Olipa mukavaa, että löysit Kuunvärinä-blogini.

Täällä kirjoittelen Kuun väristä ja värinästä, sen vaiheista ja siitä, kuinka se vaikuttaa minuun ja ehkä sinuunkin, joka ikinen päivä. Kuu valaisee minun elämänpolkuani, ehkä sinunkin.

Tämä Äiti Maa, sen kaunis luonto, kivet ja kristallit, kaikki kauniit kasvit tuoksuineen ja värineen, sekä kaikkea elämää ylläpitävät elementit, maa, ilma, tuli ja vesi, ovat myös lähellä sydäntäni, ehkä sinunkin. Niistä tarinoin myös.

Olen siis oman elämänkouluni opiskelija, niinkuin ehkä sinäkin. Opiskelen luonnossa kulkien, hiljaisuutta kuunnellen ja sitä tutkien. Oppaina vierelläni kulkevat oma enkeli ja yksisarvinen, sekä ihanat, iloiset ja kujeilevat luonnonhenget, jotka auttavat ja keventävät kulkuani joka ikinen päivä. Ehkä sinäkin aistit omat oppaasi.

Toivon, että viihdyt blogissani. Tutki ja ota vastaan rakkaudella jakamani pienet ajatuksen siemenet, kuinka sinäkin voit tehdä omasta matkastasi iloisempaa ja helpompaa, joka ikinen päivä.

Muistathan, että kun sinä voit hyvin, kaikki lähelläsi voivat hyvin ja jonain päivänä koko planeettamme voi hyvin.
Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin antaa oman valosi loistaa.
Sen värinä voi olla mikä itse sen haluat olevan.

keskiviikko 23. maaliskuuta 2016

Askel kohti ajatusta

Tänään saamme jälleen nauttia täydenkuun energiasta. Juuri täyttyvä maaliskuun kuu on valaissut hankia tosi kirkkaasti viime aikoina ja oletkin ehkä saattanut tuntea sen energian jo muutamana yönä. 
Täysikuu on tänään neitsyen merkissä ja se onkin hyvää aikaa etsiä vastauksia kysymyksiin koskien unia ja näkyjä. Jos siis mieltäsi askarruttaa jokin omaan uneen, tai ajatukseen, omaan intuitiiviseen tunteeseen liittyen, sytytä tänään pöydälle valkoinen, täydenkuun energiaa kuvastava kynttilä ja hiljenny kuuntelemaan kuun johdatusta. Täydenkuun energia neitsyen merkissä tukee myös ennustamista. 
Oman lisäyksensä tämän päivän täydenkuun voimaan tuo kuunpimennys, joka valitettavasti ei näy meillä. Kuun pimennys vaikuttaa aina erityisesti tunneperäisiin asioihin ja kun se tänään tapahtuu neitsyen tähtimerkissä, sen vaikutukset intuitioon korostuvat varmasti. Aurinko- tai kuumerkiltään neitsyet ovat tämän kuunpimennyksen erityisessä vaikutusasemassa.
Tänään on siis todella hyvä hetki hiljentymiseen ja tänään jos koskaan kannattaa luottaa omaan intuitioon. Maaliskuun uudenkuun unelmasi, ideasi ja uudistuksesi, joita toivottavasti olet alkanut jo saattaa myös todellisuuteen, on nyt hyvä pysähtyä hetkeksi tarkastelemaan ja tehdä niihin tarvittavia hienosäätöjä.
Jokainen unelma on uusi alku ja jokainen pienen pieni askel sitä kohti tuo sitä lähemmäksi todellisuutta. Ota tänään tuo tärkeä askel omaan intuitioosi täydellisesti luottaen.