Olipa mukavaa, että löysit Kuunvärinä-blogini.

Täällä kirjoittelen Kuun väristä ja värinästä, sen vaiheista ja siitä, kuinka se vaikuttaa minuun ja ehkä sinuunkin, joka ikinen päivä. Kuu valaisee minun elämänpolkuani, ehkä sinunkin.

Tämä Äiti Maa, sen kaunis luonto, kivet ja kristallit, kaikki kauniit kasvit tuoksuineen ja värineen, sekä kaikkea elämää ylläpitävät elementit, maa, ilma, tuli ja vesi, ovat myös lähellä sydäntäni, ehkä sinunkin. Niistä tarinoin myös.

Olen siis oman elämänkouluni opiskelija, niinkuin ehkä sinäkin. Opiskelen luonnossa kulkien, hiljaisuutta kuunnellen ja sitä tutkien. Oppaina vierelläni kulkevat oma enkeli ja yksisarvinen, sekä ihanat, iloiset ja kujeilevat luonnonhenget, jotka auttavat ja keventävät kulkuani joka ikinen päivä. Ehkä sinäkin aistit omat oppaasi.

Toivon, että viihdyt blogissani. Tutki ja ota vastaan rakkaudella jakamani pienet ajatuksen siemenet, kuinka sinäkin voit tehdä omasta matkastasi iloisempaa ja helpompaa, joka ikinen päivä.

Muistathan, että kun sinä voit hyvin, kaikki lähelläsi voivat hyvin ja jonain päivänä koko planeettamme voi hyvin.
Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin antaa oman valosi loistaa.
Sen värinä voi olla mikä itse sen haluat olevan.

lauantai 17. maaliskuuta 2018

Uuden syntymän ihme



Tänään syntyvän maaliskuun uudenkuun energiasta jokainen meistä voi ammentaa voimaa mielemme kykyihin, luovuuteen ja maailmanrauhaan. Uudenkuun energia vahvistaa rakkauttamme ja myötätuntoamme itseämme ja kaikkea muuta kohtaan. Sen näkymättömässä valossa voimme vahvistaa rauhaa itsessämme ja omissa ajatuksissamme. Se antaa meille mahdollisuuden sallia rauhan levitä koskettamaan myös kaikkia ihmissuhteitamme ja kaikkia elämäntilanteitamme, menneessä, nykyisessä ja tulevassa hetkessä. Sen kiitollisuuden synnyttämässä energiassa voi nähdä elämän suuremman kokonaisuuden ja saattaa näin rauhan ajatuksen ja energian ympäröimään koko planeettamme.

Maaliskuun uusikuu on yksi koko vuoden merkittävimmistä muutosten ja uusien alkujen ajankohdista. Aurinko päättää silloin kierroksensa eläinradan tähtimerkeissä siirtyessään kalojen tähtimerkistä oinaan tähtimerkkiin. Samalla se kuljettaa mukanaan myös uudenkuun syntymäkierron uuteen sykliin. Ajankohdan energiat tukevat siis kaikin tavoin uuteen aikaan siirtymistä.

Uusikuu kaloissa onkin hyvin inspiroivaa aikaa, jolloin monet luovat ajatukset ovat silloin jokaisen saatavilla niin halutessamme. Kaikenlainen mielikuvamatkailu omilla mielikuvitussiivillä sujuu tämän uudenkuun tummassa sävyssä hyvin. Visualisoimalla itsensä juuri sellaiseen elämään, jossa tahtoo tulevaisuudessa elää, tämä uusikuu antaa varmasti voimaa ja rohkeutta lähteä sitä ihan oikeasti myös tavoittelemaan, askel kerrallaan.

Aika liittyy mielen kykyjen kehittämiseen muutenkin. Monelle meistä se saattaa heijastua uniin. Onkin hyvä aika keskittyä uniin, niiden muistamiseen ja tulkitsemiseen. Tämän kyvyn kehittämiseen on nyt hyvä mahdollisuus. Myös telepaattisiin kykyihin voi halutessaan  saada juuri tämän uudenkuun energiasta erityisen paljon vahvistusta.
Unityöskentelyyn ryhtyessä on hyvä pyytää matkalle mukaan itselle mukavat ja maadoittavat suojat. Esimerkiksi oma enkeli, arkkienkeli Mikael  ja Äiti Maa auttavat siinä mielellään. Luota aina omaan tunteeseen, mikä sinusta itsestäsi oikealle tuntuu.

Tämä aika vahvistaa myös jokaisen myötätuntoisen ajatuksen rauhan puolesta, oli se sitten toive omasta sisäisestä rauhasta, rauhasta omassa elämässä, ystävien tai perheen kesken, missä tahansa tilanteessa, paikassa ja ajassa. Kallisarvoista aikaa siis, jolloin omalla ajatuksella voi saavuttaa suuriakin asioita, itselle, läheisille, luonnolle ja koko planeetalle.

Vaikka uusikuu ei kasvojaan meille tänään näytäkään, se katselee meitä ja maailmaamme aina korkeammasta näkökulmasta, nähden kaiken jumalallisen kokonaisuuden pienintä pisaraa myöten. Siksi jokaisen meidän pieninkin unelma ja päätös sen toteutumisesta, on yhtä arvokas ja merkityksellinen, aina osa suurempaa kokonaisuutta, jota kuun energia tukee parhaalla mahdollisella tavalla, kaikkien yhteiseksi parhaaksi tapahtuvaksi. Älä siis yhtään epäröi, vaan anna rakkauden ja rauhan ajatuksesi kohota pimenevälle taivaankannelle tervehtimään tänään syntyvää ja aina yhtä ihmeellistä uutta kuuta.

Voit tehdä sen vaikka maaliskuun uudenkuun kynttilämeditaation avulla. 
Löydät sen Kuunvärinän blogi-sivulta Maaliskuun uudenkuun kynttilämeditaatio 
http://kuunvarina.blogspot.fi/p/istahda-siis-alas-mukavaan-hiljaiseen.html

Rakkautta ja rauhaa juuri sinun uudenkuun päivääsi <3 Margitilta