Olipa mukavaa, että löysit Kuunvärinä-blogini.

Täällä kirjoittelen Kuun väristä ja värinästä, sen vaiheista ja siitä, kuinka se vaikuttaa minuun ja ehkä sinuunkin, joka ikinen päivä. Kuu valaisee minun elämänpolkuani, ehkä sinunkin.

Tämä Äiti Maa, sen kaunis luonto, kivet ja kristallit, kaikki kauniit kasvit tuoksuineen ja värineen, sekä kaikkea elämää ylläpitävät elementit, maa, ilma, tuli ja vesi, ovat myös lähellä sydäntäni, ehkä sinunkin. Niistä tarinoin myös.

Olen siis oman elämänkouluni opiskelija, niinkuin ehkä sinäkin. Opiskelen luonnossa kulkien, hiljaisuutta kuunnellen ja sitä tutkien. Oppaina vierelläni kulkevat oma enkeli ja yksisarvinen, sekä ihanat, iloiset ja kujeilevat luonnonhenget, jotka auttavat ja keventävät kulkuani joka ikinen päivä. Ehkä sinäkin aistit omat oppaasi.

Toivon, että viihdyt blogissani. Tutki ja ota vastaan rakkaudella jakamani pienet ajatuksen siemenet, kuinka sinäkin voit tehdä omasta matkastasi iloisempaa ja helpompaa, joka ikinen päivä.

Muistathan, että kun sinä voit hyvin, kaikki lähelläsi voivat hyvin ja jonain päivänä koko planeettamme voi hyvin.
Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin antaa oman valosi loistaa.
Sen värinä voi olla mikä itse sen haluat olevan.

tiistai 16. kesäkuuta 2015

Veneessä


Tänään on uudenkuun päivä. Uusikuu syntyy tänään illansuussa viisi yli viisi kaksosen merkissä. Otan tähän suoran lainauksen Sinikka Piipon kirjasta Kasvien salaiset voimat: " Uusikuu kaksosen jaksolla (21.5.-20.6.) on yhteydessä älyyn, tietoisuuteen, valppauteen ja sopeutuvaisuuteen. Tällöin voi tehdä loitsuja ja rituaaleja, jotka auttavat oppimista ja tutkimista, vanhan työn päättämistä ja uuden löytämistä. Tämä on suotuisa aika meditaatioloitsuille, telepatialle, ennustamiselle ja sellaiselle magialle, joka lisää sisarusten välistä ymmärrystä." 
Rituaalit, loitsut ja magia nyt ovat asioita, joista en hirmuisesti vielä ymmärrä, mutta sen verran tuosta voisin rivien välistä päätellä, että loistavaa ajoitusta omaan elämääni. Jopa niin loistavaa, että kun mietin viime aikojen asioiden ajoitusta itsestäni täysin riippumattomista tekijöistä johtuen, tulee vähän sellainen olo, että kaikki tosiaan tapahtuu omalla ajallaan. Ja viime aikojen mutkutukset ja natinani sitä, että omassa elämässä ei tuuli ota purjeisiin mistään suunnalta ja että koko maailmankaikkeus on unohtanut koko pienen olemassaoloni, ne minä nielaisen kuuluvasti. Taas tulee mieleen se runo niistä jalanjäljistä hiekalla...
Sain viimein kevään kivitilaukset tehtyä. Joku jumi siinäkin oli ja pahasti, kun ei vaan päässyt aikaisemmin niitä aloittamaan. Ihanien ihmisten ihania karvakuonoja sain maalata ja ilolla sitä teinkin, viimein. Vaikka sähköpostissa pari kyselyä kivistä onkin, on vähän sellainen tunne, että nämäkin työt alkaa nyt olla tässä. Sen aika näyttää.
Kuin myös aika näyttänee sen, mitä tulevaisuus tuo tullessaan. 
Ja mikä ihaninta, pikkuhiljaa alkaa taas löytymään omasta päästä se luottamus siihen, että kaikki tapahtuu juuri omalla ajallaan ja juuri oikealla tavalla. Alkukesän räpiköinti tyynessä vedessä kellottelevan purren liikkeelle saamiseksi voisi nyt vaihtua lempeään lekotteluun ja taivaalla lipuvien pilvien seuraamiseen. Kuka tietää vaikka se venhe silloin liikkeelle lähtisikin, ihan huomaamatta.

Ihanata juhannusviikkoa 
Margitilta