Olipa mukavaa, että löysit Kuunvärinä-blogini.

Täällä kirjoittelen Kuun väristä ja värinästä, sen vaiheista ja siitä, kuinka se vaikuttaa minuun ja ehkä sinuunkin, joka ikinen päivä. Kuu valaisee minun elämänpolkuani, ehkä sinunkin.

Tämä Äiti Maa, sen kaunis luonto, kivet ja kristallit, kaikki kauniit kasvit tuoksuineen ja värineen, sekä kaikkea elämää ylläpitävät elementit, maa, ilma, tuli ja vesi, ovat myös lähellä sydäntäni, ehkä sinunkin. Niistä tarinoin myös.

Olen siis oman elämänkouluni opiskelija, niinkuin ehkä sinäkin. Opiskelen luonnossa kulkien, hiljaisuutta kuunnellen ja sitä tutkien. Oppaina vierelläni kulkevat oma enkeli ja yksisarvinen, sekä ihanat, iloiset ja kujeilevat luonnonhenget, jotka auttavat ja keventävät kulkuani joka ikinen päivä. Ehkä sinäkin aistit omat oppaasi.

Toivon, että viihdyt blogissani. Tutki ja ota vastaan rakkaudella jakamani pienet ajatuksen siemenet, kuinka sinäkin voit tehdä omasta matkastasi iloisempaa ja helpompaa, joka ikinen päivä.

Muistathan, että kun sinä voit hyvin, kaikki lähelläsi voivat hyvin ja jonain päivänä koko planeettamme voi hyvin.
Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin antaa oman valosi loistaa.
Sen värinä voi olla mikä itse sen haluat olevan.

sunnuntai 16. lokakuuta 2016

Lokakuun täydenkuun energiaa


Onpa kaunis, tyyni ja harmaa lokakuun täydenkuun päivä. Luonnon rauhallisuus tavoittaa mielen ja tänään onkin hyvä päivä pysähtyä hetkeksi. 
Täydenkuun aika on hyvä hetki tarkastella omaa elämää, sen kaikkia osa-alueita, ja suoda itselle hetki, jolloin juhlistaa ja kiittää niistä asioista, joissa on onnistunut ja jotka ovat hyvin. Ei ole tärkeää, onko onnistuminen ja hyvä asia elämässä suuri vai pieni, pääasia on, että ajatus ja huomio kiinnittyy edes hetkeksi kiitollisuuteen. 
Samalla voi lempeästi ja tuomitsematta miettiä, mitä voisi ja tahtoisi vielä parantaa. Seuraavat kaksi viikkoa ovat nimittäin loistavaa aikaa tehdä elämässä pieniä tai suuria muutoksia, luopua ja päästää irti asioista, jotka eivät ole itselle hyväksi.
Lokakuun täysikuu on oinaan tähtimerkissä. Se antaa rohkeutta ja päättäväisyyttä tehdä tarvittavia muutoksia elämässä. Tämä ajankohta sopii erityisesti omaan terveyteen liittyvien elämäntapamuutosten tekemiseen ja niissä onnistumiseen. 
Täysikuu oinaassa antaa energiaa myös uusien ystävyyssuhteiden luomiseen ja intohimon lisäämiseen. Ihanaa virtaa taivaan täydeltä on siis tarjolla meille taas.

Ihanaa ja energistä täydenkuun aikaa juuri sinulle <3 Margitilta