Olipa mukavaa, että löysit Kuunvärinä-blogini.

Täällä kirjoittelen Kuun väristä ja värinästä, sen vaiheista ja siitä, kuinka se vaikuttaa minuun ja ehkä sinuunkin, joka ikinen päivä. Kuu valaisee minun elämänpolkuani, ehkä sinunkin.

Tämä Äiti Maa, sen kaunis luonto, kivet ja kristallit, kaikki kauniit kasvit tuoksuineen ja värineen, sekä kaikkea elämää ylläpitävät elementit, maa, ilma, tuli ja vesi, ovat myös lähellä sydäntäni, ehkä sinunkin. Niistä tarinoin myös.

Olen siis oman elämänkouluni opiskelija, niinkuin ehkä sinäkin. Opiskelen luonnossa kulkien, hiljaisuutta kuunnellen ja sitä tutkien. Oppaina vierelläni kulkevat oma enkeli ja yksisarvinen, sekä ihanat, iloiset ja kujeilevat luonnonhenget, jotka auttavat ja keventävät kulkuani joka ikinen päivä. Ehkä sinäkin aistit omat oppaasi.

Toivon, että viihdyt blogissani. Tutki ja ota vastaan rakkaudella jakamani pienet ajatuksen siemenet, kuinka sinäkin voit tehdä omasta matkastasi iloisempaa ja helpompaa, joka ikinen päivä.

Muistathan, että kun sinä voit hyvin, kaikki lähelläsi voivat hyvin ja jonain päivänä koko planeettamme voi hyvin.
Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin antaa oman valosi loistaa.
Sen värinä voi olla mikä itse sen haluat olevan.

lauantai 21. toukokuuta 2016

Enkelitietoisuutta

Tänä viikonloppuna ympäri maailmaa kokoonnutaan viettämään Diana Cooper Foundationin Angel Awereness eli Enkelitietoisuuspäivää. Tänä vuonna päivän teemana on Earth Healing.
Minäkin lähetän tänään omalla ajatuksellani eheyttävää energiaa Äiti Maalle. Olet tervetullut mukaan, jos haluat. Keitän studiolla kahvit ja teet puolilta päivin. Tehdään sama visualisaatio, jonka DCF:n opettajat vetävät eri puolilla maailmaa. Kootaan näin energiamme yhteen parantamaan ja luomaan planeettaamme paremmaksi.
Oman energian voi tänä viikonloppuna suunnata myös varojen kasvattamiseen. Täysikuu skorpionissa antaa siihen oman voimansa. Voisi olla hyvä päivä tehdä pikku lotto, ostaa arpa tai joku kiva pikkujuttu itselle, joka tuo iloa. Kun runsauden energian laittaa liikkeelle, se myös palaa lähettäjälleen, kuten tämän viikon runsauskurssilla opimme.
Keskitä siis tänäänkin ajatuksesi hyvään.