Olipa mukavaa, että löysit Kuunvärinä-blogini.

Täällä kirjoittelen Kuun väristä ja värinästä, sen vaiheista ja siitä, kuinka se vaikuttaa minuun ja ehkä sinuunkin, joka ikinen päivä. Kuu valaisee minun elämänpolkuani, ehkä sinunkin.

Tämä Äiti Maa, sen kaunis luonto, kivet ja kristallit, kaikki kauniit kasvit tuoksuineen ja värineen, sekä kaikkea elämää ylläpitävät elementit, maa, ilma, tuli ja vesi, ovat myös lähellä sydäntäni, ehkä sinunkin. Niistä tarinoin myös.

Olen siis oman elämänkouluni opiskelija, niinkuin ehkä sinäkin. Opiskelen luonnossa kulkien, hiljaisuutta kuunnellen ja sitä tutkien. Oppaina vierelläni kulkevat oma enkeli ja yksisarvinen, sekä ihanat, iloiset ja kujeilevat luonnonhenget, jotka auttavat ja keventävät kulkuani joka ikinen päivä. Ehkä sinäkin aistit omat oppaasi.

Toivon, että viihdyt blogissani. Tutki ja ota vastaan rakkaudella jakamani pienet ajatuksen siemenet, kuinka sinäkin voit tehdä omasta matkastasi iloisempaa ja helpompaa, joka ikinen päivä.

Muistathan, että kun sinä voit hyvin, kaikki lähelläsi voivat hyvin ja jonain päivänä koko planeettamme voi hyvin.
Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin antaa oman valosi loistaa.
Sen värinä voi olla mikä itse sen haluat olevan.

tiistai 29. marraskuuta 2016

Marraskuun uusikuu

Marraskuun uusikuu syntyy ihan näillä hetkillä, tarkalleen kello 14.18 ja on silloin jousimiehen tähtikuviossa. Jousimiehen merkissä syntyvä kuu liittyy laajentumiseen, anteliaisuuteen, uskoon, toivoon, optimismiin, ymmärrykseen ja armoon. Ihania energioita meille siis jälleen tarjoillaan ja näillä onkin hyvä aloittaa joulukuu.
On hyvä hetki palauttaa mieleen lapsuuden joulujen taianomaisuus ja uskoa jälleen siihen, että ihmeitä voi ihan oikeasti tapahtua. On ihana antaa ja ottaa vastaan, tasapuolisesti. Ja olla itselle armollinen, jos kodin joka soppi ei ihan joulukuntoinen olekaan. Nyt kun kuu alkaa jälleen pikkuhiljaa kasvaa, on aika keskittyä joululeivonnaisten valmistamiseen ja kodin somistamiseen. Vaikka tämän vuoden paras joulukuusenkaatopäivä onkin jo ollut ja mennyt, nyt kasvavan kuun aikana otetut joulukuuset ja havukoristeet kestävät myös pitempään.
Uusikuu on aina uusi mahdollisuus, päästää irti tarpeetonta, luoda uutta ja ihanaa. 
Kuunvärinän sivuja pikkuhiljaa päivittelen ja lisäilen uusiakin sivuja, joita kannattaa käydä välillä kurkistelemassa, jos energiat kiinnostaa. Ihan uutena juttuna sieltä löytyy tarinaa elementeistä. Myös kiviä ja värejä lisäilen omille sivuilleen jatkossakin. 

Kivet ja värit löytyvät tottakai myös mun kirjasta, ihan vain vinkiksi joulutontuille. Vaikka siinä tarina alkaakin marraskuun mustasta, ehtii mukaan kiipeilyyn kyllä vielä joulukuussakin.


Joulukuun kalenteri on myös pitkään mielessä pyörinyt ja tänä vuonna aionkin sen toteuttaa. Eli Kuunvärinän facebook-sivuille laitan joka päivälle pikkuvinkin, kuinka joulunvalmistelut voi ajoittaa kuun mukaan.