Olipa mukavaa, että löysit Kuunvärinä-blogini.

Täällä kirjoittelen Kuun väristä ja värinästä, sen vaiheista ja siitä, kuinka se vaikuttaa minuun ja ehkä sinuunkin, joka ikinen päivä. Kuu valaisee minun elämänpolkuani, ehkä sinunkin.

Tämä Äiti Maa, sen kaunis luonto, kivet ja kristallit, kaikki kauniit kasvit tuoksuineen ja värineen, sekä kaikkea elämää ylläpitävät elementit, maa, ilma, tuli ja vesi, ovat myös lähellä sydäntäni, ehkä sinunkin. Niistä tarinoin myös.

Olen siis oman elämänkouluni opiskelija, niinkuin ehkä sinäkin. Opiskelen luonnossa kulkien, hiljaisuutta kuunnellen ja sitä tutkien. Oppaina vierelläni kulkevat oma enkeli ja yksisarvinen, sekä ihanat, iloiset ja kujeilevat luonnonhenget, jotka auttavat ja keventävät kulkuani joka ikinen päivä. Ehkä sinäkin aistit omat oppaasi.

Toivon, että viihdyt blogissani. Tutki ja ota vastaan rakkaudella jakamani pienet ajatuksen siemenet, kuinka sinäkin voit tehdä omasta matkastasi iloisempaa ja helpompaa, joka ikinen päivä.

Muistathan, että kun sinä voit hyvin, kaikki lähelläsi voivat hyvin ja jonain päivänä koko planeettamme voi hyvin.
Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin antaa oman valosi loistaa.
Sen värinä voi olla mikä itse sen haluat olevan.

maanantai 27. heinäkuuta 2015

Oman open oppia jakamassa

Ihan pakko laittaa tähän ihan suora lainaus oman openi listasähköpostista. Omia tuntemuksia tämä avasi ja selitti taas paljon. On niin ihana saada vahvistusta niihin omiin juttuihin joltain toiselta, kun ainakin minulla on vielä paljon opittavaa siitä omaan itseen ja intuitioon uskomisessa. 25.7. juhlistettiin meidän 20-vuotista hääpäiväämme, joka tosin oli jo alkukeväästä. Minä en tuota päivää juhliimme tietoisesti valinnut, sen teki maailmankaikkeus taas täydellisesti ajoittaen monen asian summana, mutta se päivä todellakin oli niinkuin ope tuossa kirjoittaa: täynnä iloa, luovuutta ja taikaa. Lukekaapa itse, passaako omiin tuntemuksiin?

Heinä- ja elokuun energioita
Heinäkuun lopulla on parikin voimakasta energiapäivää, ja alkaa lisäksi ihanan Leijonaportin avautuminen. 25.7 on sanottu ajattomaksi päiväksi, sillä silloin planeettamme harmonisoituu galaktiseen aikaan valmistautuen uuteen ylösnousemus- ja luomissykliin. Päivän sanotaan olevan täyttä iloa, luovuutta ja taikaa, sillä se on päivä, jolloin uusi energia syntyy. 26.7 taas on planetaarinen uusi vuosi, jolloin uudet luomiskoodit on aktivoitu ja maadoitettu ja energia alkaa nousta spiraalimaisesti ylöspäin. Leijonaportti alkaa avautua.

8.8 on Leijonaportin huipentuma. Energia tuntuu pari viikkoa etukäteen ja pari viikkoa jälkeenpäin. Leijonaportti tuo meille Keskusauringon energiaa Siriuksen kautta, sekä vahvistaa Siriuksen tähtiauttajien roolia apunamme. 8.8 meillä on taivaalla kaksi aurinkoa, oma kultainen aurinkomme ja sininen aurinko, joka on Sirius. Leijonaportti liittyy myös Egyptiin, erityisesti Gizan pyramidiin. Tämä kaikki on uusien alkujen aikaa, joten ei kannata ihmetellä, jos elämästä lähtee pois aikansa elänyttä ja uudet asiat alkavat tulla elämään vastustamattomalla voimalla.

8-8-8
Kahdeksaa sanotaan runsauden numeroksi, ja se on myös sitä monen muun asian ohella. Se on myös äärettömyys, tasapaino, vanhan ja uuden, uuden ja tuntemattoman, maan ja taivaan, kaiken energian tasapaino ja luominen. Leijonaportin 8.8 on aina voimakas päivä, ja nyt, kun tuplanumero on triplana (myös vuodesta tulee kasi) energia on vielä voimakkaampi.

Nykyisissä voimakkaissa energioissa voimme tuona päivänä yhdistää vanhan ja uuden, menneiden elämien viisauden ja tiedon tämän hetkiseen polkuun matkalla uuteen kultaiseen aikaan. Tuona päivänä, sekä ennen sitä ja sen jälkeen, energiaa, valokoodeja ja opastusta suorastaan tulvii planeetalle. Tietoinen energioiden vastaanottaminen lyhyitä hetkiä kerrallaan hyvin maadoittuneena voi auttaa, jos energia tuntuu epämukavalta.

Hyvää planetaarista uutta vuotta ja tulevaa Leijonaporttia!
Ulla