Olipa mukavaa, että löysit Kuunvärinä-blogini.

Täällä kirjoittelen Kuun väristä ja värinästä, sen vaiheista ja siitä, kuinka se vaikuttaa minuun ja ehkä sinuunkin, joka ikinen päivä. Kuu valaisee minun elämänpolkuani, ehkä sinunkin.

Tämä Äiti Maa, sen kaunis luonto, kivet ja kristallit, kaikki kauniit kasvit tuoksuineen ja värineen, sekä kaikkea elämää ylläpitävät elementit, maa, ilma, tuli ja vesi, ovat myös lähellä sydäntäni, ehkä sinunkin. Niistä tarinoin myös.

Olen siis oman elämänkouluni opiskelija, niinkuin ehkä sinäkin. Opiskelen luonnossa kulkien, hiljaisuutta kuunnellen ja sitä tutkien. Oppaina vierelläni kulkevat oma enkeli ja yksisarvinen, sekä ihanat, iloiset ja kujeilevat luonnonhenget, jotka auttavat ja keventävät kulkuani joka ikinen päivä. Ehkä sinäkin aistit omat oppaasi.

Toivon, että viihdyt blogissani. Tutki ja ota vastaan rakkaudella jakamani pienet ajatuksen siemenet, kuinka sinäkin voit tehdä omasta matkastasi iloisempaa ja helpompaa, joka ikinen päivä.

Muistathan, että kun sinä voit hyvin, kaikki lähelläsi voivat hyvin ja jonain päivänä koko planeettamme voi hyvin.
Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin antaa oman valosi loistaa.
Sen värinä voi olla mikä itse sen haluat olevan.

torstai 5. lokakuuta 2017

Rakkauden ja ystävyyden sointuja taivaankannellamme

Kun kuu tänä iltana pohjoiselle taivaankannellemme nousee, saavuttaa se täyden pulleutensa melkein heti sen jälkeen. 
Tämä lokakuun täysikuu oinaan tähtimerkissä antaa voimaa uusien ystävien etsimiseen ja löytämiseen, sekä intohimon lisäämiseen rakkaussuhteeseen.

Olin vähän yli parikymppinen, kun eräälle ystävälleni murehdin, kun yhteydenpito vanhoihin luokkakavereihin alkoi koulun päätyttyä hiipumaan. Hän sanoi sanat, jotka lohduttivat minua silloin ja ovat lohduttaneet elämäni aikana useasti sen jälkeen, hetkinä, kun huomaan, että elämä vie erilleen tärkeistä ihmisistä ilman mitään sen kummempaa syytä. " Meille annetaan oikeat ihmiset oikeaan aikaan."

Ystävät ovat yksi elämän ihanimmista asioista, kun muistaa, että jokainen ystävä on kallisarvoinen laina, jonka elämä antaa. Ystävät tupsahtavat elämäämme juuri oikealla hetkellä, ennalta sovituista syistä, yhteisestä tehtävästä ja oppiläksystä, joista suoriututtuamme polumme saattavat johtaa eri suuntiin. Osa ystävistä taivaltaa vierellä koko elämämme ajan. Jokainen ystävyys ja kohtaaminen ovat kuitenkin yhtä mittaamattoman arvokkaita asioita. 
Tänään siis kiitän jokaisesta ystävästä, joita minulla on elämäni aikana ollut. Vaikka emme enää yhteyttä pitäisikään, en yhtäkään heistä unohda koskaan. Ja tuskin maltan odottaa uusia kohtaamisia ja uusia ystäviä, joita saan vielä tavata.

Jos ensi yönä ei siis nukuta, voisi taivaalta etsiä kajastusta tästä energiapallosta ja suunnata ajatukset ystävyyden ja rakkauden syventämiseen. Sen voi tehdä yksin tai ystävän tai oman rakkaan kanssa. 

Mikäli musiikki merkitsee sinulle paljon, saatat aistia myös tämän  elämäsi elementin puhuttelevan sinua erityisen paljon juuri tämän täydenkuun aikaan.

Ihanaa täydenkuun yötä juuri sinulle <3 Margitilta