Olipa mukavaa, että löysit Kuunvärinä-blogini.

Täällä kirjoittelen Kuun väristä ja värinästä, sen vaiheista ja siitä, kuinka se vaikuttaa minuun ja ehkä sinuunkin, joka ikinen päivä. Kuu valaisee minun elämänpolkuani, ehkä sinunkin.

Tämä Äiti Maa, sen kaunis luonto, kivet ja kristallit, kaikki kauniit kasvit tuoksuineen ja värineen, sekä kaikkea elämää ylläpitävät elementit, maa, ilma, tuli ja vesi, ovat myös lähellä sydäntäni, ehkä sinunkin. Niistä tarinoin myös.

Olen siis oman elämänkouluni opiskelija, niinkuin ehkä sinäkin. Opiskelen luonnossa kulkien, hiljaisuutta kuunnellen ja sitä tutkien. Oppaina vierelläni kulkevat oma enkeli ja yksisarvinen, sekä ihanat, iloiset ja kujeilevat luonnonhenget, jotka auttavat ja keventävät kulkuani joka ikinen päivä. Ehkä sinäkin aistit omat oppaasi.

Toivon, että viihdyt blogissani. Tutki ja ota vastaan rakkaudella jakamani pienet ajatuksen siemenet, kuinka sinäkin voit tehdä omasta matkastasi iloisempaa ja helpompaa, joka ikinen päivä.

Muistathan, että kun sinä voit hyvin, kaikki lähelläsi voivat hyvin ja jonain päivänä koko planeettamme voi hyvin.
Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin antaa oman valosi loistaa.
Sen värinä voi olla mikä itse sen haluat olevan.

sunnuntai 5. kesäkuuta 2016

Kiitos tästä päivästä koska...

Teenpä tänään saman kun viime vuonna olen tehnyt kesäkuun uudenkuun päivänä, eli laitan tähän suoran suoran lainauksen Sinikka Piipon kirjasta Kasvien salaiset voimat: "Uusikuu kaksosen jaksolla (21.5.-20.6.) on yhteydessä älyyn, tietoisuuteen, valppauteen ja sopeutuvaisuuteen. Tällöin voi tehdä loitsuja ja rituaaleja, jotka auttavat oppimista ja tutkimista, vanhan työn päättämistä ja uuden löytämistä. Tämä on suotuisa aika meditaatioloitsuille, telepatialle, ennustamiselle ja sellaiselle magialle, joka lisää sisarusten välistä ymmärrystä." Ja sitten hihittelen mielessäni, aivan kuten olen tehnyt vuosi sittenkin, sitä, miten hyvin tämän uudenkuun energia tukee tätä päivää, minun ja niin monen muun elämässä.
Tämä uusikuu syntyi tänä aamuna kuuden aikaan, eli juuri niihin aikoihin kun menin itse nukkumaan aamuauringon ollessa jo aika korkealla. Takana oli ihana päivä, oman lapsen ylioppilaaksi valmistumisen juhlapäivä, jota olin saanut ihanasti stressaten valmistella jo menneen viikon ja joka meni juuri niin täydellisesti kuin sen oli tarkoituskin.:) Kiitos siitä lukuisille enkeleille, myös niille ihmisenkeleille siellä keittiössä ;) 
Nyt kun takana on muutama nukuttu tunti, eivätkä korkkaritkaan enää kiristä jalkoja, voi vaan niin kiitollisena tutkiskella omaa elämää juuri tänään. Ihmetellä sitä, miten elämään onkaan tullut juuri oikeaan aikaan, juuri ne oikeat ihmiset. Tukemaan ja auttamaan juuri oikeaan aikaan, juuri oikealla tavalla, jotta voisin rohkeasti kasvaa omana itsenäni, eikä kenenkään muun minuun istuttamien uskomusten mukaan.
Olen kiitollinen siitä, että olen omassa elämässäni löytänyt juuri sen oikean, puuttuvan puoliskoni, eli puolisoni, ja olemme yhdessä voineet luoda jotain, joka jää elämään, vaikka meidän aikamme täällä joskus loppuu. Ja kuinka näiden luomustemme, eli lapsiemme myötä olemme saaneet tutustua niin ihaniin ihmisiin. Rohkeasti omaa tietään kulkeviin nuoriin, joiden ei luojan kiitos enää tarvitse hukata elämänsä ensimmäisiä neljäänkymmentä vuotta ennenkuin uskaltavat alkaa elämään juuri omanlaistaan elämää. Juuri sitä elämää, jonka vuoksi ovat tänne syntyneet, parantamaan ja pelastamaan koko planeettaamme. Luomaan rauhaa kukin omalla tavallaan, vapaina kaikista menneisyyden uskomuksista. Tämä on se, mitä minä haluan meille tulevaisuuteen ennustaa.
Ja mitä tuohon sisarusten väliseen ymmärrykseen tulee, niin olen tässä elämässä oppinut sen, että fyysisen sisaruksien lisäksi meillä on sielunsisaruksia, joiden kanssa homma vaan aina pelittää ilman vanhoja uskomuksia ;)
Kiitos siis ihan kaikille ihmisille, joita elämässäni eilen, tänään ja huomenna on. Yhteistä taivalta ja tarkoitusta tässä tehdään.