Olipa mukavaa, että löysit Kuunvärinä-blogini.

Täällä kirjoittelen Kuun väristä ja värinästä, sen vaiheista ja siitä, kuinka se vaikuttaa minuun ja ehkä sinuunkin, joka ikinen päivä. Kuu valaisee minun elämänpolkuani, ehkä sinunkin.

Tämä Äiti Maa, sen kaunis luonto, kivet ja kristallit, kaikki kauniit kasvit tuoksuineen ja värineen, sekä kaikkea elämää ylläpitävät elementit, maa, ilma, tuli ja vesi, ovat myös lähellä sydäntäni, ehkä sinunkin. Niistä tarinoin myös.

Olen siis oman elämänkouluni opiskelija, niinkuin ehkä sinäkin. Opiskelen luonnossa kulkien, hiljaisuutta kuunnellen ja sitä tutkien. Oppaina vierelläni kulkevat oma enkeli ja yksisarvinen, sekä ihanat, iloiset ja kujeilevat luonnonhenget, jotka auttavat ja keventävät kulkuani joka ikinen päivä. Ehkä sinäkin aistit omat oppaasi.

Toivon, että viihdyt blogissani. Tutki ja ota vastaan rakkaudella jakamani pienet ajatuksen siemenet, kuinka sinäkin voit tehdä omasta matkastasi iloisempaa ja helpompaa, joka ikinen päivä.

Muistathan, että kun sinä voit hyvin, kaikki lähelläsi voivat hyvin ja jonain päivänä koko planeettamme voi hyvin.
Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin antaa oman valosi loistaa.
Sen värinä voi olla mikä itse sen haluat olevan.

keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Uskotko enkeleihin vai yksisarvisiin?

Eilisessä enkeli-illassa etsittiin omaa elämänpolkua, tai ainakin seuraavaa askelmaa siinä, arkkienkeli Gabrielin ja Hopen energioissa. Ilta oli ihana, kiitos siitä. Vaikka aihe olikin vakava, naurua meillä riitti, liekö heposia taas vilahtanut seuraan. Vaan eipä tuo ihme olisi, onhan Gabrielin ja Hopen energia, apu ja aiheet, joihin se liittyy, hyvin samanlaista kuin yksisarvistenkin.
Mielenkiintoista oli, että nähtävästi enkelit ovat yhtä mieltä yksisarvisten kanssa ainakin minun osaltani, siitä, mikä minun elämäntehtäväni on. Sain täsmälleen yhden ja ainoa, ja ihan saman sanan vastaukseksi heiltäkin hyvin selkeään kysymykseeni: Mitä minun pitäisi tehdä?
Tänään olenkin sitten kovasti pohtinut aihetta... Onko se kuitenkin niin, että on ihan sama uskotko enkeleihin vai yksisarvisiin, tärkeintä on se, uskotko itseesi?