Olipa mukavaa, että löysit Kuunvärinä-blogini.

Täällä kirjoittelen Kuun väristä ja värinästä, sen vaiheista ja siitä, kuinka se vaikuttaa minuun ja ehkä sinuunkin, joka ikinen päivä. Kuu valaisee minun elämänpolkuani, ehkä sinunkin.

Tämä Äiti Maa, sen kaunis luonto, kivet ja kristallit, kaikki kauniit kasvit tuoksuineen ja värineen, sekä kaikkea elämää ylläpitävät elementit, maa, ilma, tuli ja vesi, ovat myös lähellä sydäntäni, ehkä sinunkin. Niistä tarinoin myös.

Olen siis oman elämänkouluni opiskelija, niinkuin ehkä sinäkin. Opiskelen luonnossa kulkien, hiljaisuutta kuunnellen ja sitä tutkien. Oppaina vierelläni kulkevat oma enkeli ja yksisarvinen, sekä ihanat, iloiset ja kujeilevat luonnonhenget, jotka auttavat ja keventävät kulkuani joka ikinen päivä. Ehkä sinäkin aistit omat oppaasi.

Toivon, että viihdyt blogissani. Tutki ja ota vastaan rakkaudella jakamani pienet ajatuksen siemenet, kuinka sinäkin voit tehdä omasta matkastasi iloisempaa ja helpompaa, joka ikinen päivä.

Muistathan, että kun sinä voit hyvin, kaikki lähelläsi voivat hyvin ja jonain päivänä koko planeettamme voi hyvin.
Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin antaa oman valosi loistaa.
Sen värinä voi olla mikä itse sen haluat olevan.

torstai 25. toukokuuta 2017

Kylvön aika


Kaksi viikkoa sitten toukokuun täydenkuun päivänä haudattiin maahan kaikki, mikä estää ottamasta vastaan maailmankaikkeuden runsauden ja nyt tämän syntyvän uudenkuun energiassa, on oikea hetki alkaa luoda uutta, nimenomaan runsauteen liittyen. Tuon täydenkuun visualisaation löydät alempaa "Luodaan runsautta"-otsikon alta.

Toukokuu saa uudenkuunsa tänä iltana, kun uusikuu syntyy härän tähtimerkissä. Tämä maan elementissä syntyvä uusikuu värähteleekin maan energiaa, vakautta ja harmoniaa, rauhaa ja rakkautta, juuri sitä, mitä Äiti Maa meille antaa. Kun mieli on vakaa ja sydän täynnä rakkautta, voi ajatukset ohjautua paranemiseen ja uuden runsauden luomiseen, miten sen sitten elämääsi haluatkaan ilmentyvän. On aika tehdä suunnitelmia pitkälle tulevaisuuteen, istuttaa siemenet, joiden kasvua voimme vaalia ja korjata aikanaan ansaitsemamme runsas sato.

Tätä uudenkuun luomisen energiaa vahvistaaksesi, kirjoitin sinulle jälleen visualisaation. Voit hyvin tehdä tämän myös ulkona, jolloin tunnet maan ja ilman läsnäolon myös fyysisesti. Tai valmistele itsellesi rauhallinen hetki ja tila sisälle, kynttilöillä, kukilla ja rauhallisella musiikilla voit kohottaa valitsemasi tilan energiaa.

Istu sitten mukavaan asentoon, jalkapohjat maata tai lattiaa vasten.
Rentouta kehosi ja hiljennä ajatustesi ääni keskittymällä hetkeksi omaan, rauhalliseen hengitykseesi.

Siinä luontopaikassa, jossa nyt olet, fyysisesti tai ajatuksillasi luoden, voit aistia maan jalkojesi alla ja tuntea tuulen. Hengitä sisään raikasta, keväistä ilmaa ja anna uloshengityksesi myötä kaikki turha ja sinua stressaava valua alas maahan. Kun tunnet olosi rennoksi ja rauhalliseksi...

...keskitä ajatuksesi jalkapohjiisi, joista alat luomaan itsellesi kauniita juuria. Juuresi kasvavat ja vahvistuvat, ulottuvat aina laajemmalle ja aina syvemmälle, kunnes voit tuntea kosketuksesi Äiti Maan sydämeen. Tunnet, kuinka Äiti Maan rakkauden ja turvallisuuden energia välittyy juuriisi ja sitä kautta koko kehoosi. Uloshengityksesi myötä, tuo energia laajenee ympärillesi ja muodostaa ympärillesi täydellisen rakkauden ja turvallisuuden suojakehän.
Tunnet, kuinka tummalta toukokuun taivaalta ympärillesi laskeutuu myös Isä Taivaan rakkaus ja valo. Olet rakastettu maailmankaikkeuden valon lapsi. 
Rauhallisesti ja syvään hengittäen, tunnet yhteytesi kaikkeen, mitä on, maassa ja taivaassa.

Tunnet ilman kosketuksen, se hyväilee hiuksiasi, silittää ihoasi ja kuiskii korvaasi sielusi salaisia suunnitelmia. Anna ilman tuoda tietoisuuteesi asioita ja kykyjä, joita varten olet tähän elämään asettunut. Anna ilman osoittaa sinulle vahvuutesi ja mahdollisuutesi, joilla voit parhaalla mahdollisella tavalla luoda elämääsi juuri tänään oman sielusi polku, jonka varrelta voit poimia kaikki toivomasi runsauden kukkaset. Poimi mieleesi tuulen tuomista ajatuksista ja ideoista nuo runsauden kukkasten pienet siemenet tarkoin käsiisi. 
Kiitä sitten ilman elementtiä noista kallisarvoisista siemenistä ja sen luomasta yhteydestäsi omaan viisauteesi.

On aika kylvää nämä arvokkaat ajatuksesi pienet siemenet.  Jalkojesi alapuolella sijaitsee sinun määtähtichakrasi, jossa nämä ajatuksen pienet siemenet voivat itää ja kasvaa. Kylvä siemenesi ilolla ja rakkaudella. 
Lupaudu hoitamaan niitä, uskomalla itseesi ja omiin kykyihisi. Rohkaistu näkemään elämäsi runsauden polku sielusi silmin, juuri niinkuin se on tarkoitettu. Tee näin, joka ikinen päivä, jotta kylvämäsi siemenet voivat kasvaa. 
Luonnonhenget voivat auttaa sinua huolehtimaan näistä uusista aluista, kun vain pyydät heitä avuksesi. Maan elementaalit huolehtivat, että taimiesi kasvualusta on puhdasta ja ravinteikasta, ja ohjaavat taimiesi juuria kasvamaan vankoiksi ja vahvoiksi. Veden elementaalit huolehtivat, että taimesi saavat riittävästi puhdasta ja raikasta vettä ja tulen elementaalit varmistavat, että taimesi saavat auringosta lämmön ja valon energiaa. Ilman elementaalit ohjaavat taimiesi kasvun yhä korkeammalle ja korkeammalle ja huolehtivat myös, että kukkaset voivat pölyttyä ja lisääntyä.

Näe siementen itävän ja kasvavan, muodostuvat vankoiksi ja hyvinvoiviksi kukkasiksi, jotka kasvavat ja leviävät sielunpolkusi varrelle. Huomaat, kuinka ne luovat iloa ja runsautta myös kaikille vierelläsi kulkeville, ihmisille, eläimille, linnuille, perhosille ja hyönteisille, koko planeetalle. Sinä olet saanut tämän kauniin kukkakedon kasvamaan, uskomalla itseesi ja toimien elämässäsi juuri niin kuin on sinulle itsellesi hyväksi, kaikkien korkeimmaksi parhaaksi.
Voit ilolla poimia kedolta juuri ne runsauden kukkaset, jotka haluat, olet ansainnut joka ikisen niistä.

Kiitä tätä maata sen antamasta kasvumahdollisuudesta, sinulle ja kaikelle mitä planeetallamme on. Kiitä myös vettä, aurinkoa ja tuulta, sekä kaikkia apunasi olevia luonnon elementaaleja.

Vietä vielä hetki aikaa tämän toukokuun uudenkuun energiassa. Tiedät, että voit elää jokaista kokemustasi ja kykyäsi, lahjaasi ja luovuuttasi hyödyntäen parasta mahdollista elämääsi, iloa, valoa, rakkautta ja runsautta luoden kaikkein korkeimmaksi parhaaksi, itsellesi, läheisillesi ja koko maaplaneetallemme.

Hengähdä sitten muutaman kerran vähän syvempään ja tuo tietoisuutesi takaisin siihen tilaan, missä olet. Liikuttele sormiasi ja varpaitasi. Tunnet yhä juuresi ja yhteytesi maahan. Tunnet Äiti Maan rakkauden ja turvan, sekä Isä Taivaan rakkauden ja valon, jonka kipinä sinä olet. 

Kiitos kiitos kiitos. 

Ihanaa uudenkuun aikaa juuri sinulle <3 Margitilta