Olipa mukavaa, että löysit Kuunvärinä-blogini.

Täällä kirjoittelen Kuun väristä ja värinästä, sen vaiheista ja siitä, kuinka se vaikuttaa minuun ja ehkä sinuunkin, joka ikinen päivä. Kuu valaisee minun elämänpolkuani, ehkä sinunkin.

Tämä Äiti Maa, sen kaunis luonto, kivet ja kristallit, kaikki kauniit kasvit tuoksuineen ja värineen, sekä kaikkea elämää ylläpitävät elementit, maa, ilma, tuli ja vesi, ovat myös lähellä sydäntäni, ehkä sinunkin. Niistä tarinoin myös.

Olen siis oman elämänkouluni opiskelija, niinkuin ehkä sinäkin. Opiskelen luonnossa kulkien, hiljaisuutta kuunnellen ja sitä tutkien. Oppaina vierelläni kulkevat oma enkeli ja yksisarvinen, sekä ihanat, iloiset ja kujeilevat luonnonhenget, jotka auttavat ja keventävät kulkuani joka ikinen päivä. Ehkä sinäkin aistit omat oppaasi.

Toivon, että viihdyt blogissani. Tutki ja ota vastaan rakkaudella jakamani pienet ajatuksen siemenet, kuinka sinäkin voit tehdä omasta matkastasi iloisempaa ja helpompaa, joka ikinen päivä.

Muistathan, että kun sinä voit hyvin, kaikki lähelläsi voivat hyvin ja jonain päivänä koko planeettamme voi hyvin.
Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin antaa oman valosi loistaa.
Sen värinä voi olla mikä itse sen haluat olevan.

keskiviikko 6. tammikuuta 2016

Tulevaa, olevaa ja mennyttäkin energiaa unissa ja numeroissa

Nyt on alkaneen vuoden ennusteet unissa nähty ja voi taas odottaa mitä tuleman pitää. Vuosi alkoi koulun joulujuhlassa ja päättyi kevätjuhlaan. Toivottavasti tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että koko vuosi mennään talven tunnelmissa. Kesäihmisenä en sitä tule kestämään. Kovasti siivoamista, omien ja toisten tavaroiden järjestelyä on luvassa, mitä ikinä se sitten käytännössä tarkoittaakaan. Oma enkelikivi tyynyn alla pelitti hyvin, ainoastaan yksi yö oli aamulla herätessäni uneton. Tosin silloin oli mielessä niin paljon tuntemuksia ja ajatuksia, että kyllä niistä jotain tunnelmaa sai ylös kirjoitettua. Mielenkiintoinen vuosi varmasti jokatapauksessa on tulossa, sen nämä kaksitoista yötä ovat näyttäneet.
Näinä kahtenatoista päivänä olen puolestani tutkiskellut enemmän itseäni, elämänpolkua ja sen tarkoitusta, sekä jo elettyjä ajanjaksoja elämässäni. Joulupukki oli nimittäin jättänyt pihakuusen alle minullekin paketin, ja olen viimein päässyt perehtymään numeroiden energioihin oman syntymäajan ja -nimen perusteella. Kyllä, oman open numerologiaa käsittelevä kirja on todella mielenkiintoista luettavaa. Nämä perusjutut, eli elämänopetukset, toiveet, omat lahjat ja vahvuudet, vaikutelmat ja tavat toimia kyllä rehellisesti myönnettynä itsestä löytyy. Ne on kuitenkin vielä helppo ohittaa olan kohautuksella, kaikki sopii kaikille-ajatuksella, mutta hymyt hyytyivät, kun jatkoin elämänvaiheiden, käännekohtien ja haasteiden laskemista. Kyllähän siinä nimittäin oma elämä eteen aukeni, vähän kuin olisi päiväkirjaa lukenut. Kaikki merkitykselliset tapahtumat, jotka ovat minua itseäni kasvattaneet, ovat kaikki olleet ennalta laskettavissa. Tätä ei voi enää perustella ajatuksella, että kaikki tulkinnat sopivat kaikille. Näin matikan reputtaneena täytyy myöntää, että nyt minäkin olen hurahtanut numeroihin. Jopa siinä määrin, että viime yön unessa uusin matikan kirjoitukset =D Suosittelen tätä kirjaa lämpimästi.
Kuluva vuosi 22 on itselleni kallisarvoista aikaa ja se pistää kovasti miettimään, miten sen voisin parhaiten hyödyntää... Kuten aina tammikuussa, takki ja pää tuntuu ihan tyhjältä. Näitä tuntemuksia ehkä hieman selittää meneillään oleva kuun vaihe.
Loppuviikko eletään taas viimeisiä päiviä ennen uuttakuuta, eli asioitten loppuunsaattamisen ja irtipäästämisen aikaa, hetkiä ennen uutta alkua. Sunnuntaina syntyvä uusikuu on kauriin tähtimerkissä ja se liittyy rakenteisiin, diplomatiaan, kestävyyteen ja kärsivällisyyteen, vilpittömyyteen, oikeuteen, itsekuriin ja järjestykseen, oppimiseen ja auktoriteettien kanssa työskentelyyn, sääntöihin ja organisaatioihin. Tämä aika edesauttaa itsekuriin, säästämiseen ja uralla etenemiseen.

Voin vilpittömästi sanoa, että tämän uudenkuun energioista ymmärrän ja itsessäni tunnistan vain yhden, vilpittömyyden. Toisin sanoen tämä kuu opettaa minua ehkä eniten, kai. Eli tammikuu ollaan koulussa, niinkuin uni sen näytti. Joulujuhla, no joo, kuusi kököttää nurkassa vielä, on niin nätti, ettei hennottu vielä ulos pakkaseen sitä viedä. Pitkä kouluvuosi edessä, se on kiva. Mutta se keljuttaa, että jos joudun vuoden loppuun asti odottamaan tietoa siitä, läpäisinkö sen matikan nyt.

Ja vielä loppukevennys (itsehän sitä iloa ja naurua elämään uutena vuotena tilattiin), joka vahvistaa, että näitä numeroviestejä nyt alkaa elämään tupsahtelemaan: puhelin suuressa viisaudessaan nimesi juuri tämän kuvan numeroksi 444. Se lupailee potentiaalia luoda kokonaan uusia vaurauden ja tulojen tapoja, uuden ryhmätietoisuuden luomisen kivijalkaa, henkisiä kykyjä, luottoa oman sisäisen auktoriteettinsa viisauteen, ja  taiteellisuuden yhdistämistä käytännöllisyyteen. Ja koska se on mestariluku triplana, se nostaa nämä energiat vielä astetta korkeampaan värähtelyyn. =D