Olipa mukavaa, että löysit Kuunvärinä-blogini.

Täällä kirjoittelen Kuun väristä ja värinästä, sen vaiheista ja siitä, kuinka se vaikuttaa minuun ja ehkä sinuunkin, joka ikinen päivä. Kuu valaisee minun elämänpolkuani, ehkä sinunkin.

Tämä Äiti Maa, sen kaunis luonto, kivet ja kristallit, kaikki kauniit kasvit tuoksuineen ja värineen, sekä kaikkea elämää ylläpitävät elementit, maa, ilma, tuli ja vesi, ovat myös lähellä sydäntäni, ehkä sinunkin. Niistä tarinoin myös.

Olen siis oman elämänkouluni opiskelija, niinkuin ehkä sinäkin. Opiskelen luonnossa kulkien, hiljaisuutta kuunnellen ja sitä tutkien. Oppaina vierelläni kulkevat oma enkeli ja yksisarvinen, sekä ihanat, iloiset ja kujeilevat luonnonhenget, jotka auttavat ja keventävät kulkuani joka ikinen päivä. Ehkä sinäkin aistit omat oppaasi.

Toivon, että viihdyt blogissani. Tutki ja ota vastaan rakkaudella jakamani pienet ajatuksen siemenet, kuinka sinäkin voit tehdä omasta matkastasi iloisempaa ja helpompaa, joka ikinen päivä.

Muistathan, että kun sinä voit hyvin, kaikki lähelläsi voivat hyvin ja jonain päivänä koko planeettamme voi hyvin.
Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin antaa oman valosi loistaa.
Sen värinä voi olla mikä itse sen haluat olevan.

torstai 1. maaliskuuta 2018

Annatko täydenkuun valvottaa?Kaunista täydenkuun nousua ja loistoa timantteina kimaltelevien tähtien keskelle saamme tänä iltana jälleen seurata. Tämä täysikuu heijastaa auringon valoa neitsyen tähtimerkissä ja olet saattanut sen energian jo tunnistaakin muutaman edellisyön aikana.

Täysikuu neitsyen tähtimerkissä antaa meille mahdollisuuden löytää vastauksia mieltämme askarruttaviin asioihin unien ja näkyjen kautta. Ennen nukkumaan menoa voi aina pyytää selkeytystä, vastauksia ja vahvistuksia elämän asioihin. Arkkienkeli Gabriel auttaa sinua mielellään tässä, samalla suojaten sinua yöllisen matkasi aikana. Aamulla ajatuksia kannattaa kiireettä hetki tutkiskella ja painaa muistiin.

Vaikka tarjolla onkin vaikka ja minkälaisia unien tulkintamahdollisuuksia eri unisymboleiden merkityksistä, itse kuitenkin luottaisin, juuri nyt, omiin henkilökohtaisiin tuntemuksiin ja tulkintoihin, siihen ajatukseen, jonka uni minussa itsessäni ensimmäiseksi herättää ja kuinka sen välittämän viestin ensimmäiseksi tulkitsen. 
Gabrielin apua pyytäessäni, minulle on monta kertaa käynyt niin, etten aamulla muista nähneeni mitään unta ja olen ollut siitä monta kertaa pettynyt ja tuohtunutkin, kun luvattua enkeliapua en pyynnöstäni huolimatta kokenutkaan saavani. Päivän tai muutaman kuluttua olen kuitenkin huomannut, että asia, johon olin apua pyytänyt, olikin saanut selkeän vastauksen jollain muulla tavalla, huomaamattani ja ajattelemattani asiaa sen kummemmin. Näin enkeliapu monesti toimii, huomaamatta, juuri oikealla tavalla ja oikeaa aikaan, kun jaksaa olla kärsivällinen.

Unien mieleen painamisessa auttaa selkeä aikomus ja vaikka pyyntö omalle enkelille, että unien viesti olisi vielä aamullakin selkeänä muistikuvana mielessä. Tyynyn alle voi sujauttaa selestiitin tai lapis lazulin vahvistamaan uniyhteyttä ja mieleenpainuvuutta. 
Kivien energian voit saada käyttöösi vaikket kiviä omistaisikaan. Siihenkin riittää pyyntö ja yhteyden luominen kyseisen kiven energiaan omalla ajatuksella. Voit mielessäsi luoda mielikuvan maan sisällä rauhassa lepäävään, koskemattomaan kivimuodostelmaan ja pyytää sen energiaa ympäröimään ja suojaamaan sinut nukkuessasi. Ihmiskäden koskematon kivi on aina puhdas energialtaan, siihen voit aina luottaa.

Tämä maaliskuinen täysikuu tukee jokaista ajatustasi, omaa kykyäsi nähdä, kuulla, tuntea ja tietää asioita, vaikkei mitään olisi varsinaisesti tapahtunutkaan. Sen kaunis ja puhdas energia vahvistaa kaikkia aistejasi ja omaa intuitiotasi, joten käytä tämä tilaisuus hyväksesi ja rohkaistu luottamaan itseesi viimeistään nyt.

Täydenkuun valoon ja energiaan hiljentyessämme, luonnonhenkien ja oman yksisarvisen on helpompi lähestyä meitä. Ne voivat auttaa meitä näkemään asiat laajemmin ja puhtaammin, korkeammasta näkökulmasta käsin. Kuun valo valaisee myös sielunpolkuamme, jota kohti yksisarvinen meitä opastaa. Siihen rinnalle voi pyytää mukaan arkkienkeli Christielin, hän auttaa vahvistamaan edelleen yhteyttämme Kuun energiaan ja oman sielun ikiaikaiseen muistiin ja viisauteen.

Paljon on siis energiallista apua jälleen tarjolla. Ei siis ihme, jos ei kirkkaassa kuunvalossa tulevinakaan öinä nukuta. Mutta toisaalta, nyt voisi olla ihan hyvä hetki vaikka vähän valvoakin.


Ihanaa täydenkuun yötä juuri sinulle <3 Margitilta