Olipa mukavaa, että löysit Kuunvärinä-blogini.

Täällä kirjoittelen Kuun väristä ja värinästä, sen vaiheista ja siitä, kuinka se vaikuttaa minuun ja ehkä sinuunkin, joka ikinen päivä. Kuu valaisee minun elämänpolkuani, ehkä sinunkin.

Tämä Äiti Maa, sen kaunis luonto, kivet ja kristallit, kaikki kauniit kasvit tuoksuineen ja värineen, sekä kaikkea elämää ylläpitävät elementit, maa, ilma, tuli ja vesi, ovat myös lähellä sydäntäni, ehkä sinunkin. Niistä tarinoin myös.

Olen siis oman elämänkouluni opiskelija, niinkuin ehkä sinäkin. Opiskelen luonnossa kulkien, hiljaisuutta kuunnellen ja sitä tutkien. Oppaina vierelläni kulkevat oma enkeli ja yksisarvinen, sekä ihanat, iloiset ja kujeilevat luonnonhenget, jotka auttavat ja keventävät kulkuani joka ikinen päivä. Ehkä sinäkin aistit omat oppaasi.

Toivon, että viihdyt blogissani. Tutki ja ota vastaan rakkaudella jakamani pienet ajatuksen siemenet, kuinka sinäkin voit tehdä omasta matkastasi iloisempaa ja helpompaa, joka ikinen päivä.

Muistathan, että kun sinä voit hyvin, kaikki lähelläsi voivat hyvin ja jonain päivänä koko planeettamme voi hyvin.
Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin antaa oman valosi loistaa.
Sen värinä voi olla mikä itse sen haluat olevan.

perjantai 3. marraskuuta 2017

Aikaa, rahaa ja energiaa


Marraskuun täysikuu härän tähtimerkissä haastaa meidät asettamaan oman mielen vaa'alle kolme eri käsitettä, jotka elämässämme kulkevat kuitenkin tiukasti käsikädessä, aika, raha ja energia. Jos vaakasi tuntuu keikkuvan epätasapainoisesti vähän sinne tänne, saatat tuntea mielessäsi ärsyyntymistä ja se on ihan hyvä juttu. Se herättää sinut pohtimaan omia valintojasi. Tämän täydenkuun energia antaa sinulle tyyneyttä tarkastella niitä rauhassa ja rakkaudella, itseäsi kiittäen, ei tuomiten. Samalla rakkaudellisella tyyneydellä voit löytää myös tavat, joilla voit vaakasi tasapainottaa.

Tämä vuodenaika on minulle aina ollut se elämäni haastavin ja vasta nyt, kun puolen vuosisadan ikä alkaa olla lähempänä kuin mikään muu vuosikymmen elämässäni, alan pikkuhiljaa uskaltaa pohtia, löytää ja ymmärtää siihen syytä. 
Matkalla siihen, siinä elämän välimaastossa, on niin helppoa etsiä ja löytää syy aina jostain itsestä erillisestä asiasta, toisesta ihmisestä, tilanteista ja tapahtumista, jotka ovat olleet seurausta jonkun toisen ihmisen tekemistä valinnoista, päätöksistä ja teoista. Se on ihan ok, koska se antaa tekohengitystä siihen seuraavaan mahdollisuuteen kohdata tärkeä elämän oppiläksy vielä kerran. Ja onneksi se aina tulee.
Se on vähän kuin sipulia kuorisi, kerros kerrallaan ja joka kerta saada kyyneleet kirpeästi silmiin. Mitä lähemmäksi asian ydintä tulet, voit huomata, että kaikki muu ympäriltä kuoriutuu pois ja lopulta jää jäljelle vain sinä itse. Sinä itse ja sinun itse tekemäsi omat valintasi.

Tämän marraskuisen täydenkuun energiassa, jos haluat omia aikaan, rahaan ja energiaan liittyviä ärsyyntymisen aiheitasi hieman tutkiskella, voit tehdä sen ihan tyynesti ja rauhallisesti. Kaikkeen etsimääsi löytyy vastaus vain yhdestä ainoasta kysymyksestä: Kuka päättää? 

Kuka päättää, mitä aika, raha ja energia sinulle merkitsevät?
Kuka päättää, mistä saat omaa aikaa, rahaa ja energiaa?
Kuka päättää, miten voit lisätä aikaasi, rahaasi ja energiaasi?
Kuka päättää, mihin käytät aikasi, rahasi ja energiasi?
Kuka päättää, mitä haluat vastineeksi omasta ajastasi, rahastasi ja energiastasi?
Kuka päättää milloin ja miten oman mielesi vaaka asettuu?

Silloin, kun itsellesi täydellisen rehellinen vastaus on "minä itse", saat mahdollisuuden tasapainottaa oman elämäsi ja mielesi tasapaino. Teet sen omalla päätökselläsi ihan itse.

Täydenkuun aika on aina hyvä hetki pysähtyä ja punnita omaa elämää juuri tänään. Se on aina mahdollisuus kiittää itseään jokaisesta onnistumisen ja myös epäonnistumisen hetkistä, jota tarjoavat mahdollisuuden miettiä mitä minun tulee säilyttää ja muuttaa, mistä mahdollisesti luopua, jotta oman mieleni vaaka voisi tasapainottua parhaalla mahdollisella tavalla. Tänään ei tarvitse tehdä mitään muuta.

Ihanaa täydenkuun energiaa juuri sinulle <3 Margitilta