Olipa mukavaa, että löysit Kuunvärinä-blogini.

Täällä kirjoittelen Kuun väristä ja värinästä, sen vaiheista ja siitä, kuinka se vaikuttaa minuun ja ehkä sinuunkin, joka ikinen päivä. Kuu valaisee minun elämänpolkuani, ehkä sinunkin.

Tämä Äiti Maa, sen kaunis luonto, kivet ja kristallit, kaikki kauniit kasvit tuoksuineen ja värineen, sekä kaikkea elämää ylläpitävät elementit, maa, ilma, tuli ja vesi, ovat myös lähellä sydäntäni, ehkä sinunkin. Niistä tarinoin myös.

Olen siis oman elämänkouluni opiskelija, niinkuin ehkä sinäkin. Opiskelen luonnossa kulkien, hiljaisuutta kuunnellen ja sitä tutkien. Oppaina vierelläni kulkevat oma enkeli ja yksisarvinen, sekä ihanat, iloiset ja kujeilevat luonnonhenget, jotka auttavat ja keventävät kulkuani joka ikinen päivä. Ehkä sinäkin aistit omat oppaasi.

Toivon, että viihdyt blogissani. Tutki ja ota vastaan rakkaudella jakamani pienet ajatuksen siemenet, kuinka sinäkin voit tehdä omasta matkastasi iloisempaa ja helpompaa, joka ikinen päivä.

Muistathan, että kun sinä voit hyvin, kaikki lähelläsi voivat hyvin ja jonain päivänä koko planeettamme voi hyvin.
Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin antaa oman valosi loistaa.
Sen värinä voi olla mikä itse sen haluat olevan.

tiistai 8. maaliskuuta 2016

Naisenergiaa

Täydellistä ajoittumista tämä naistenpäivä! Tänään on viimeinen päivä ennen uudenkuun syntymistä, juuri oikea hetki luoda elämään kaikkea uutta, kivaa, ehkä ylellistäkin. Annetaan ja otetaan siis jokainen naistenpäivätoivotus ilolla vastaan ja valmistaudutaan siihen, että yhtä rakkaudellista energiaa voimme antaa ja ottaa vastaan tulevaisuudessakin. Jos tuntuu, että jokin elämässäsi voi tätä estää, heitä se tänään pois, konkreettisesti, symbolisesti tai ajatuksesi voimin, kaikki käy ja toimii nyt, kun uskot itseesi.



Huomenna on sitten uuden alun, uudenkuun päivä. Tämä maaliskuinen uusikuu syntyi kalojen merkissä aamuyöllä kello 3.45. Maaliskuun uusikuu on merkittävää muutosten ja uusien alkujen aikaa, koska aurinko ja kuu molemmat lopettavat silloin eläinradan kiertonsa ja siirtyvät uudelle kierrokselle. Molemmat siirtyvät silloin kalojen tähtimerkistä oinaan tähtimerkkiin. Ajankohdan energiat tukevat siis kaikin tavoin uuteen aikaan siirtymistä.

Uusikuu kaloissa onkin hyvin inspiroivaa aikaa, monet luovat ajatukset ovat silloin jokaisen saatavilla. Kaikenlainen mielikuvamatkailu omilla mielikuvitussiivillä sujuu tämän uudenkuun tummassa sävyssä hyvin. Visualisoimalla itsensä juuri sellaiseen elämään, jossa haluaa tulevaisuudessa elää, tämä uusikuu antaa varmasti voimaa ja rohkeutta lähteä sitä ihan oikeasti myös tavoittelemaan tässä uudessa ajassa.

Aika liittyy mielen kykyjen kehittämiseen muutenkin. Monille se saattaa heijastua uniin. Onkin hyvä aika keskittyä uniin, niiden muistamiseen ja tulkitsemiseen, eikä ole mahdotonta nähdä enneuniakaan tavallista enemmän tänä aikana. Jos sitä kykyä haluaa itsessään kehittää, nyt on siihen hyvä mahdollisuus. Myös telepaattisiin kykyihin voi nyt saada kuun energiasta vahvistusta.

Tämä aika vahvistaa myös jokaisen myötätuntoisen ajatuksen rauhan puolesta, oli se sitten toive omasta sisäisestä rauhasta, rauhasta omassa elämässä, ystävien tai perheen kesken, missä tahansa tilanteessa, vaikka koko maailmassa. Kallisarvoista aikaa siis, jolloin omalla ajatuksella voi saavuttaa suuriakin asioita, itselle, muille ja koko planeetalle.

Tähän uudenkuun päivään ajoittuu myös täydellinen auringonpimennys. Vaikkei se meillä näykään, voi sen vaikutuksen ehkä omassa elämässään tuntea. Ennen vanhaan pimennysten uskottiin edustavan suurta tuhoa. Hetken uskottiin olevan lähtölaukaus muutoksille, hallitsijan vaihtumiselle tai muulle merkittävälle käännekohdalle tai haasteelle, niin kansakunnalle, kuin yksilöllekin. Auringon ja kuun pimennykset liittyvät kiinteästi syklisiin muutoksiin, jotka tavalla tai toisella heijastuvat myös ihmiselämään. Myös luonto kunnioittaa tuota hetkeä, kun taivaankappaleet toisensa kohtaavat.

Kun auringonpimennys tapahtuu kalojen tähtimerkissä, se vaikuttaa erityisesti uniin ja illuusioihin. Pimennyksen vaikutus voi näkyä jo hetkeä ennen varsinaista pimennystä tai pian sen jälkeen ja sen seuraukset tuntuvat kuukausien ajan. 

Kun pimennys tapahtuu omassa aurinko- tai kuumerkissäsi, on sillä vielä todennäköisemmin elämääsi suuri merkitys. Eli kaikki aurinko- tai kuumerkiltään kalat voivat nyt erityisesti valmistautua tämän auringonpimennyksen vaikutuksiin omassa elämässään. Aurinkomerkissä tapahtuva pimennys tuo tullessaan uusia kokemuksia, kuumerkissä pimennys vaikuttaa tunneperäisiin asioihin.

Ovatpa siis tähtikellomme viisarit tänään suotuisissa asemissa uuden elämän luomiseen. Loistava mahdollisuus käyttää luovaa mielikuvitusta, unelmoida suurempia kuin uskaltaakaan, visualisoida itselle tai toiselle kaikkein korkeinta parasta ja lähettää toiveet taivaan kannelle toteutettaviksi. Uudenkuun aikana tehdyt visualisointiharjoitukset, eli unelmoinnit ja haaveilut, voivat auttaa meitä muuttamaan itseämme ja koko elämäämme. Tänään kun niihin liitetään mukaan ripaus feminiinistä naisenergiaa, iloa, rakkaudellista hoivaa ja huolenpitoa sekä rakastavia, kaikkia kunnioittavia rajoja, voimme saada paljon hyvää aikaan, vaikka koko maailmalle.

Ihanata naistenpäivää sinulle :) Margitilta