Olipa mukavaa, että löysit Kuunvärinä-blogini.

Täällä kirjoittelen Kuun väristä ja värinästä, sen vaiheista ja siitä, kuinka se vaikuttaa minuun ja ehkä sinuunkin, joka ikinen päivä. Kuu valaisee minun elämänpolkuani, ehkä sinunkin.

Tämä Äiti Maa, sen kaunis luonto, kivet ja kristallit, kaikki kauniit kasvit tuoksuineen ja värineen, sekä kaikkea elämää ylläpitävät elementit, maa, ilma, tuli ja vesi, ovat myös lähellä sydäntäni, ehkä sinunkin. Niistä tarinoin myös.

Olen siis oman elämänkouluni opiskelija, niinkuin ehkä sinäkin. Opiskelen luonnossa kulkien, hiljaisuutta kuunnellen ja sitä tutkien. Oppaina vierelläni kulkevat oma enkeli ja yksisarvinen, sekä ihanat, iloiset ja kujeilevat luonnonhenget, jotka auttavat ja keventävät kulkuani joka ikinen päivä. Ehkä sinäkin aistit omat oppaasi.

Toivon, että viihdyt blogissani. Tutki ja ota vastaan rakkaudella jakamani pienet ajatuksen siemenet, kuinka sinäkin voit tehdä omasta matkastasi iloisempaa ja helpompaa, joka ikinen päivä.

Muistathan, että kun sinä voit hyvin, kaikki lähelläsi voivat hyvin ja jonain päivänä koko planeettamme voi hyvin.
Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin antaa oman valosi loistaa.
Sen värinä voi olla mikä itse sen haluat olevan.

tiistai 5. syyskuuta 2017

Viestintuojana syyskuun täysikuu

Tulevina öinä saamme vastaanottaa syyskuun täydenkuun energiaa ja se varmasti tuntuu. Tämä täysikuu on kalojen tähtimerkissä, joten näyt unissa ja mietteet meditaatioissa ovat hyvinkin merkityksellisiä ja syviä. Syksyä vallitseva vesielementin vaikutus siis voimistuu juuri nyt entisestään. 

Kuu vaikuttaa hyvin voimakkaasti vesielementtiin ja jokaisen täydenkuun aikaan planeettamme veteen heijastuva kuunvalo nostaa veden värähtelyä. Se tuo korkeaa, feminiinistä energiaa, rakkautta ja myötätuntoa, aitoa välittämistä, hoivaa ja empatiaa, jota jokainen meistä tänäänkin tarvitsee. Koska kehomme koostuu pääosin vedestä, myös me voimme saada osaksemme tätä täydenkuun hohtavaa energiaa. Se ravitsee solumme ja auttaa meitä tarkastelemaan elämäämme ja asioita korkeammasta näkökulmasta. Kehon kertomaa kannattaakin kuunnella näinä päivinä erityisen tarkasti. Kehon kipuilut antavat aina viitteen mielen tasolla olevista mykkyröistä, asioista, joita juuri nyt olisi hyvä nostaa esille ja käsittelyyn, puhdistettavaksi ja irtipäästettäväksi, jotta energia voisi kulkea vapaasti ja esteettä niin kehossa kuin mielessämmekin. Veden elementti auttaa kaikessa tässä. Juo paljon vettä ja nauti veden kosketuksesta saunassa, suihkussa ja kylvyssä.

Meditoidessasi kuun heijastumaa vedestä, pilvistä tai ympäröivästä luonnosta seuraamalla, voi ajatuksiin tulla myös kallisarvoisia ideoita, kuinka voimme tehdä yhteistyötä, jota jokaisen elämä tällä sinisellä pallolla olisi täynnä iloa, valoa, rakkautta ja runsautta.

Ennen meditointimatkalle tai nukkumaan mennessäsi, muista maadoittaa ja suojata itsesi hyvin. Tee se juuri siten, kuin sinusta itsestäsi parhaalle tuntuu, käytä omia mielikuviasi ja pyydä apuun ne enkelit ja valo-olennot, joiden energiassa tunnet olosi parhaiten maadoittuneeksi ja suojatuksi. 

Voit tehdä sen myös seuraavalla tavalla:
Luo ajatuksillasi itsellesi kauniit juuret, jotka yhdistävät sinut Äiti Maan sydämeen ja anna Äiti Maan turvallisen energiasykkeen nousta suojaamaan sinut ja kaikki kehosi tasot täydellisesti. Anna sen energian nousta vielä itsesi yläpuolelle, korkealle, aina Isä Taivaan sydämeen saakka. Ota sitten vastaan korkein valo ja rakkaus, joka suojaa sinut täydellisesti. Anna sen laskeutua ympärillesi, täyttää sinut ja laskeutua alas, aina Äiti Maan sydämeen saakka. 

Täysin maadoittuneena ja suojattuna voit turvallisin mielin muodostaa yhteyden omaan sisimpääsi, oman sielusi täydelliseen viisauteen. Täydenkuun energiassa, oman kausaalichakrasi kautta saat viestejä, inspiraatiota ja informaatiota korkeammista henkisistä ulottuvuuksista, sielustasi ja vieläkin korkeammalta ja ne puhuvat aina rakkauden kieltä, kaikkein korkeimmaksi parhaaksi. 
Jokaisella meistä on vapaa tahto tuoko näitä todellisuuteen, elääkö omaa intuitiota ja oman korkeamman minän ääntä noudattaen. Juuri nyt on hyvä hetki sitä tehdä.Ihanaa syyskuun täydenkuun aikaa sinulle <3 Margitilta