Olipa mukavaa, että löysit Kuunvärinä-blogini.

Täällä kirjoittelen Kuun väristä ja värinästä, sen vaiheista ja siitä, kuinka se vaikuttaa minuun ja ehkä sinuunkin, joka ikinen päivä. Kuu valaisee minun elämänpolkuani, ehkä sinunkin.

Tämä Äiti Maa, sen kaunis luonto, kivet ja kristallit, kaikki kauniit kasvit tuoksuineen ja värineen, sekä kaikkea elämää ylläpitävät elementit, maa, ilma, tuli ja vesi, ovat myös lähellä sydäntäni, ehkä sinunkin. Niistä tarinoin myös.

Olen siis oman elämänkouluni opiskelija, niinkuin ehkä sinäkin. Opiskelen luonnossa kulkien, hiljaisuutta kuunnellen ja sitä tutkien. Oppaina vierelläni kulkevat oma enkeli ja yksisarvinen, sekä ihanat, iloiset ja kujeilevat luonnonhenget, jotka auttavat ja keventävät kulkuani joka ikinen päivä. Ehkä sinäkin aistit omat oppaasi.

Toivon, että viihdyt blogissani. Tutki ja ota vastaan rakkaudella jakamani pienet ajatuksen siemenet, kuinka sinäkin voit tehdä omasta matkastasi iloisempaa ja helpompaa, joka ikinen päivä.

Muistathan, että kun sinä voit hyvin, kaikki lähelläsi voivat hyvin ja jonain päivänä koko planeettamme voi hyvin.
Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin antaa oman valosi loistaa.
Sen värinä voi olla mikä itse sen haluat olevan.

maanantai 21. elokuuta 2017

Valo voittaa pimeyden


Hyvin voimallinen on tämä elokuun uudenkuun päivä kaikin puolin ja kaikkialla. Myllerryksiä on maailmalla ja omassakin mielessä ihan pilvin pimein ja jotenkin on ilmoilla sellainen lopunalun olotila. Se on hyvä niin, jotta asiat voivat muuttua paremmiksi, niiden pitää muuttua. On tiedostettava se, mikä ei tänään enää toimi ja etsiä keinot korvata se uudella tavalla toimia, olla ja elää. Vanhan on väistyttävä, jotta uusi voi alkaa.
Ja jälleen kerran kaikkien tärkeimmäksi asiaksi muistaa, nousee oman ajatuksen voima. Mihin ajatuksesi kohdistat, se kasvaa. Tämä elokuun uusikuu syntyy leijonan tähtimerkissä ja se antaa rohkeutta ja voimaa ajatella positiivisesti myös niinä hetkinä, kun tuntuu, että niin ei jaksa tehdä. Kun elämässä myllertää ja oma mieli tekee kepposet ja kyseenalaistaa koko positiivisen ajattelun voiman tässä maailmankaikkeudessa. Juuri silloin on se hetki, jolloin oman ajatuksen voima voi olla vahvimmillaan ja on hetki valita, mihin ajatuksen kohdistaa, mitä haluaa elämässä lisääntyvän.
On hetki tehdä päätöksiä ja valintoja rohkeasti. Todella ottaa omat ajatukset ja oma elämä hallintaan. Ottaa kiitollisuudella vastaan se mitä elämä tarjoaa ja antaa omia lahjakkuuksia hyödyntäen kaikki mitä antaa voi, jotta hyvän energian kiertokulku vahvistuu ja saa vallan kaikelta muulta.
Oman voimansa tähän hetkeen tottakai tuo auringonpimennys ja vaikkei se meillä näy, sen energian voi tuntea. Ennen vanhaan pimennysten uskottiin edustavan suurta tuhoa. Hetken uskottiin olevan lähtölaukaus muutoksille, hallitsijan vaihtumiselle tai muulle merkittävälle käännekohdalle tai haasteelle, niin kansakunnalle, kuin yksilöllekin. Auringon ja kuun pimennykset liittyvät kiinteästi syklisiin muutoksiin, jotka tavalla tai toisella heijastuvat myös ihmiselämään. Myös luonto kunnioittaa tuota hetkeä, kun taivaankappaleet toisensa kohtaavat.
Eikö olisikin hienoa, jos tänään me kaikki liittäisimme yhdessä oman ajatuksemme voiman siihen, että tästä hetkestä alkaa muutos parempaan. Omassa elämässä, läheisen elämässä, joka ikisen ihmisen elämässä, riipumatta kuka hän on tai missä hän asuu, jokaisen eläimen, jokaisen kasvin, koko planeettamme hyvinvoinnissa. Tänään meillä on siihen arvokas hetki ja mahdollisuus, koska sillä hetkellä kun kuu asettuu auringon ja maan väliin, sen rakkaudellinen, feminiininen energia vahvistaa jokaista positiivista ajatustamme. Ja valo voittaa pimeyden.

Ihanaa uudenkuun iltaa sinulle <3 Margitilta