Olipa mukavaa, että löysit Kuunvärinä-blogini.

Täällä kirjoittelen Kuun väristä ja värinästä, sen vaiheista ja siitä, kuinka se vaikuttaa minuun ja ehkä sinuunkin, joka ikinen päivä. Kuu valaisee minun elämänpolkuani, ehkä sinunkin.

Tämä Äiti Maa, sen kaunis luonto, kivet ja kristallit, kaikki kauniit kasvit tuoksuineen ja värineen, sekä kaikkea elämää ylläpitävät elementit, maa, ilma, tuli ja vesi, ovat myös lähellä sydäntäni, ehkä sinunkin. Niistä tarinoin myös.

Olen siis oman elämänkouluni opiskelija, niinkuin ehkä sinäkin. Opiskelen luonnossa kulkien, hiljaisuutta kuunnellen ja sitä tutkien. Oppaina vierelläni kulkevat oma enkeli ja yksisarvinen, sekä ihanat, iloiset ja kujeilevat luonnonhenget, jotka auttavat ja keventävät kulkuani joka ikinen päivä. Ehkä sinäkin aistit omat oppaasi.

Toivon, että viihdyt blogissani. Tutki ja ota vastaan rakkaudella jakamani pienet ajatuksen siemenet, kuinka sinäkin voit tehdä omasta matkastasi iloisempaa ja helpompaa, joka ikinen päivä.

Muistathan, että kun sinä voit hyvin, kaikki lähelläsi voivat hyvin ja jonain päivänä koko planeettamme voi hyvin.
Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin antaa oman valosi loistaa.
Sen värinä voi olla mikä itse sen haluat olevan.

lauantai 4. huhtikuuta 2015

Pimenevä täysikuu vaa'assa - todellisten rohkelikkojen onnistumisen päivä

Tänään saamme jälleen nauttia täydenkuun energiasta. Oman lisäyksensä sen lataukseen tuo täydellinen kuunpimennys, joka valitettavasti ei näy meidän yöllisellä taivaallamme. Sen vaikutuksista saamme kuitenkin ottaa täyden hyödyn irti mekin. Kun kuun pimennys tapahtuu vaa'an tähtimerkissä, sen vaikutukset näkyvät erityisesti musiikissa ja taiteissa. Myös aurinko- tai kuumerkiltään vaa'at ovat tämän kuunpimennyksen erityisessä vaikutusasemassa. Kuun pimennys vaikuttaa erityisesti tunneperäisiin asioihin ja kun täysikuu tänään asettuu vaa'an tähtimerkkiin, saattaa se hyvinkin tuoda tullessaan monelle muullekin kuin vaa'alle uutta sosiaalista elämää. Ajankohta on hyvä päätösten tekoon, ilmassa vallitsee vaa'an pyrkimys neutraaliin tasapainoon. Kuun energia vaa'assa tukee tahdikkuutta ja hienotunteisuutta, niiden sävyssä on hyvä keskustella asioista ja helpompaa pyytää oikeutta osakseen, jos sille tuntuu, haavoittamatta toista osapuolta. Tähän kun lisätään vielä täydenkuun ajankohta, joka on aina hyvä aika pysähtyä hetkeksi tarkastelemaan asioita elämässään, tekemään hienovaraisia säätöjä ja tarvittaessa luopumaan asioista, jotka eivät ole itselle enää hyväksi, loppupäätelmä tälle päivälle voisi olla, että on hyvä päivä päästää irti lempeästi ihmissuhteesta, joka ei enää toimi ja antaa tilaa uudelle.
Jos luotat tänään kuun tarjoamaan energiseen tukeen, ja olet tekemässä isoja päätöksiä elämässäsi, on vain yksi asia, jolla voit tänään tyriä. Se on olla täydellisesti luottamatta noihin yöllisiin, pyöreisiin kasvoihin ja ottamalla rohkaisua muualta. Täydenkuun aikana alkoholin vaikutus korostuu ja se saa aikaan monenlaista, varsinkin kun ihmistunteet ovat pinnassa ja voimakkaita muutenkin. Todellinen rohkelikko tänään kohtaa kaiken ainoastaan kuusta humaltuneena.