Olipa mukavaa, että löysit Kuunvärinä-blogini.

Täällä kirjoittelen Kuun väristä ja värinästä, sen vaiheista ja siitä, kuinka se vaikuttaa minuun ja ehkä sinuunkin, joka ikinen päivä. Kuu valaisee minun elämänpolkuani, ehkä sinunkin.

Tämä Äiti Maa, sen kaunis luonto, kivet ja kristallit, kaikki kauniit kasvit tuoksuineen ja värineen, sekä kaikkea elämää ylläpitävät elementit, maa, ilma, tuli ja vesi, ovat myös lähellä sydäntäni, ehkä sinunkin. Niistä tarinoin myös.

Olen siis oman elämänkouluni opiskelija, niinkuin ehkä sinäkin. Opiskelen luonnossa kulkien, hiljaisuutta kuunnellen ja sitä tutkien. Oppaina vierelläni kulkevat oma enkeli ja yksisarvinen, sekä ihanat, iloiset ja kujeilevat luonnonhenget, jotka auttavat ja keventävät kulkuani joka ikinen päivä. Ehkä sinäkin aistit omat oppaasi.

Toivon, että viihdyt blogissani. Tutki ja ota vastaan rakkaudella jakamani pienet ajatuksen siemenet, kuinka sinäkin voit tehdä omasta matkastasi iloisempaa ja helpompaa, joka ikinen päivä.

Muistathan, että kun sinä voit hyvin, kaikki lähelläsi voivat hyvin ja jonain päivänä koko planeettamme voi hyvin.
Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin antaa oman valosi loistaa.
Sen värinä voi olla mikä itse sen haluat olevan.

torstai 29. joulukuuta 2016

RakennussuunnitelmiaTänään syntyy ysivuoden viimeinen uusikuu ja ihan pian käynnistyy uusi ykkösvuosi. Vanhat, käyttämättömät ovet ja ikkunat ovat nyt toivottavasti kaikki suljettu, tarpeen mukaan jopa remontoitu umpeen, kuten jouluyön unessa käymässäni vanhassa, upeassa talossa oli tehtykin. Lopullisesti suljetut väliovet kauniissa huoneissa, loivat ihanaa avaruutta ja liikkumatilaa antaen samalla kauniiden seinämateriaalien ja ikkunanpuitteiden päästä loistamaan. Oli pakko mennä kurkistelemaan uusista ikkunoista, uusia näkymiä ja mahdollisuuksia sekä rohkeasti koputtelemaan uusia ovia ja avaamaan niitä. 

Tänä vuonna sen voisi tehdä isosti ja ihan tosissaan.
Tänään syntynyt uusikuu kauriin tähtimerkissä vahvistaa uusia pyrkimyksiä ja rakenteita. Jos siis tosissasi haluat luoda elämääsi uutta perustuksia myöten, nyt on sen hetki. Jos luovat rakennussuunnitelmasi eivät mene heti läpi, ei kannata antaa periksi. Uusikuu kauriissa auttaa diplomaattiseen yhteistyöhön auktoriteettien ja organisaatioiden kanssa. Se auttaa hyväksymään ja kunnioittamaan sääntöjä ja tarpeen tullen muokkamaan niitä uuteen aikaan sopivimmiksi, vilpittömästi ja oikeudenmukaisesti jokaista osapuolta kohtaan. Jokaisella on näin mahdollisuus oppia uutta. Koska matka kohti uutta ja parempaa ei aina välttämättä ole helppoa, tämä uusikuu vahvistaa myös kärsivällisyyttä ja kestävyyttä sekä itsekuria, jotta jaksamme uskoa ja tavoitella juuri sitä lopputulosta, joita rakennussuunnitelmiimme on piirretty. 
Ja koska olemme tänään kaikki yhdessä rakentamassa tälle planeetalle oikeasti uutta ja parempaa aikaa, voi ne vanhat laput heittää silmistä pois viimeistään nyt. Ilolla ja rakkaudella tehty työ oman sielunsuunnitelmamme toteuttamiseksi, kukin omaa polkua kulkien ja toinen toistaan kunnioittaen ja tukien, voimme saada aikaan lopputuloksen, jollaisesta kukaan meistä ei ole vielä uneksinutkaan. Se on kuitenkin tallessa jokaisella meistä, sielumme sopukassa ja sekin ovi odottaa, jotta rohkaistumme avaamaan sen.

Ihanaa uudenkuun ja uuden vuoden alkua juuri sinulle <3 Margitilta