Olipa mukavaa, että löysit Kuunvärinä-blogini.

Täällä kirjoittelen Kuun väristä ja värinästä, sen vaiheista ja siitä, kuinka se vaikuttaa minuun ja ehkä sinuunkin, joka ikinen päivä. Kuu valaisee minun elämänpolkuani, ehkä sinunkin.

Tämä Äiti Maa, sen kaunis luonto, kivet ja kristallit, kaikki kauniit kasvit tuoksuineen ja värineen, sekä kaikkea elämää ylläpitävät elementit, maa, ilma, tuli ja vesi, ovat myös lähellä sydäntäni, ehkä sinunkin. Niistä tarinoin myös.

Olen siis oman elämänkouluni opiskelija, niinkuin ehkä sinäkin. Opiskelen luonnossa kulkien, hiljaisuutta kuunnellen ja sitä tutkien. Oppaina vierelläni kulkevat oma enkeli ja yksisarvinen, sekä ihanat, iloiset ja kujeilevat luonnonhenget, jotka auttavat ja keventävät kulkuani joka ikinen päivä. Ehkä sinäkin aistit omat oppaasi.

Toivon, että viihdyt blogissani. Tutki ja ota vastaan rakkaudella jakamani pienet ajatuksen siemenet, kuinka sinäkin voit tehdä omasta matkastasi iloisempaa ja helpompaa, joka ikinen päivä.

Muistathan, että kun sinä voit hyvin, kaikki lähelläsi voivat hyvin ja jonain päivänä koko planeettamme voi hyvin.
Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin antaa oman valosi loistaa.
Sen värinä voi olla mikä itse sen haluat olevan.

torstai 5. toukokuuta 2016

Arkienkeleitä ja rautalankaa

Tiedäthän sen tunteen, kun luulet olevasi kykeneväinen ihan kaikkeen ja tiedät ihan kaiken. Menet ja höyryät joka paikassa hoitaen omat, ja perheen, ja suvun, ja naapureiden ja työhösi liittyvät asiat. Mitä enemmän teet, sitä enemmän huolehdittavia asioita tulee ja mukaan vielä kaikkea ihan älytöntä ja ennalta arvaamatonta tavaroiden hukkumisesta auton hajoamiseen ja kaikkea siltä väliltä, mihin et voi itse vaikuttaa yhtään. Ja sinä vaan menet ja höyryät, koska hyvä ihminen tekee niin. Kaadut illalla sänkyyn kiitollisena siitä, että et aamulla tiennyt, mitä päivä tulisi tullessaan ja heräät parin tunnin päästä yhdessä aamuauringon kanssa pohtimaan ja pelkäämään, mitä uusi päivä tuo tullessaan. Ja kun kello soi, toivoisit, että olisi ilta. Tiedäthän tämän?

Ja sitten, ihan yhtäkkiä, onkin hetki, ettei ole mitään. Otat hätäisiä askelia, jotka eivät vie mihinkään ja katselet ympärillesi, etkä näe mitään pakollista tehtävää. Kunnollisena ihmisenä otat heti kalenterisi esille ja alat etsiä jotain velvoitettasi, jolla tämä hetki täyttää. Onko käynyt joskus näin?

Mitä teit? Täytitkö tyhjyyden jollain vai istahditko alas pohtimaan mitä on juuri tapahtunut?

Minä teen tässä juuri nyt sitä. Siis sitä pohtimista. Olin jo vähällä ottaa puhelimen ja perua eilen kaikki sopimukset, että tänään olen tavoittamattomissa ja käytettävissä taas ihan kaikkeen, perheen, suvun ja naapureidenkin asioihin. Samalla mutisin yläkertaan siipiveikoille sun muille, että mitä pelleilyä mun kustannuksella nyt oikein pidetään. En ole huvipuistoihmisiä, jotka nauttivat vuoristoradalla olemisesta, mutta sitä tämä elämä nyt on. Onneksi olen viime aikoina saanut tehdä paljon työtä enkeleiden kanssa ja yhteydet toimii aika hyvin, joten tänään sain vastausta kerrankin muuten kuin rautalankaa vääntämällä.

Enkelienergioiden kanssa toimiessa olen ymmärtänyt sen, ja sitä he aina painottavat kertomaan myös muille, kuinka valtavasti enkelit ympärillämme tekevät töitä, jotta kaikki minun, sinun, maailman ja maailmankaikkeuden asiat tapahtuisivat juuri oikealla tavalla, juuri oikeaan aikaan, joka ikinen hetki.

No tuota maailmaan ja maailmankaikkeuteen kaiken oikein osumista en edes yritä vielä ymmärtää, mutta mietin sitä, kuinka paljon vaivaa kaikkien mutkien ja notkojen ja nousujen järjestäminen minun vuoristorataani on heiltä työtä viime päivinä vaatinut ja kuinka monen ihmisen asiat ovat siihen kietoutuneet. Kuinka paljon heidän piti vakuutella minulle, että oikeasti voin olla päivän töissä niin, ettei minua saa kukaan puhelimella kiinni, missään asiassa ja että oikeasti osasin ja uskalsin sen niin monelle taholle tehdä selväksi eilen. Ilman, että tunnen oloani huonoksi ihmiseksi. Ja kuinka paljon vaati minun pyytää apua asioihin, joihin en itse voinut enää vaikuttaa. Ja kuinka se apu järjestyi - lopulta - ja kuinka moni ihminen antoi siihenkin oman panoksensa. Ja kuinka monen ihmisen suunnitelmat muuttuivat viime hetkellä, kuinka monelle tuli mutka vuoristoradalla yllättäen eri raiteelle, jotta juuri nyt, tällä hetkellä olen tässä, tätä pohtimassa. Ja jotta kaikki menisi ihan varmasti täydellisesti oikein ajoittuen, hukataan vielä muutama puhelin ja yhteydenpito sen mukana ja ihan vain varmuuden vuoksi pistetään autoon vielä ihan pieni ja vaaraton vika. 

Siipiveikot ympärilläni taputtavat siipiään ja se vähän ärsyttää. Luulin kaikkitietävyydessäni ja kaikkeenkykenevyydessäni, että tämä päivä olisi toisin. Virnuilevat, että se meni juuri niin kuin siihen apua pyysin, kaikkein korkeimmaksi parhaaksi.
Tietävät tosiaan sen, että olen jäärä, myös näissä enkeliasioissa. Vaadin yleensä aina sen rautalankaversion, ennenkuin voin uskoa tarpeeksi siihen, että enkelit ja heidän apunsa on myös minua varten käytettävissä ihan kaikkeen, mihin sitä pyydän ja tarvitsen. Jos olisin fiksu, olisin uskonut sen eilen, kun aamulla laiton kahvia tippumaan ja käytin siihen viimeisen suodatinpussin ja pyysin, että muistuttakaapa "ostoslistasta vastuussa olevat arkienkelit" minua tästä sitten kaupassa. Huumorintajuisia kun ovat nämä arkienkelitkin, kävelyttivät minut ensin kaupasta autolle, jossa juttusille tuli tyyppi, jonka mieheni kutsui kahville. Ja minä menin uudestaan kauppaan.

Tässä siis istun, laiturilla, arki- ja arkkienkelien ympäröimänä niinkuin elämäni jokaisessa hetkessä olen ja sinäkin olet. He ovat vierellämme aina, ja odottavat pyyntöämme, jotta voisivat meitä auttaa. Ei ole niin suurta, ei ole niin pientä, mihin voimme heidän apuaan pyytää. Apu tulee juuri oikealla tavalla ja juuri oikeaan aikaan, niinkuin se on sinun, minun ja kaikkein korkeimmaksi parhaaksi. Ei aina niinkuin olit itse ajatellut sen tulevan.

Niin, tänään olisi hyvä hetki myös siivota, koska eletään viimeisiä päiviä ennen uutta kuuta... Mutta äh, heitän sen velvoitteen pois samaan syssyyn puhelimeni kanssa. Aurinko lämmittää ja vesi viilentää, eikä kukaan tiedä, että olen tässä.

Jos haluat lukea huomisesta uudesta kuusta ja sen energiasta, laitan tähän vielä viime vuotisen kirjoitukseni samalta ajankohdalta. Passaa aika hyvin myös tähän päivään :) 

Ihania aurinkoisia hetkiä myös sinulle arki- ja arkkienkelien kera :) Margitilta "Hiljaiseksi vetää, kun huomaa miten ympärillä tapahtuu koko ajan sellaista näkymätöntä puuhastelua. Sellaisinakin hetkinä, kun itse on vähän hukassa, eikä oikein tiedä mitä tekee ja mihin menee. Silloinkin on tekemässä ja menemässä juuri oikeaan suuntaan, vaikkei sitä itse aina ymmärräkään. Olen ajatellut niin, että on ihan hyvä välillä hakea muistutusta siihen, miksi joku asia elämässä on päättymässä ja mikä ei ole itselle hyväksi. Vain sellaiset hetket ja muistutukset voivat vahvistaa sitä oikeaa suuntaa elämässä. Ja kun pienen hetken luulet olevasi yksin ja hukassa, voitkin huomata, että ympärilläsi pörrää näkymättömiä oikean ajoituksen mestareita, jotka järjestävät tiellesi juuri ne yhteensattumien summat, että olet oikeassa paikassa oikeaan aikaan, tapaat juuri oikean ihmisen ja olet juuri oikeassa mielentilassa huomioimaan asiat ja eri mahdollisuudet. Vähän niinkuin siinä runossa, missä katselee elämänsä aikana hiekkaan jättämiä jalanjälkiään. Kun niinä vaikeuksien aikoina hiekassa näkyy vain yhdet jäljet ja sitten selviää, että niinä hetkinä sinua onkin kantanut joku - oma auttaja, mikä tai kuka se sitten itsekullekin on. Minulle se on oma enkeli.
Kun aika on oikea, moni asia loksahtaa kohdilleen. Parhaimmillaan se on sitä, kun ymmärtää, että ne "virheet" elämässä onkin itseasiassa niitä suurimpia siunauksia, jotka mahdollistavat tänään kokea jotain uutta ja hyvää.
Tänään on oikea hetki saattaa päätökseen asioita, joita ei enää tarvitse, eikä elämäänsä halua. Uskomukset, jotka kahlitsevat ja ahdistavat, on nyt hyvä heittää romukoppaan ja antaa tilaa ja mahdollisuutta omaan kasvuun ja hyvinvointiin. Kaikki mutkutukset, muiden syyllistämiset ja apuun odottamiset voi nyt vaihtaa "minä itse pystyn tähän"- ajatukseen ja alkaa luomaan omaa elämää. Juuri sellaista kuin itse haluaa. 
Tänään sitä tukemaan kaiken energiansa antaa kuu, joka vetelee nyt viimeisiään ennen uutta syntymää taas maanantaina. Uusikuu syntyy silloin härän merkissä ja  se merkitsee rauhaa, vakautta ja harmoniaa. Se vahvistaa kaikkea vaurauteen, säästämiseen ja kodin tasapainoon liittyviä pyrkimyksiä ja antaa hyvän mahdollisuuden hankkeen rahoitukseen ja pitkällisten suunnitelmien tekemiseen. Se antaa voimaa myös rakkauteen, paranemiseen ja henkisen tasapainon kasvattamiseen.
Pari viimeistä päivää ennen uutta kuuta on hyvää aikaa valmistautua toimintaan ja suunnitella seuraavan kuun hankkeita. Heti uudenkuun syntymän jälkeen on aika nostaa kytkintä ja toimia. Täydellistä ajoitusta asioihin, sitä kuu meille opettaa ja antaa kaiken energiansa sille, joka haluaa sen avun hyödykseen käyttää."