Olipa mukavaa, että löysit Kuunvärinä-blogini.

Täällä kirjoittelen Kuun väristä ja värinästä, sen vaiheista ja siitä, kuinka se vaikuttaa minuun ja ehkä sinuunkin, joka ikinen päivä. Kuu valaisee minun elämänpolkuani, ehkä sinunkin.

Tämä Äiti Maa, sen kaunis luonto, kivet ja kristallit, kaikki kauniit kasvit tuoksuineen ja värineen, sekä kaikkea elämää ylläpitävät elementit, maa, ilma, tuli ja vesi, ovat myös lähellä sydäntäni, ehkä sinunkin. Niistä tarinoin myös.

Olen siis oman elämänkouluni opiskelija, niinkuin ehkä sinäkin. Opiskelen luonnossa kulkien, hiljaisuutta kuunnellen ja sitä tutkien. Oppaina vierelläni kulkevat oma enkeli ja yksisarvinen, sekä ihanat, iloiset ja kujeilevat luonnonhenget, jotka auttavat ja keventävät kulkuani joka ikinen päivä. Ehkä sinäkin aistit omat oppaasi.

Toivon, että viihdyt blogissani. Tutki ja ota vastaan rakkaudella jakamani pienet ajatuksen siemenet, kuinka sinäkin voit tehdä omasta matkastasi iloisempaa ja helpompaa, joka ikinen päivä.

Muistathan, että kun sinä voit hyvin, kaikki lähelläsi voivat hyvin ja jonain päivänä koko planeettamme voi hyvin.
Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin antaa oman valosi loistaa.
Sen värinä voi olla mikä itse sen haluat olevan.

torstai 30. heinäkuuta 2015

Heinäkuun sininen kuu

Jos olisin hattuihminen ja pitäisin hattua, nyt olisi se hetki, jona ottaisin siitä hatustani tukevan otteen ja pitäisin siitä kiinni. Niin isojen energioiden aikaa tässä taas saadaan olla mukana todistamassa. Kaikki tämän vuoden tapahtumat, erityisesti tämän kevään ehkä kipeätkin luopumiset ja kesän ihmeelliset yhteensattumat, uudet ihmiset ja orastavat uudet alut ja mahdollisuudet ovat olleet tarkkaan ennalta suunniteltuja tapahtumia, jotka ehkä huipentuvat ja saavat merkityksensä tänä heinäkuun sinisenä kuuna, joka täyttyy perjantaina iltapäivällä kello 13.43. Sininen kuu tarkoittaa, että saman kuukauden aikana on kaksi täysikuun hetkeä ja sininen kuu on nimenomaan se toinen täysikuun aika. Once in a blue moon, on sanonta, joka kertoo sinisen kuun merkityksestä: kerran elämässä tapahtuvaa mahdollisuutta murtaa omia mukavuusalueita ja kokea suuria muutoksia elämässään. Eli sinä, joka tunnet tänään tarvetta näihin asioihin, nyt on hyvä hetki heittäytyä ja toteuttaa elämäsi haaveita. Jos pelottaa, voit nyt luottaa siihen, että ajoitus uskallukseesi on täydellinen ja siihen sinulle kaiken tukensa antaa taivaalla loistava täysikuu. Tämä sininen kuu on vesimiehen tähtimerkissä ja se vahvistaa rohkeuttasi, uskollisuuttasi ja johtajuuttasi. Se kasvattaa myös omanarvontunnettasi ja riippumattomuuttasi. Nosta siis katseesi rohkeasti ylös uuteen mahdollisuuteen ja jos sinulla on hattu, varmista, että se pysyy päässäsi kun asiat toivomaasi suuntaan alkavat oikeasti tapahtumaan.