Olipa mukavaa, että löysit Kuunvärinä-blogini.

Täällä kirjoittelen Kuun väristä ja värinästä, sen vaiheista ja siitä, kuinka se vaikuttaa minuun ja ehkä sinuunkin, joka ikinen päivä. Kuu valaisee minun elämänpolkuani, ehkä sinunkin.

Tämä Äiti Maa, sen kaunis luonto, kivet ja kristallit, kaikki kauniit kasvit tuoksuineen ja värineen, sekä kaikkea elämää ylläpitävät elementit, maa, ilma, tuli ja vesi, ovat myös lähellä sydäntäni, ehkä sinunkin. Niistä tarinoin myös.

Olen siis oman elämänkouluni opiskelija, niinkuin ehkä sinäkin. Opiskelen luonnossa kulkien, hiljaisuutta kuunnellen ja sitä tutkien. Oppaina vierelläni kulkevat oma enkeli ja yksisarvinen, sekä ihanat, iloiset ja kujeilevat luonnonhenget, jotka auttavat ja keventävät kulkuani joka ikinen päivä. Ehkä sinäkin aistit omat oppaasi.

Toivon, että viihdyt blogissani. Tutki ja ota vastaan rakkaudella jakamani pienet ajatuksen siemenet, kuinka sinäkin voit tehdä omasta matkastasi iloisempaa ja helpompaa, joka ikinen päivä.

Muistathan, että kun sinä voit hyvin, kaikki lähelläsi voivat hyvin ja jonain päivänä koko planeettamme voi hyvin.
Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin antaa oman valosi loistaa.
Sen värinä voi olla mikä itse sen haluat olevan.

tiistai 13. joulukuuta 2016

Kaksi kertaa on jo rituaali

Vaikka taivas onkin pilvinen, voi tuntea kuinka upeaa ja kirkasta täydenkuun energiaa tulvii meille jälleen. Jos taivas yöksi selkenee, aamuyöllä kello 2:06, voimme nähdä kuun koko komeudessaan. Tämä täysikuu syntyy kaksosen tähtimerkissä ja ajankohta liittyy uuden opiskeluun, uusien rituaalien kehittelyyn ja kaukoparannukseen.
Viime vuonna kirjoittaessani tätä samaista kuupäivitystä, mietiskelin, kuinka aika toistaa itseään ja olotila silloin oli samanlainen kuin vuosi takaperin. Loin silloin uuden rituaalin itselleni, sytytin valkoisen kynttilän ja käytin hetken menneen vuoden tapahtumia muistellen ja niistä kiittäen. Samalla käytin hetken siihen, että lähetin seuraavalle vuodelle, tähän samaan hetkeen, itselleni iloa ja valoa, uskoa ja toivoa seisoa urhoollisena ja hymyillen jälleen kerran siinä liisterissä. Lukiessani sitä tänään, hymyilin ja kiitin itseäni, kuinka fiksusti ajateltu ja toimittu, koska heti tuntui, että jalat kevenivät, oma olo ja energia kohosivat silmänräpäyksessä. 
Jotain uutta on siis kuluvana vuonna opittu. Eipä sitä sillä hetkellä arvannut, mihin kouluun lähtikään, kun hakemukseni Diana Cooper Foundationin Masteropettajakoulutukseen laitoin vetämään. Vaikka tie onkin vasta ihan alkutaipaleella, olen saanut pähkäillä ja punnita asioita, arvoja ja erityisesti vastuuta ihan uudella tasolla. Siitä olen kiitollinen, että saan tätä kaikkea tehdä parhaan opettajan ja ihanien opiskelukavereiden kanssa yhdessä. Ympärillä pörrää myös erityisen paljon yksisarvisia, niitä tulee ja tupsahtaa eteen vähän joka paikasta, joka on myös merkkinä siitä, että jotain hyvää ja arvokasta tapahtuu pian. Ne valavat myös uskoa ja rohkeutta jatkaa eteenpäin sillä tiellä, mikä itsestä tuntuu parhaimmalle mahdolliselle, vaikka se voi joskus pelottaakin.
Täydenkuun päivä on aina hyvä hetki pysähtyä arvioimaan ja tarkastelemaan itseään. Ja riippumatta arvosanoista, onnistumisesta tai epäonnistumisesta, on hetki kiittää itseään.
Tänäänkin valkoisen kynttilän loistossa toistan viimevuotisen rituaalini ja liitän kynttilän hehkuun myös eheyttävää ja parantavaa energiaa kaikille ja kaikkialle missä sitä tarvitaan, kaikkein korkeimmaksi parhaaksi. 

Ihanaa täydenkuun yötä juuri sinulle <3 Margitilta