Olipa mukavaa, että löysit Kuunvärinä-blogini.

Täällä kirjoittelen Kuun väristä ja värinästä, sen vaiheista ja siitä, kuinka se vaikuttaa minuun ja ehkä sinuunkin, joka ikinen päivä. Kuu valaisee minun elämänpolkuani, ehkä sinunkin.

Tämä Äiti Maa, sen kaunis luonto, kivet ja kristallit, kaikki kauniit kasvit tuoksuineen ja värineen, sekä kaikkea elämää ylläpitävät elementit, maa, ilma, tuli ja vesi, ovat myös lähellä sydäntäni, ehkä sinunkin. Niistä tarinoin myös.

Olen siis oman elämänkouluni opiskelija, niinkuin ehkä sinäkin. Opiskelen luonnossa kulkien, hiljaisuutta kuunnellen ja sitä tutkien. Oppaina vierelläni kulkevat oma enkeli ja yksisarvinen, sekä ihanat, iloiset ja kujeilevat luonnonhenget, jotka auttavat ja keventävät kulkuani joka ikinen päivä. Ehkä sinäkin aistit omat oppaasi.

Toivon, että viihdyt blogissani. Tutki ja ota vastaan rakkaudella jakamani pienet ajatuksen siemenet, kuinka sinäkin voit tehdä omasta matkastasi iloisempaa ja helpompaa, joka ikinen päivä.

Muistathan, että kun sinä voit hyvin, kaikki lähelläsi voivat hyvin ja jonain päivänä koko planeettamme voi hyvin.
Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin antaa oman valosi loistaa.
Sen värinä voi olla mikä itse sen haluat olevan.

tiistai 22. joulukuuta 2015

Ota vastaan Joulupäivän täydenkuun lahja

Nyt on hyvä hetki. Tänään valo voitti pimeyden, on talvipäivänseisauksen hetki. Perinteisenä Yulena, maaelementin juhlana tämä hetki kehottaa myös tänään meitä seisahtumaan. Se muistuttaa, että nyt on aika päästää irti kaikesta joutavasta ja hiljentyä, keskittää ja kääntää ajatukset ja teot korkeammalle värähtelytaajuudelle. Meillä ja monilla muilla kulttuureilla kautta aikojen, yli uskontojen ja uskomusten rajojen, on yhteinen käsitys siitä, joulukuun 25. päivä, on hetki, jolloin jotain suurta tapahtuu. Joka vuosi ei ehkä synny tuolloin uutta mestaria, mutta se on hetki, jolloin planeetallemme laskeutuu puhtainta valoa ja energiaa, Kristusvaloa, joka koskettaa jokaisen sydänchakraa.
Niin myös tänä vuonna. Tänä vuonna siihen oman erityisen energialatauksensa antaa myös samaan aikaan täyttyvä täysikuu, joka on tuolloin kaksosten tähtimerkissä. Tässä maailmankaikkeudessa ei ole mitään ennaltamääräämätöntä, joten tämänkin kuun täyttyminen juuri kello 11:11 planeettamme sydänchakrassa Glastonburyssa, on tarkasti ja täydellisesti ajoitettua. Tuona päivänä planeettaamme koskettaa suurin rakkaudellisuuden energia, mitä koskaan aikaisemmin on tapahtunut, todistetaan ehkä jälleen jotain uuden alkua, kuten kosmisena hetkenä 21.12.2012.
Jos tunnet olevasi valmis ja halukas ottamaan vastaan tuota energiaa ja välittämään sitä myös eteenpäin, läheisillesi, maahamme, luontoomme ja koko planeettamme, voit tehdä sen. Muista maadoittaa ja suojata itsesi omaksi hyväksesi tuntemallasi tavalla ja ota sitten sydänkeskuksellasi vastaan tuo suuren rakkaudellisuuden energia. Mitä useampi meistä ottaa tietoisesti osaa tähän hetkeen, sitä suurempi rakkauden energia saadaan ankkuroitua koskettamaan myös planeettaamme. Ja koska tehtävämme on tärkeä, apunamme on paljon enkeleitä ja valonauttajia. Heistä yksi on arkkienkeli Metatron, joka on lupautunut synkronoimaan jokaisen hetken niin, että jokainen voi tehdä tämän omalla ajallaan juuri silloin, kuin itselle sopii, etu- tai jälkikäteen ja hän ohjaa vastaanottamamme energian juuri siihen täydelliseen ajoitukseen.
Joulun aikaan ympärillämme on paljon myös muita enkeleitä ja yksisarvisia, joiden on helpompi ottaa meihin yhteyttä, kun joulun ajatus herkistää ajatuksemme iloon ja hyvään tahtoon. Heitä on myös lupa pyytää avuksi, ilolla he sen tekevät. Pyydä siis rohkeasti apuun joulun enkelit valmistelemaan kotisi ja mielesi avoimeksi joulun ihanalle energialle. Kokemuksesta voin sanoa, että ainakin joulusiivous kera enkelten sujuu kuunvaihesta riippumatta kuin tanssi. Yksisarviset puolestaan palavat halusta ja kopsuttelevat kärsimättömästi kavioitaan vierelläsi toivoen voivansa ottaa osaa uudenvuoden juhlaasi ja toteuttaa sielusi toiveet uudelle alkavalle vuodelle 2016. Minä sain tänään kunnian olla osana porukkaa, jonka kanssa lähetämme yhteisen toiveemme uuden vuoden taivaalle yksisarvislauman vietäväksi. Toivomme iloa ja naurua, hetkessä elämisen taitoa ja kiitollisuutta jokaiselle, joka on valmis sitä elämäänsä vastaanottamaan, kaikkein korkeimmaksi parhaaksi. Ota vastaan, jos tunnet omaksesi.Jokainen uusi vuosi tästäkin eteenpäin vie meitä kohti uutta kultaista aikaa, joten minusta voisimme ihan hyvin ottaa kaikki apu siihen käyttöömme jo nyt ja nauttia jo nyt.
Joulun rauhaa ja taikaa, myös jokaiseen tulevan vuoden päivääsi!