Olipa mukavaa, että löysit Kuunvärinä-blogini.

Täällä kirjoittelen Kuun väristä ja värinästä, sen vaiheista ja siitä, kuinka se vaikuttaa minuun ja ehkä sinuunkin, joka ikinen päivä. Kuu valaisee minun elämänpolkuani, ehkä sinunkin.

Tämä Äiti Maa, sen kaunis luonto, kivet ja kristallit, kaikki kauniit kasvit tuoksuineen ja värineen, sekä kaikkea elämää ylläpitävät elementit, maa, ilma, tuli ja vesi, ovat myös lähellä sydäntäni, ehkä sinunkin. Niistä tarinoin myös.

Olen siis oman elämänkouluni opiskelija, niinkuin ehkä sinäkin. Opiskelen luonnossa kulkien, hiljaisuutta kuunnellen ja sitä tutkien. Oppaina vierelläni kulkevat oma enkeli ja yksisarvinen, sekä ihanat, iloiset ja kujeilevat luonnonhenget, jotka auttavat ja keventävät kulkuani joka ikinen päivä. Ehkä sinäkin aistit omat oppaasi.

Toivon, että viihdyt blogissani. Tutki ja ota vastaan rakkaudella jakamani pienet ajatuksen siemenet, kuinka sinäkin voit tehdä omasta matkastasi iloisempaa ja helpompaa, joka ikinen päivä.

Muistathan, että kun sinä voit hyvin, kaikki lähelläsi voivat hyvin ja jonain päivänä koko planeettamme voi hyvin.
Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin antaa oman valosi loistaa.
Sen värinä voi olla mikä itse sen haluat olevan.

torstai 1. syyskuuta 2016

Opitaan jotain, ihan sama mistä, vaikka uudenkuun energiasta

Voi vitsi, että kirjoittaminen on ihanaa. Siihen tulokseen olen tällä viikolla jälleen kerran päätynyt. Olen tosi onnellinen saadessani tehdä tällä hetkellä sellaista työtä, jota yksinkertaisesti rakastan. Pöytä notkuu kirjoista ja kansioista, joista löytyy aina ja aina uutta ja mielenkiintoista. Kyllä, olen kasaamassa uutta DCF-kurssia, viimeinkin.


Tämä elementtien ja elementaalien maailma on niin ihmeellistä. Toisaalta se on niin vanhaa ja tuttua, onhan se ollut olemassa jo ennen ensimmäistä ajatusta planeettamme syntymästä ja läsnä aina ja kaikkialla. Toisaalta näistä neljästä luovasta elämän voimasta löytyy aina uusia oivalluksia ihan kaikkeen, eikä muuten hei vähiten omaan elämään liittyen. Vasta tänään ymmärsin, että oma riippuvuussuhteeni auringon valoon ja lämpöön ei johdukaan siitä, että olen syntynyt keskellä kesää, vaan siitä, että oman elämäni elementeissä löytyy kaksi hyvin voimakasta tulen elementin osaa, joita vielä omasta nimestäni löytyvä elementti vain entisestään vahvistaa. Ei siis ihme, että koen latautuvani auringon valossa.
On myös todella mielenkiintoista huomata, että kaikki, mitä tiedän omasta astrologisesta syntymäkartastani, mitä aurinkomerkkini, laskeva aurinkomerkkini ja oma kuumerkkini minusta kertoo, sekä minkä olemuspuolen numerologia minusta ja elämästäni eteeni avasi, tukevat ja vahvistavat myös tätä tulkintaa elementtien energioihin perustuen. Ihan sama mihin uskoo, kaikki kertoo samaa. Kaikki leväyttävät eteeni niin hyvät kuin huonotkin puolet itsestäni, sekä vahvistavat käsitystäni siitä, mitä tänne olen tullut tekemään ja miksi täällä olen, halusin tai en. On muuten tosi mielenkiintoista nähdä, käykö kurssilaisilleni samoin...

Tänään puolenpäivän aikaan syntyy syyskuun uusikuu. Kuu on silloin samassa tähtimerkissä kuin aurinkokin, eli neitsyen tähtimerkissä. Tämä ajankohta onkin erinomainen kaikenlaisiin tutkimuksiin, analysointeihin ja älyllisiin pohdintoihin. On hyvä aika etsiä tietoa ja ratkaisuja vaikeisiin valintoihin. Ahkeruus palkitaan hyvin arvosanoin sille, joka niitä tavoittelee. Jos kovasta yrityksestä huolimatta epäonnistuu, siitäkin palkitaan, niinkuin elämässä lopulta aina käy. Silloin on mahdollisuus analysoida itseään ja oppia välttämään virheitä, ainakin joskus. Hiljattain jakamassani mietelauseessa sanottiin: "En tee samaa virhettä kahdesti. Teen sen kuusi tai seitsemän kertaa, ihan vain varmistaakseni asian." Ihan sama, pääasia on, että joskus oppii käyttämään omaa potentiaaliaan tässä elämässä. Mielellään tietysti mahdollisimman pian...
Uusikuu neitsyessä muistuttaa myös siitä, että aina voi etsiä ja löytää ihmisen, joka voi auttaa - ja aina voi löytää myös ihmisen, jota voi itse auttaa. 
Se muistuttaa myös, että jokaisella meistä on oma erityislahjansa ja -kykynsä. Jos et sitä vielä itse tiedä, horoskoopit, numerologia, elementtien energiat, enkelien ja yksisarvisten viestit tai mikä tahansa hömppä, voi silmäsi avata näkemään itsessäsi tämän ainutlaatuisuuden. Jokaiselle meille tosin riittäisi se, että katsoo itseään rehellisesti ja rakastavasti, arvostaa itseään ja antaa itselleen luvan uskoa itseen. 

Olisiko nyt jo aika alkaa pikkuhiljaa uskomaan omaan itseen ja omiin kykyihin ja lahjoihin? Ja luottaa myös siihen, että mitä vielä ei tiedä, tai siis ei vielä muista osaavansa ja tietävänsä, palautuu kyllä mieleen, kun aika on oikea. Mmmmmh...


Uudenkuun oivalluksia sinullekin <3 Margitilta