Olipa mukavaa, että löysit Kuunvärinä-blogini.

Täällä kirjoittelen Kuun väristä ja värinästä, sen vaiheista ja siitä, kuinka se vaikuttaa minuun ja ehkä sinuunkin, joka ikinen päivä. Kuu valaisee minun elämänpolkuani, ehkä sinunkin.

Tämä Äiti Maa, sen kaunis luonto, kivet ja kristallit, kaikki kauniit kasvit tuoksuineen ja värineen, sekä kaikkea elämää ylläpitävät elementit, maa, ilma, tuli ja vesi, ovat myös lähellä sydäntäni, ehkä sinunkin. Niistä tarinoin myös.

Olen siis oman elämänkouluni opiskelija, niinkuin ehkä sinäkin. Opiskelen luonnossa kulkien, hiljaisuutta kuunnellen ja sitä tutkien. Oppaina vierelläni kulkevat oma enkeli ja yksisarvinen, sekä ihanat, iloiset ja kujeilevat luonnonhenget, jotka auttavat ja keventävät kulkuani joka ikinen päivä. Ehkä sinäkin aistit omat oppaasi.

Toivon, että viihdyt blogissani. Tutki ja ota vastaan rakkaudella jakamani pienet ajatuksen siemenet, kuinka sinäkin voit tehdä omasta matkastasi iloisempaa ja helpompaa, joka ikinen päivä.

Muistathan, että kun sinä voit hyvin, kaikki lähelläsi voivat hyvin ja jonain päivänä koko planeettamme voi hyvin.
Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin antaa oman valosi loistaa.
Sen värinä voi olla mikä itse sen haluat olevan.

keskiviikko 8. helmikuuta 2017

Perhosia ja leijonia

Tätä täydenkuun blogitekstiä kirjoittelen jo pari iltaa etuajassa, mutta niin kirkkaasti paistaa kuu taivalla jo nyt valaisten koko tienoon, että voisi hyvin kuvitella sen olevan jo täysi. Helmikuinen kuu on ihan täydellinen lauantain aamuyönä tarkalleen kello 2.33. Kuu on silloin leijonan tähtimerkissä ja sen energia auttaa meitä jokaista tavoittamaan omia päämääriä. Olethan siis valmiina ottamaan vastaan vaikka sen pari viikkoa sitten keltaisen kynttilän hehkuun lähettämäsi toive toteutuneena ;) Saattaa hyvin olla, että se tulee luoksesi jo nyt, tai sitten myöhemmin, kun on parempi ajankohta. 
Omaan tekemiseen tämä täydenkuun energia tulee kuin tilauksesta. Olenhan juuri tuolloin täydenkuun päivänä mukana Oulussa Ilon Valkeat-hyvinvointimessuilla. Olen ollut messuilla toki ennenkin, mutta en Kuunvärinän alla ja toki se jännittää kovasti. Menneinä vuosina oli huomattavasti painavammat kantamukset, kun lemmikkien muistokivien kanssa messuille mentiin, nyt mukanani kulkee vähän keveympää materiaalia. Jaksan hyvin kantaa oman ja oman open kirjat, eli Ulla Niskasen Henkistä tietä aloittelijoille ja Numerologia - energiaa ja sieluntietä sekä mun Tietoisuuden portailla - askelmina oman kehon chakrat. Pakkaanpa reppuuni myös omia ja muutaman muun Diana Cooper Foundationin opettajan kurssi- ym. matskua, joten jos Diana Cooper Foundationin toiminta muutenkin ja muuallakin sinua kiinnostaa, tule ihmeessä juttelemaan.

Helmikuun lopussa alkaa Pihtiputaalla ja Oulussa pyörimään mun Kompassi - kohti uutta-kurssit ja niistä mielelläni infoa halukkaille jaan. Kompassi-kurssit perustuvat pääosin Diana Cooper Foundationin Kohti Vuotta 2032-opetusmateriaaliin ja niistä saa paljon työkaluja oman elämän suuntaamiseen kohti uutta kultaista aikaa yhdessä ja yhteistyössä ihanan Äiti Maan, sen ihmeellisen luonnon ja valonauttajien kanssa.

Kompassi-kursseista löydät paljon lisätietoa täältä http://kuunvarina.blogspot.fi/p/kohti-vuotta-2032.html 
Kurssien aikataulut löytyvät sitten täältä http://kuunvarina.blogspot.fi/p/kurssikalenteri.html

Ja siinähän se tuli ilmi myös mun päämäärä, jota lauantaina lähden rohkeasti tavoittelemaan, täydenkuun täydellisessä energiassa: leijonan rohkeudella Kohti vuotta 2032.

Tavoittele sinä omaa päämäärääsi yhtä rohkeasti, jooko. Ja jos yhtään lohduttaa, voin kertoa, että vatsassani on perhosia ihan pilvin pimein, kuten ehkä sinunkin. Mutta tiedäthän sinäkin, että perhoset ovat enkelisi viestintuojia, joten sehän on ihan hyvä juttu. Ja aina voit pyytää arkkienkeli Urielia muuntamaan solar plexuksessa olevan pelkosi kultaiseksi viisaudeksi ja luottamukseksi omaan voimaasi ja myös siihen, että maailmankaikkeus kantaa meitä jokaista, juuri oikealla tavalla ja vauhdilla kohti kultaista päämääräämme.