Olipa mukavaa, että löysit Kuunvärinä-blogini.

Täällä kirjoittelen Kuun väristä ja värinästä, sen vaiheista ja siitä, kuinka se vaikuttaa minuun ja ehkä sinuunkin, joka ikinen päivä. Kuu valaisee minun elämänpolkuani, ehkä sinunkin.

Tämä Äiti Maa, sen kaunis luonto, kivet ja kristallit, kaikki kauniit kasvit tuoksuineen ja värineen, sekä kaikkea elämää ylläpitävät elementit, maa, ilma, tuli ja vesi, ovat myös lähellä sydäntäni, ehkä sinunkin. Niistä tarinoin myös.

Olen siis oman elämänkouluni opiskelija, niinkuin ehkä sinäkin. Opiskelen luonnossa kulkien, hiljaisuutta kuunnellen ja sitä tutkien. Oppaina vierelläni kulkevat oma enkeli ja yksisarvinen, sekä ihanat, iloiset ja kujeilevat luonnonhenget, jotka auttavat ja keventävät kulkuani joka ikinen päivä. Ehkä sinäkin aistit omat oppaasi.

Toivon, että viihdyt blogissani. Tutki ja ota vastaan rakkaudella jakamani pienet ajatuksen siemenet, kuinka sinäkin voit tehdä omasta matkastasi iloisempaa ja helpompaa, joka ikinen päivä.

Muistathan, että kun sinä voit hyvin, kaikki lähelläsi voivat hyvin ja jonain päivänä koko planeettamme voi hyvin.
Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin antaa oman valosi loistaa.
Sen värinä voi olla mikä itse sen haluat olevan.

torstai 19. lokakuuta 2017

Tietoisuuden portailla taas istua nökötetään

Jotain on tapahtunut ja olen siitä äärimmäisen iloinen. 

Minulla on tapana aloittaa nämä uuden- ja täydenkuun päivityksiin valmistautuminen lukemalla aikaisempia blogitekstejä. Hyvin monesti olen huomannut, että samoja fiiliksiä on ollut aikaisempinakin vuosina. Joskus on tullut jopa tunne, että poljen paikoillani vuodesta toiseen, aina samaan vuodenaikaan käyn läpi samoja asioita, eikä elämä oikeasti muutu, vaikka töitä tietoisesti sen eteen olenkin kovasti tekevinäni.

Tänään lokakuun uudenkuun päivänä, minulla on viimein tunne, että olen uudella rappusella - viimein.

Mitä on tapahtunut?

Koko viime vuosi, siis ysivuosi 2016, tein mielestäni kovasti luopumista ja karsimista, jotta voisin heti uuden ykkösvuoden alusta alkaa luomaan ja vastaanottamaan kaikkea uutta ja ihanaa. Kun sama kurassa tarpominen omasta mielestäni kovasta tekemisestä ja tahtomisesta huolimatta vain jatkui, oli pakko pysähtyä miettimään, miten ihan oikeasti tämän oman elämän voisi muuttaa. 

Mietin elämäni kompastuskohtia, jotka aina ja aina uudelleen eteeni asettuivat ja totesin, että oppiakseni niiden minulle tarjoaman elämänoppiläksyn, minun on tehtävä jotain toisin kuin ennen, koska aikaisempi mielestäni oikea toimintatapa ei ole tuonut niihin ratkaisua. 
En enää lähtisi etsimään niihin ratkaisua itseni ulkopuolelta, vaan minusta itsestäni. Päätin siis muuttaa elämääni itse.

Ensimmäiseksi annoin jälleen kerran itselleni luvan pysähtyä. Egohan siitä ei tykännyt, vaan yritti edelleen piiskata minua tekemään, syyllisti kaikin tavoin, kun annoin periksi, hautasin unelmani, jonka eteen olin käyttänyt jo niin paljon aikaa, rahaa ja energiaa. Kuuntelin kuitenkin kehoani ja pysähdyin, annoin luonnon hoitaa minua. Hyvin pian huomasin, miten oloni keveni. Huomasin hengittäväni vapaammin ja elämän pohdiskelu arjessa onnistui ilman ponnisteluja. Ymmärsin, että unelma, jonka olin haudannut, olikin enemmän egoni kuin minun itseni unelma. Olin päästänyt sen salakavalasti lipsahtamaan elämääni ja määrittämään omakuvani ja -arvoni. Sen suojiin pakenin elämäni todellisia haasteita, joita syytin myös kaikesta jaksamattomuudestani.

Päätös elämäni muuttamisesta itse piti. Pienin, hyvin pienin askelin aloin sitä tekemään, vaatimatta itseltäni liikaa, tai vaatimatta muiden hyväksyntää, lupaa tai luottamusta. Opin, että riittää, kun minä itse hyväksyn itseni, annan itselleni luvan tehdä niinkuin minusta hyvälle ja oikealle minulle itselleni tuntuu ja luotan itseeni.
Vapaasti hengittäen, välittämättä mistään muusta, asiat alkoivat sujumaan paremmin.

Tänään ymmärrän, että hetkenä, jolloin pysähdyin ja egoni minulle ilkkui, että silloin lopetin myös oman kasvuni henkisenä ihmisenä, olikin se hetki, jolloin jo astuin uudelle rappuselle. Oma kehoni ja omat ajatukseni minua opettavat, minä itse ja omat elämänkokemukseni. Olen äärettömän iloinen siitä, että tämän kokemuksen myötä henkisestä kasvusta on tullut minulle ihan jokapäiväinen asia. Se ei ole asia, jota tavoittelen, vaan asia, jolla tavoin elän. Joka hetki. 
Tottakai tulee hetkiä, että minullakin paukkuu, mutta niin kuuluukin. Opin, että minullakin on oikeus sanoa oma mielipiteeni, pahastua, loukkaantua ja suuttuakin. Ja jos loukkaan, minullakin on oikeus pyytää ja saada anteeksi. 

Tänään on ihanaa huomata, miten ihan tavallisessa arjessani, eteeni tulvii enkelten, yksisarvisten ja luonnonhenkien viestejä. Luonnossa kulkiessa tottakai, mutta myös työssä ja kodin askareissa.  Aistin heidän läsnäolonsa nyt joka hetki. Se antaa voimaa myös kohdata niitä vanhoja tuttuja elämäni kompastuskohtia. Niilläkin on nyt uusi merkitys. Enää ei ole niin kiire etsiä kierto- tai ylitysmahdollisuutta, vaan siihen jopa tekee mieli hetkeksi jäädä. Kiittää mahdollisuudesta oppia ja kasvaa.  Vapaasti hengittäen, vaatimatta tai pakottamatta itseltä tai muilta yhtään mitään.


Tällä tietoisuuden rappusella on nyt hyvä minun nököttää. Ja sitten kun perusta tuntuu tarpeeksi turvalliselle, voi oma sisäinen lapseni lähteä tutkimusmatkalle, mitä seuraavalla askelmalla odottaa.


Tänä iltana syntyy jälleen uusikuu. Tämä lokakuun uusikuu syntyy ilmaelementin vaakamerkissä. Se antaa meille mahdollisuuden avata aistimme todelliselle kauneudelle ja rakkaudelle. Meitä ympäröivä lokakuinen riisuttu luontomme herätteleekin meitä havainnoimaan juuri tämän elämän peruselementin kaikessa yksinkertaisuudessaan. 

Pysähdy sinäkin tänään ja anna ilman koskettaa sinua. Oli se sitten seesteinen  ja seisahtunut, pakkasyötä kutsuva, tai raju ja ravisteleva, anna sen koskettaa sinua ja ravistaa pois kaikki ylimääräinen mikä ei ole sinua sisintä itseäsi. 
Tämän uudenkuun energiassa voit huomata, että silloin jää jäljelle kaikessa yksinkertaisuudessaan vain rakkaus. Ajattele hetki kaikkia niitä ihmisiä ja olentoja, joita olet rakastanut, joita rakastat ja joita toivoisit rakastavasi. 
Huomaathan, että tässä rakkauden energiassa on helpompi huomioida kauneus kaikessa. Ratkaista kaikki ristiriidat ja tuntea halua tehdä yhteistyötä jokainen omia lahjojaan hyväksikäyttäen kaikkein korkeimmaksi parhaaksi.
Tässäkin hetkessä ilmanhenget ympärilläsi auttavat sinua löytämään sen, minkä olet kadottanut, innostumaan siitä, mikä saa sydämesi iloitsemaan ja näkemään kaiken yhteisen merkityksen. Myös veden-, maan- ja tulen elementaalit, enkelit, yksisarviset ja muut valonauttajat ovat vierelläsi lähelläsi valmiina yhteistyöhön kanssasi.
Ja vaikka kuuta taivaalla tänä iltana ei näykään, voit aistia sen feminiinisen, rakkaudellisen energian. Sekin on lähelläsi ja käytettävissäsi aina.
Rakkauden energiaa tähänkin uudenkuun päivääsi <3 Margitilta