Olipa mukavaa, että löysit Kuunvärinä-blogini.

Täällä kirjoittelen Kuun väristä ja värinästä, sen vaiheista ja siitä, kuinka se vaikuttaa minuun ja ehkä sinuunkin, joka ikinen päivä. Kuu valaisee minun elämänpolkuani, ehkä sinunkin.

Tämä Äiti Maa, sen kaunis luonto, kivet ja kristallit, kaikki kauniit kasvit tuoksuineen ja värineen, sekä kaikkea elämää ylläpitävät elementit, maa, ilma, tuli ja vesi, ovat myös lähellä sydäntäni, ehkä sinunkin. Niistä tarinoin myös.

Olen siis oman elämänkouluni opiskelija, niinkuin ehkä sinäkin. Opiskelen luonnossa kulkien, hiljaisuutta kuunnellen ja sitä tutkien. Oppaina vierelläni kulkevat oma enkeli ja yksisarvinen, sekä ihanat, iloiset ja kujeilevat luonnonhenget, jotka auttavat ja keventävät kulkuani joka ikinen päivä. Ehkä sinäkin aistit omat oppaasi.

Toivon, että viihdyt blogissani. Tutki ja ota vastaan rakkaudella jakamani pienet ajatuksen siemenet, kuinka sinäkin voit tehdä omasta matkastasi iloisempaa ja helpompaa, joka ikinen päivä.

Muistathan, että kun sinä voit hyvin, kaikki lähelläsi voivat hyvin ja jonain päivänä koko planeettamme voi hyvin.
Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin antaa oman valosi loistaa.
Sen värinä voi olla mikä itse sen haluat olevan.

perjantai 27. tammikuuta 2017

Tammikuun tumma taivasMelkein mystiseksi maiseman maalasi tänään laskevan auringon viimeisiin säteisiin ripustautuva usva, joka pehmeästi ja ääneti nousee vieläkin yhä ylemmäs kohti tummuvaa taivasta. Luontokin valmistautuu näin uudenkuun syntymään. 
Tammikuun uusikuu syntyy ensi yönä tarkalleen kello 02:07. Tämä uusikuu syntyy vesimiehen tähtimerkissä.
Monet meistä ovat varmasti tunteneet viime viikkoina syviäkin luopumisen ja ehkä epätoivonkin energioita, tämä ilmeisesti kuuluu ajan kuvaan. Viimeiset kolme päivää ennen uuden kuun syntymistä ovat ns. viimeisiä, hävityspäiviä, joiden energia kannattaa joka kuukausi valjastaa omaan käyttöön ja tietoisesti päästää irti itselle tarpeettomasta. Kuun energia auttaa tässä ja tietoisella valinnalla ja kuun energiaa hyödyntäen jokaisesta luopumisesta tulee lempeämpää ja hyväksyttävämpää. Jos pyristelee väkisin vastaan, kaikki luopuminen on raskaampaa ja kivuliaampaa. 
Kaikessa luopumisen tuskassa helpotusta tuo, jos voi tarkastella tilannetta korkeammasta perspektiivistä, rakkauden silmin. Jos siihen ei omat voimat sillä hetkellä riitä, voi aina pyytää apua, vaikka enkeleiltä, yksisarvisilta tai keijukaisilta. He voivat nostaa sinua ylöspäin tarkastelemaan asiaa korkeammasta näkökulmasta ja auttavat sinua näkemään asian merkityksen ja tarkoituksen. Jos ei heti sillä hetkellä, niin se selviää sinulle kuitenkin hieman myöhemmin. Jokatapauksessa heidän läsnäolonsa voimannuttaa sinut havaitsemaan maailmanlaajuisen rakkauden, joka koskettaa myös sinua itseäsi, ja helpottaa näin oloasi.
Kun elämään luopumisen myötä tulee tyhjä kohta, se kannattaa kiireesti täyttää rakkauden energialla, siinäkin nämä siipiveikot rientävät mielellään auttamaan. He auttavat tuomalla tyhjyyteen valoa, jotta voit huomata sen tuoman uuden mahdollisuuden. Saat vahvistusta omaan riippumattomuuteesi ja itsenäisyyteesi. Valon lisääntyessä huomaat, kuinka uudet ajatukset, ideat ja mahdollisuudet saavat alkunsa ja saavat voimaa kasvaa. Avun pyytämiseen riittää aina oma ajatuksesi.
Tämä tammikuinen tumma taivas ja syntyvä uusikuu antavat sinulle voimaa kaikkeen tähän. Kutsu kuun energia luoksesi, sekin omalla ajatuksellasi ja voit tuntea sen. Jos haluat, voit sytyttää kynttilän. Valkoinen sopii aina uudenkuun hetkeen, tänään voit halutessasi sytyttää sen rinnalle tasapainottavan mustan, yhdessä ne antavat sinulle parhaan mahdollisen suojan, mihin ikinä sitä tarvitsetkaan. Uuden luomiseen ja ideoimiseen voimaa antaa keltainen kynttilä. Sen hehkuun vapauttama oma unelmasi palautuu maailmankaikkeuden toteuttamana luoksesi juuri sillä tavalla ja sillä hetkellä, kun se on sinun ja kaikkein korkeimmaksi parhaaksi.


Voimaa tähän aikaan juuri sinulle <3 Margitilta