Olipa mukavaa, että löysit Kuunvärinä-blogini.

Täällä kirjoittelen Kuun väristä ja värinästä, sen vaiheista ja siitä, kuinka se vaikuttaa minuun ja ehkä sinuunkin, joka ikinen päivä. Kuu valaisee minun elämänpolkuani, ehkä sinunkin.

Tämä Äiti Maa, sen kaunis luonto, kivet ja kristallit, kaikki kauniit kasvit tuoksuineen ja värineen, sekä kaikkea elämää ylläpitävät elementit, maa, ilma, tuli ja vesi, ovat myös lähellä sydäntäni, ehkä sinunkin. Niistä tarinoin myös.

Olen siis oman elämänkouluni opiskelija, niinkuin ehkä sinäkin. Opiskelen luonnossa kulkien, hiljaisuutta kuunnellen ja sitä tutkien. Oppaina vierelläni kulkevat oma enkeli ja yksisarvinen, sekä ihanat, iloiset ja kujeilevat luonnonhenget, jotka auttavat ja keventävät kulkuani joka ikinen päivä. Ehkä sinäkin aistit omat oppaasi.

Toivon, että viihdyt blogissani. Tutki ja ota vastaan rakkaudella jakamani pienet ajatuksen siemenet, kuinka sinäkin voit tehdä omasta matkastasi iloisempaa ja helpompaa, joka ikinen päivä.

Muistathan, että kun sinä voit hyvin, kaikki lähelläsi voivat hyvin ja jonain päivänä koko planeettamme voi hyvin.
Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin antaa oman valosi loistaa.
Sen värinä voi olla mikä itse sen haluat olevan.

keskiviikko 26. huhtikuuta 2017

Uudenkuun uudet ajatusmallit

Huhtikuun uusikuu syntyy oinaan tähtimerkissä tänään iltapäivällä klo 15.16. 
Uusikuu oinaassa kasvattaa voiman ja rohkeuden energiaa. Tätä uudenkuun energiaa hyödyntäen onkin loistava hetki ja mahdollisuus kehittää edelleen omaa itseluottamusta ja ilmaista rohkeasti oma mielipide. On hyvä käydä tarpeen vaatiessa kipeitäkin keskusteluja, koska tämän uudenkuun energia auttaa hallitsemaan sanoja, joita vihan tunteet voivat värittää.
Jos mielessä on ajatus, tai ehkä vain pieni haave jonkin uuden aloittamisesta, nyt on siihen hyvä hetki. Uuteen itselle tärkeää ja merkitykselliseen asiaan kannattaa nyt ryhtyä, vaikka se vaatisi vähän riskinottoakin. Ja vaikka sydämen palo ohjaisi kohti uutta ja tuntematonta, senkin askeleen voi nyt rohkeasti ottaa, koska tämän uudenkuun energia tukee myös kaiken uuden oppimista. 

Tämän uudenkuun energiaa tunnustelen erityisen tarkoin tänään tätä kirjoittaessani. Tunnen, että energiat tuodaan kuin tarjottimella eteeni juuri oikeaan, ratkaisun aikaan, mutta silti huomaan epäröiväni. Kun siihen etsin syitä, törmään jälleen kerran vanhaan tuttuun käsitteeseen: uskomus. 
Kuinka syvään onkaan juurtunut tämä kiltin tytön uskomus siitä, että omia, negatiivisia tunteita ei saa tuoda julki, vaan ne täytyy haudata ja piilottaa ystävällisen hymyn alle, ettei vaan vahingossakaan pahoittaisi kenenkään mieltä. Kiltti tyttö kätkee oman pahan mielensä, kunnes huomaa, että sanomattomista sanoista ja tukahdutetuista tunteista on kasvanut vihaa ja katkeruutta, juuri sitä, mitä hän on yrittänyt kaikin tavoin välttää.
Olisiko nyt viimein oikea hetki murtaa tämä opittu uskomus? Olisiko nyt viimein oikea hetki luottaa ja arvostaa itseään tarpeeksi, jotta voisi sanoa, mille minusta oikeasti tuntuu ja asettaa rakkaudelliset rajat kaikelle, mikä minun olemistani omana itsenäni tänään rajoittaa? Olisiko nyt viimein oikea hetki minun oppia jotain uutta, toimia toisin ja muuttaa elämääni? 
Tänään uudenkuun päivänä sytytän siis kynttilän vahvistamaan itseluottamustani yhdessä syntyvän kuun energian kanssa. Kuuhun luotan ja se tuskin voisi minua tänään energiallaan enempää tukea, miksen luottaisi siis itseenikin.  

Kuljetaan siis rohkeasti uusia mahdollisuuksia kohti, elämän joka osa-alueella! Tämä uusikuu antaa siihen täyden tukensa, sinulle ja minulle, vaikkei sitä taivaalla näykään.