Olipa mukavaa, että löysit Kuunvärinä-blogini.

Täällä kirjoittelen Kuun väristä ja värinästä, sen vaiheista ja siitä, kuinka se vaikuttaa minuun ja ehkä sinuunkin, joka ikinen päivä. Kuu valaisee minun elämänpolkuani, ehkä sinunkin.

Tämä Äiti Maa, sen kaunis luonto, kivet ja kristallit, kaikki kauniit kasvit tuoksuineen ja värineen, sekä kaikkea elämää ylläpitävät elementit, maa, ilma, tuli ja vesi, ovat myös lähellä sydäntäni, ehkä sinunkin. Niistä tarinoin myös.

Olen siis oman elämänkouluni opiskelija, niinkuin ehkä sinäkin. Opiskelen luonnossa kulkien, hiljaisuutta kuunnellen ja sitä tutkien. Oppaina vierelläni kulkevat oma enkeli ja yksisarvinen, sekä ihanat, iloiset ja kujeilevat luonnonhenget, jotka auttavat ja keventävät kulkuani joka ikinen päivä. Ehkä sinäkin aistit omat oppaasi.

Toivon, että viihdyt blogissani. Tutki ja ota vastaan rakkaudella jakamani pienet ajatuksen siemenet, kuinka sinäkin voit tehdä omasta matkastasi iloisempaa ja helpompaa, joka ikinen päivä.

Muistathan, että kun sinä voit hyvin, kaikki lähelläsi voivat hyvin ja jonain päivänä koko planeettamme voi hyvin.
Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin antaa oman valosi loistaa.
Sen värinä voi olla mikä itse sen haluat olevan.

tiistai 19. heinäkuuta 2016

Täydenkuun yö ja kuun päivä

Kyllä, jos sinäkin olet viettänyt virtaisia öitä viime aikoina, syy siihen löytynee taivaalta. On totta, että aistimme planeettojen liikkeet tänään paljon herkemmin, kuin vielä joku aika sitten ja koska kuu on meitä lähinnä, sen vaikutus tuntuu monella meissä hyvin voimakkaasti. 

Ensi yönä se on pulleimmillaan tämän heinäkuun täysikuu. Tarkalleen kello 1:57.  Kuu on silloin kauriin tähtikuviossa ja sen energia auttaa oman kodin järjestämisessä ja oman energian päivittämisessä. Luin hetki sitten viime vuoden päivityksen samaisena ajankohtana ja kyllä allekirjoitan kaiken kirjoittamani myös tänään. Siellä oli hyviä ideoita, kuinka huomisenkin päivän voisi parhaiten viettää. Löydät sen tuosta oikealta tunnisteista kohdasta täysikuu kauriissa.

Huomenna on myös syytä juhlaan, vietetään nimittäin kansainvälistä kuun päivää. Eli jos ei ensi yönäkään tule uni silmään, voi hyvin alkaa juhlistaa kuun päivää. Kippistetään kuulle ja nautitaan kaikin aistein kauniista kesästä ja ihanasta luonnostamme.

Ihanaa kansainvälistä kuun päivää ja yötä juuri sinulle!