Olipa mukavaa, että löysit Kuunvärinä-blogini.

Täällä kirjoittelen Kuun väristä ja värinästä, sen vaiheista ja siitä, kuinka se vaikuttaa minuun ja ehkä sinuunkin, joka ikinen päivä. Kuu valaisee minun elämänpolkuani, ehkä sinunkin.

Tämä Äiti Maa, sen kaunis luonto, kivet ja kristallit, kaikki kauniit kasvit tuoksuineen ja värineen, sekä kaikkea elämää ylläpitävät elementit, maa, ilma, tuli ja vesi, ovat myös lähellä sydäntäni, ehkä sinunkin. Niistä tarinoin myös.

Olen siis oman elämänkouluni opiskelija, niinkuin ehkä sinäkin. Opiskelen luonnossa kulkien, hiljaisuutta kuunnellen ja sitä tutkien. Oppaina vierelläni kulkevat oma enkeli ja yksisarvinen, sekä ihanat, iloiset ja kujeilevat luonnonhenget, jotka auttavat ja keventävät kulkuani joka ikinen päivä. Ehkä sinäkin aistit omat oppaasi.

Toivon, että viihdyt blogissani. Tutki ja ota vastaan rakkaudella jakamani pienet ajatuksen siemenet, kuinka sinäkin voit tehdä omasta matkastasi iloisempaa ja helpompaa, joka ikinen päivä.

Muistathan, että kun sinä voit hyvin, kaikki lähelläsi voivat hyvin ja jonain päivänä koko planeettamme voi hyvin.
Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin antaa oman valosi loistaa.
Sen värinä voi olla mikä itse sen haluat olevan.

perjantai 30. syyskuuta 2016

Syyskuusta lokakuuhun

Hei, syyskuun viimeiset tunnit kannattaa käyttää hyväksi ja heittää pois mielestä kaikki, mitä ei tulevaan syksyyn ja talveen tarvitse. Keskiyöllä aloitetaan lokakuu ja muutama tunti sen jälkeen myös uuden kuun aika vaa'an tähtimerkissä.
Uusikuu vaa'assa antaa kuun feminiinisen energiansa kaikkeen mitä tunnet tarvitsevasi kauneuden, taiteellisuuden, sosiaalisuuden, yhteistyön, ystävyyden, kumppanuuden, rakkauden ja romantiikan lisäämiseksi omassa elämässäsi. Vaikka taivas onkin pimeä, juuri tämän uudenkuun energia voi antaa sinulle uskoa  myös kaikkiin ristiriitojen sovittamiseen ja parempien yhteyksien luomiseen elämäsi auktoriteetteihin.
Sytytetään siis kynttilät pöytään, ja nautitaan jälleen kerran uuden, haluamamme energian luomisesta. Kynttilävärin voi valita just oman mielen mukaan, niinhän tuo meidän uskomaton luontommekin tänään tekee ;)