Olipa mukavaa, että löysit Kuunvärinä-blogini.

Täällä kirjoittelen Kuun väristä ja värinästä, sen vaiheista ja siitä, kuinka se vaikuttaa minuun ja ehkä sinuunkin, joka ikinen päivä. Kuu valaisee minun elämänpolkuani, ehkä sinunkin.

Tämä Äiti Maa, sen kaunis luonto, kivet ja kristallit, kaikki kauniit kasvit tuoksuineen ja värineen, sekä kaikkea elämää ylläpitävät elementit, maa, ilma, tuli ja vesi, ovat myös lähellä sydäntäni, ehkä sinunkin. Niistä tarinoin myös.

Olen siis oman elämänkouluni opiskelija, niinkuin ehkä sinäkin. Opiskelen luonnossa kulkien, hiljaisuutta kuunnellen ja sitä tutkien. Oppaina vierelläni kulkevat oma enkeli ja yksisarvinen, sekä ihanat, iloiset ja kujeilevat luonnonhenget, jotka auttavat ja keventävät kulkuani joka ikinen päivä. Ehkä sinäkin aistit omat oppaasi.

Toivon, että viihdyt blogissani. Tutki ja ota vastaan rakkaudella jakamani pienet ajatuksen siemenet, kuinka sinäkin voit tehdä omasta matkastasi iloisempaa ja helpompaa, joka ikinen päivä.

Muistathan, että kun sinä voit hyvin, kaikki lähelläsi voivat hyvin ja jonain päivänä koko planeettamme voi hyvin.
Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin antaa oman valosi loistaa.
Sen värinä voi olla mikä itse sen haluat olevan.

tiistai 9. toukokuuta 2017

Luodaan runsauttaToukokuun täysikuu on skorpionin tähtimerkissä ja täydellisimmillään heti torstain ensimmäisen tunnin aikana, tarkalleen kello 00:42. Tämä täysikuu antaa voimaa varojen kasvattamiseen. 

Jokainen meistä tietenkin määrittelee itse oman elämänsä varallisuuden ja runsauden, mutta usein on se tunne, että aina ei jaksa itse uskoa ansaitsevansa kaiken hyvän. Ja tämä ajatusmalli on se lukko, joka pitää elämämme runsaudenportit visusti kiinni. Kun itse uskoo olevansa kaiken hyvän arvoinen ja on valmis vastaanottamaan ilon ja kiitollisuuden odottavalla energialla, ihmeellisiä asioita voi tapahtua. Ja kun aina muistaa kiittää, on elämän avainnipussa yksi kullanarvoinen avain lisää.

Tähän toukokuun täydenkuun hetkeen kirjoitin sinulle visualisaation, jonka voit halutessasi tehdä saadaksesi tästä täydenkuun energiasta itsellesi vahvistusta juuri siihen ajatukseen, että juuri sinä ansaitset juuri tänään maailmankaikkeuden rakkaudellisen runsauden, mitä se sinun elämässäsi sitten tarkoittaakaan. Sinä itse määrittelet oman elämäsi runsauden. Onko se iloa, onnellisuutta, rakkautta, terveyttä, turvallisuutta, menestystä, vaurautta, mitä tahansa ja kuinka se elämääsi ilmenee. Kuvittele tätä hetki mielessäsi, mitä elämääsi toivot ja todella tarvitset.

Jos mahdollista, mene ulos täydenkuun valoon, tai valmistele itsellesi rauhallinen paikka sisälle. Voit halutessasi sytyttää kynttilän luomaan rauhallista tunnelmaa. Täydenkuun energiaan sopii aina valkoinen kynttilä ja tähän hetkeen, vaurautta elämääsi houkuttelemaan, voit sytyttää myös vihreän kynttilän.

Istu mukavasti ja anna hengityksesi tasaantua ja rauhoittua, syventyä juuri sinulle sopivaan rytmiin. Saatat tuntea sydämesi sykkeen, sen tasaisen rummutuksen.

Luo ajatuksellasi itsellesi juuret jalkapohjistasi alas maahan. Juuresi kasvavat ja levittyvät, yhä laajemmalle ja syvemmälle. Tunnet maan lämmön ja turvan, kun juuresi kiinnittävät sinut juuri tähän hetkeen. Tunnet, kuinka Äiti Maan energia nousee ylös juuriasi pitkin ja täyttää koko kehosi ja energiakenttäsi, suojaten sinut täydellisesti. Voit tuntea Äiti Maan sydämen sykkeen, sen turvallisen, tasaisen rummutuksen ja tunnet, kuinka oman sydämesi syke yhdistyy sen rytmiin. Vietä hetki aikaa tässä, sen verran kuin se sinusta hyvälle tuntuu.

Tutkaile sitten omia ajatuksiasi, tuntemuksiasi ja uskomuksiasi koskien elämäsi vaurautta. Jos tunnet, että toivoisit elämääsi tänään jotain enemmän, pohdi hetki, mikä estää sinua saamasta sitä? Nimeä se este itsessäsi ja luo sille mielessäsi jokin symboli. Jos olet ulkona, voit etsiä tuota tunnetta kuvaavan symbolin siitä viereltäsi, se voi olla vaikka maahan pudonnut tikunpätkä, viime kesäinen puunlehti tai -neulanen. Pidä sitä hetki kädessäsi, kiitä sitä sen antamasta opetuksesta sinulle ja kerro, että et tarvitse sitä enää. Hautaa symboli sitten maahan, ajatuksellasi tai ihan oikeasti. Anna se Äiti Maan rakastavaan energiaan, jotta se voi muuntautua uuden alun ja kasvun energiaksi, juuri sinulle, tähän elämään ja tähän hetkeen.

Kuvittele nyt itsesi istumassa keväisen veden äärellä. Voit aistia veden tunteman vapauden, onhan se juuri vapautunut jääkuorestaan, joka sen pintaa peitti koko pitkän talven. Vesi on vapaa jälleen, se virtaa esteettä, hengittää yhtä vapaasti kuin sinä. Anna hengityksesi sulautua veden virtaukseen ja sen rytmiin. Kuuntele sen soljuvaa liikettä ja ikuista viisautta, joka sen mukana kulkee. Muistathan, että sama veden viisaus virtaa myös sinussa. Vietä hetki aikaa tässä, jälleen sen verran kuin sinusta sopivalle tuntuu.

Edelleen siinä veden äärellä istuen, näet veden pinnalla hopeista kimallusta ja kun annat katseesi kulkea sitä pitkin, se johdattaa sinut kohti taivaalla hohtavaa kaunista toukokuun täysikuuta. Tunnet sen heijastavan hopeisen auringonkultaisen valon viileällä ihollasi ja se lämmittää sinua suloisesti. Voit aistia, kuinka tuo ihana valo ympäröi sinut täydellisesti ja täyttää jokaisen solusi. Hengität toukokuun täydenkuun energiaa.

Juuri nyt, tässä hetkessä on kaikki, mitä todella tarvitset: valoa, lämpöä, vapaasti virtaavaa vettä ja ilmaa, sekä maan täydellinen turva. Juuri nyt, tässä hetkessä on myöskin kaikki, mitä maailmankaikkeus tarvitsee: sinun läsnäolosi tässä hetkessä.
Tiedät, että sinun yhteytesi maailmankaikkeuteen tekee sinusta arvokkaan ja täydellisen ihmisen, ja sinä ansaitset kaiken, mitä maailmankaikkeus sinulle tahtoo antaa. 
Sinun tarvitsee vain pyytää, ottaa vastaan ja kiittää. 

Kun pyydät, muista lisätä, että otat mielihyvin vastaan myös jotain parempaakin. Onhan hyvin paljon mahdollista, että maailmankaikkeudella olisi tarjota ja antaa sinulle enemmän ja parempaa, kuin mitä rohkenit pyytää. 
Kerro vielä lopuksi, että toivot kaiken tapahtuvan kaikkein korkeimmaksi parhaaksi, jolloin voit ihan varmasti ilolla ja kiitollisuudella ottaa vastaan kaiken, varmana siitä, että se tuo tullessaan kaikkea hyvää myös muille.
Ja kun maailmankaikkeutta kiität, muista tehdä se aina kolme kertaa.

Voit pyytää, ottaa vastaan ja kiittää nyt.

Kun olet valmis, hengähdä muutaman kerran vähän syvempään ja anna tietoisuutesi pikkuhiljaa palata takaisin siihen tilaan, missä olet. Tunnet kehosi painon ja ääriviivat. Vielä ennenkuin avaat silmäsi, tunnustele alustaa jalkojesi alla ja tiedosta, että kauniit juuresi maadoittavat sinut ja Äiti Maan rakkaudellinen turva on ympärilläsi tässä elämässäsi joka ikinen hetki.

Kiitos kiitos kiitos.