Olipa mukavaa, että löysit Kuunvärinä-blogini.

Täällä kirjoittelen Kuun väristä ja värinästä, sen vaiheista ja siitä, kuinka se vaikuttaa minuun ja ehkä sinuunkin, joka ikinen päivä. Kuu valaisee minun elämänpolkuani, ehkä sinunkin.

Tämä Äiti Maa, sen kaunis luonto, kivet ja kristallit, kaikki kauniit kasvit tuoksuineen ja värineen, sekä kaikkea elämää ylläpitävät elementit, maa, ilma, tuli ja vesi, ovat myös lähellä sydäntäni, ehkä sinunkin. Niistä tarinoin myös.

Olen siis oman elämänkouluni opiskelija, niinkuin ehkä sinäkin. Opiskelen luonnossa kulkien, hiljaisuutta kuunnellen ja sitä tutkien. Oppaina vierelläni kulkevat oma enkeli ja yksisarvinen, sekä ihanat, iloiset ja kujeilevat luonnonhenget, jotka auttavat ja keventävät kulkuani joka ikinen päivä. Ehkä sinäkin aistit omat oppaasi.

Toivon, että viihdyt blogissani. Tutki ja ota vastaan rakkaudella jakamani pienet ajatuksen siemenet, kuinka sinäkin voit tehdä omasta matkastasi iloisempaa ja helpompaa, joka ikinen päivä.

Muistathan, että kun sinä voit hyvin, kaikki lähelläsi voivat hyvin ja jonain päivänä koko planeettamme voi hyvin.
Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin antaa oman valosi loistaa.
Sen värinä voi olla mikä itse sen haluat olevan.

perjantai 16. syyskuuta 2016

Täydenkuun yötä, ajatuksia, unia ja ideoita

Tänään saamme taas nauttia upean syyskuisen täydenkuun valosta ja energiasta. Pari tuntia taivaanrannallemme ilmestymisensä jälkeen, vähän vaille kymmenen illalla, saamme seurata Käsivarren Lappia lukuunottamatta, myös kuun pimennystä. 

Syyskuun täysikuu on kalojen tähtimerkissä ja sen vaikutus on jo muutaman päivän ajan varmasti tuntunut monen muunkin kuin minun yöunissa. Olo on aamuisin ollut kuin leffateatterimaratonin jälkeen ja vielä pitkälle päivään on riittänyt naurua ja ihmetystä koko yön kestäviä unia muistellessa. Tämä aika onkin loistavaa aikaa unien tutkimiseen ja meditaatiokokemusten analysoimiseen.

Ei siis pidä ihmetellä sitäkään, jos tuntuu, että tänä iltana haluaa hiljentyä ja rauhoittua kynttilänvaloon ja omiin ajatuksiin. Se kannattaa ehdottomasti toteuttaa. 

Kynttiläväriksi tähän iltaan sopii mainiosti syksyn ja vesielementin sininen. Se rauhoittaa ja kutsuu puoleensa korkeampaa henkistä värähtelyä, sopii siis mainiosti syvällisiin mietteisiin ja meditaatioon.
Tai jos haluaa vielä fiilistellä ihanaa kesää ja tulielementtiä, pöydälle voi sytyttää punaisen kynttilän. Se tuo valoa ja rakkautta, lämmittää mukavasti viilenevässä syysillassa ja herättää seksuaalisuutta ja intohimoa pitkään ja valoisaan täydenkuun yöhön.

Täydenkuun kynttiläksi sopii aina myös puhdas, valkoinen kynttilä, yksin tai kaveriksi toisen kynttilän viereen, jolloin se vahvistaa toista kynttiläväriä. 


Kuun pimennys vaikuttaa aina erityisesti tunneperäisiin asioihin ja kun se tänään tapahtuu kalojen tähtimerkissä, sen vaikutukset uniin korostuu varmasti. Aurinko- tai kuumerkiltään kalat ovat tämän kuunpimennyksen erityisessä vaikutusasemassa, mutta uskon, että myös muut vesimerkissä syntyneet, eli ravut ja skorpionit saavat oman osansa tästä energiasta. 

Unien välityksellä saamme paljon informaatiota ja opastusta omasta sisimmästämme, vaikka joskus niiden muistaminen ja ehkä tulkitseminenkin tuottaa hiukan hankaluuksia. Unien mieleenpainumista auttaa, jos voi kirjata ne heti paperille, edes pienin muistisanoin, joita täydennellä sitten myöhemmin. Myös illalla pyyntö omalla ajatuksella, että aamulla voisi muistaa unet paremmin, auttaa. Ja aina voi varmuuden vuoksi sujauttaa selestiittikiven tyynyn alle varmistamaan asiaa. Unien viesti ja tarkoitus selviää usein vasta jonkin ajan päästä. Unien tulkintaan voi toki käyttää opaskirjoja avuksi, mutta itse luottaisin kuitenkin enemmän omaan tulkintaan ja ajatukseen, omaan intuitioon, koska omasta sisimmästä unissa on kyse.

Kuu vaikuttaa hyvin voimakkaasti vesielementtiin ja jokaisen täydenkuun aikaan planeettamme veteen heijastuva kuunvalo nostaa veden värähtelyä. Se tuo korkeaa, feminiinistä energiaa, rakkautta ja myötätuntoa, aitoa välittämistä, hoivaa ja empatiaa, jota jokainen meistä tänäänkin tarvitsee. Koska kehomme koostuu pääosin vedestä, myös me voimme saada osaksemme tätä täydenkuun hohtavaa energiaa. Se ravitsee solumme ja auttaa meitä tarkastelemaan elämäämme ja asioita korkeammasta näkökulmasta. Kuun heijastumaa vedestä, pilvistä tai ympäröivästä luonnosta seuraamalla, saattaa ajatuksiin tulla myös kallisarvoisia ideoita, kuinka voimme tehdä yhteistyötä, jota jokaisen elämä tällä sinisellä pallolla olisi täynnä iloa, valoa, rakkautta ja runsautta. Miksei niitäkin voisi kirjata ylös ja täydennellä myöhemmin ;) 

Hyvää täydenkuun yötä, ajatuksia, unia ja ideoita juuri sinulle <3 Margitilta