Olipa mukavaa, että löysit Kuunvärinä-blogini.

Täällä kirjoittelen Kuun väristä ja värinästä, sen vaiheista ja siitä, kuinka se vaikuttaa minuun ja ehkä sinuunkin, joka ikinen päivä. Kuu valaisee minun elämänpolkuani, ehkä sinunkin.

Tämä Äiti Maa, sen kaunis luonto, kivet ja kristallit, kaikki kauniit kasvit tuoksuineen ja värineen, sekä kaikkea elämää ylläpitävät elementit, maa, ilma, tuli ja vesi, ovat myös lähellä sydäntäni, ehkä sinunkin. Niistä tarinoin myös.

Olen siis oman elämänkouluni opiskelija, niinkuin ehkä sinäkin. Opiskelen luonnossa kulkien, hiljaisuutta kuunnellen ja sitä tutkien. Oppaina vierelläni kulkevat oma enkeli ja yksisarvinen, sekä ihanat, iloiset ja kujeilevat luonnonhenget, jotka auttavat ja keventävät kulkuani joka ikinen päivä. Ehkä sinäkin aistit omat oppaasi.

Toivon, että viihdyt blogissani. Tutki ja ota vastaan rakkaudella jakamani pienet ajatuksen siemenet, kuinka sinäkin voit tehdä omasta matkastasi iloisempaa ja helpompaa, joka ikinen päivä.

Muistathan, että kun sinä voit hyvin, kaikki lähelläsi voivat hyvin ja jonain päivänä koko planeettamme voi hyvin.
Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin antaa oman valosi loistaa.
Sen värinä voi olla mikä itse sen haluat olevan.

perjantai 12. toukokuuta 2017

Lintujen lahja


Kaunis oli lintujen sinfoniaorkesterin esitys tänäkin aamuna, toukokuun koleasta ilmanalasta huolimatta. Sitä kuunnellessa ajatukset virittyivät ihan pakosti kesään. Kesä on jo täällä, järven jäästä ja lämpömittarinlukemasta huolimatta, kyllä linnut sen kertoivat, ja minä uskon sen.

Nämä pihapiirimme ja lähimetsiemme pienet sirkuttajat välittävät meille enkelten viestejä, joita sirotellaan ympärillemme joka ikinen hetki. Niiden vastaanottaminen ei vaadi meiltä mitään muuta, kuin pysähtymisen siihen hetkeen, kuuntelemisen ja uskomisen omiin aisteihin, kehon kertomaan ja intuitioon.

Maailman muuttolintujen päivää vietetään toukokuun 11.-12. Tänä vuonna ihan kaikki kesän viettäjämme eivät ole vielä saapuneet, joten iloisia jälleennäkemisen hetkiä on vielä odotettavissa. Jokainen lintu kantaa mukanaan omaa viestiään, jonka voimme tulkita jokainen omalla tavallamme. 
Esimerkiksi minulle punarinnan ilmestyminen pihaan puuhastelemaan, kertoo siitä, että perhe ja rakkaat ystävät ovat lähellä ja tukena joka hetki ja se saa arkisetkin askereet tuntumaan arvokkailta hetkiltä valmistautuessa juhlaan, jonka arvoinen jokainen päivä on. Kesän ensimmäinen pääskynen tuo aina terveisen  rakkaalta papalta henkimaailmasta ja joutsenet kertovat, että edesmenneet vanhempamme ovat lähellämme nauttimassa kauniin kesämme valosta ja lämpimästä vedestä. Sinulle näillä linnuilla voi olla ihan eri merkitys, juuri sinulle se oikea.

Jokaisella lintulajilla on meille jotain opetettavaa, siksi ne ovat kanssamme tänään tällä planeetalla. 

Muuttolinnut opettavat meille, kuinka yhdessä voimme luoda turvallisen matkan meille kaikille. Kuinka kokemus siirtyy vanhemmilta uusille sukupolville, luonnon rytmiä kuunnellen ja sitä mukaillen kaikessa tekemisessämme. Emme tarvitse suurta johtajaa, kun jokainen meistä ottaa oman vetovastuunsa omalla vuorollaan, jokainen omien voimavarojensa ja kykyjensä mukaan. Ja porukan pieninkin pärjää, kun ympärillä on yhteisön tuki. Tämän linnut oppivat jo Lemurian aikaan, aikana jolloin jokainen olevainen kunnioitti jokaista toista olevaista, Äiti Maan ja Isä Taivaan rakkautta tuntien. Tätä kaiken parantavaa energiaa nuo ihmeelliset siivekkäät kuljettavat edelleen, tänäkin päivänä ilmojen halki, maanosasta toiseen, joka ikinen vuosi. Ei siis ihme, jos sillä hetkellä, kun muuttolintujen auran taivaalla näemme, sydämemme sykähtää suurta rakkautta ja vapautta tuntien. 

Sitähän linnut meille opettavat: kuinka tärkeää on vaalia iloa omassa sydämessä, tuntea vapaus omissa ajatuksissa ja luottaa siihen, että elämänilmavirtaus kantaa meitä jokaista.

Ihanaa maailman muuttolintujen päivää juuri sinulle <3 Margitilta