Olipa mukavaa, että löysit Kuunvärinä-blogini.

Täällä kirjoittelen Kuun väristä ja värinästä, sen vaiheista ja siitä, kuinka se vaikuttaa minuun ja ehkä sinuunkin, joka ikinen päivä. Kuu valaisee minun elämänpolkuani, ehkä sinunkin.

Tämä Äiti Maa, sen kaunis luonto, kivet ja kristallit, kaikki kauniit kasvit tuoksuineen ja värineen, sekä kaikkea elämää ylläpitävät elementit, maa, ilma, tuli ja vesi, ovat myös lähellä sydäntäni, ehkä sinunkin. Niistä tarinoin myös.

Olen siis oman elämänkouluni opiskelija, niinkuin ehkä sinäkin. Opiskelen luonnossa kulkien, hiljaisuutta kuunnellen ja sitä tutkien. Oppaina vierelläni kulkevat oma enkeli ja yksisarvinen, sekä ihanat, iloiset ja kujeilevat luonnonhenget, jotka auttavat ja keventävät kulkuani joka ikinen päivä. Ehkä sinäkin aistit omat oppaasi.

Toivon, että viihdyt blogissani. Tutki ja ota vastaan rakkaudella jakamani pienet ajatuksen siemenet, kuinka sinäkin voit tehdä omasta matkastasi iloisempaa ja helpompaa, joka ikinen päivä.

Muistathan, että kun sinä voit hyvin, kaikki lähelläsi voivat hyvin ja jonain päivänä koko planeettamme voi hyvin.
Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin antaa oman valosi loistaa.
Sen värinä voi olla mikä itse sen haluat olevan.

maanantai 20. kesäkuuta 2016

Keijukaisten kulta-aikaa

Aivan näillä hetkillä, saavuttaa kesäkuun kuu oman täydellisyytensä. On siis täydenkuun hetki. Kesäkuun täysikuu on jousimiehessä ja se merkitsee hyvää ajankohtaa yhteistyökykyjen lisäämiseen. Jos siis tunnet tarvitsevasi vahvistusta tähän omassa elämässäsi, käännä kasvosi kohti täysikuuta ja ota vastaan sen energia ja apu asiaasi. Tämän täydenkuun energiaan hetkeksi hiljentyminen saattaa hyvinkin laajentaa omaa näkökantaasi ja tuoda uusia ideoita ja ajatuksia, kuinka voit parantaa omia vahvuuksiasi yhteistyön sujumiseksi parhaalla mahdollisella tavalla.
Minäkin otan tästä täydenkuun energiasta kaiken irti ja koska huomenna on pohjoisen pallonpuoliskomme vuoden pisin ja valoisin hetki, eli kesäpäivän seisaus, ajattelin vahvistaa omia yhteistyökykyjäni luonnon elementtien ja niiden elementaalien kanssa. Kesäpäivän seisaus on yksi vuodenkiertomme "välipäivistä", jolloin elementaaliyhteyksien luominen ja vahvistaminen sujuu erityisen hyvin. Koska elämme kesämme kauneinta aikaa, kauniiden luonnonkukkiemme ympäröiminä, ei ole kovin vaikeaa kuvitella ja nähdä keijukaisten leikkiä ympärillämme. 
Ajankohta on ollut kautta aikojen taianomaista ilon aikaa. Ympärivuorokautinen valon ja lämmön läsnäolo on saanut kansamme kerääntymään kivikehille, noille mystisille paikoille, joiden on kerrottu olevan portti keijujen maailmaan. Valoisana kesäyönä on tehty taikoja, joilla on houkuteltu erityisesti rakkauteen ja avioliittoon liittyviä asioita elämään. Aamukasteen ensimmäiset pisarat on kerätty varovasti talteen, kaiken varalta, ennen aamutoimiin hiippailemista.
Kesäpäivän seisaus on myös kuun ja vesielementin juhla, joten tämän täydenkuun ajoittuminen samaan aikaan, saa varmasti monen tuntemaan kesän ilon ja rakkauden sydämessään erityisen voimakkaana. Veden puhdistava ja parantava vaikutus pitää sisällään rakkauden ydinajatuksen. Kesäyön veden pintaa katsellessa voi tuntea, miten rakkaus ja rauha täyttää koko olemuksen. 
Muuten kesä on tulielementin aikaa, joka myös liittyy vahvasti kauneuteen, rakkauteen, ystävyyteen ja avioliittoon. Tulen elementaalit antavat suojaa ja rohkeutta, on henkisen energian ja fyysisen voiman ja vahvuuden kasvattamisen aikaa. Sitä kaikkea antaa meille ihana kesäinen ja lämmin aurinkomme. Sen voimaa varastoiden jaksamme taas vuodenkulkumme pimeämmän jakson. 
Veden ja tulen elementeistä on muovautunut myös meidän juhannusjuhlamme. Perjantaina, juhannusaattona voimme juhlia paitsi keskikesää myös keijukaisia. Silloin on  keijukaisten päivä. On siis hyvin mahdollista, että herkistyessäsi nauttimaan kaikin aistein kauniin kesämme juhlaa, voit nähdä vilauksen keijukaisesta, ilmattaresta, menninkäisestä tai vedenneidosta tai -miehestä. Tarkkaile siis tuulen liikettä, puiden havinaa, veden väreilyä, ja ruohokon liikettä, kaunista luontoamme kaikki aistisi avoinna.
Ei se mitään, jos et usko moisiin kummajaisiin, mielikuvituksen tuotettahan ne vaan ovat. Lapsenomaista olemista ja uskomista näkymättömään. Muista kuitenkin, että jos kesken juhannusjuhlintasi saat nauru- tai hulluttelukohtauksen, tai huomaat ajan kadonneen, saattaa hyvin olla mahdollista, että keijukaiset sittenkin hiukan kujeilivat kustannuksellasi. 
Luonnonhenkien luovaa mielikuvitusta hyödyntäen ajattelin seuraavan viikon aikana välittää keijujen viestejä 
Kuunvärinän facebooksivulla www.facebook.com/kuunvarina ;) 

Ihanaa keskikesän taikaa sinulle ;) Margitilta