Olipa mukavaa, että löysit Kuunvärinä-blogini.

Täällä kirjoittelen Kuun väristä ja värinästä, sen vaiheista ja siitä, kuinka se vaikuttaa minuun ja ehkä sinuunkin, joka ikinen päivä. Kuu valaisee minun elämänpolkuani, ehkä sinunkin.

Tämä Äiti Maa, sen kaunis luonto, kivet ja kristallit, kaikki kauniit kasvit tuoksuineen ja värineen, sekä kaikkea elämää ylläpitävät elementit, maa, ilma, tuli ja vesi, ovat myös lähellä sydäntäni, ehkä sinunkin. Niistä tarinoin myös.

Olen siis oman elämänkouluni opiskelija, niinkuin ehkä sinäkin. Opiskelen luonnossa kulkien, hiljaisuutta kuunnellen ja sitä tutkien. Oppaina vierelläni kulkevat oma enkeli ja yksisarvinen, sekä ihanat, iloiset ja kujeilevat luonnonhenget, jotka auttavat ja keventävät kulkuani joka ikinen päivä. Ehkä sinäkin aistit omat oppaasi.

Toivon, että viihdyt blogissani. Tutki ja ota vastaan rakkaudella jakamani pienet ajatuksen siemenet, kuinka sinäkin voit tehdä omasta matkastasi iloisempaa ja helpompaa, joka ikinen päivä.

Muistathan, että kun sinä voit hyvin, kaikki lähelläsi voivat hyvin ja jonain päivänä koko planeettamme voi hyvin.
Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin antaa oman valosi loistaa.
Sen värinä voi olla mikä itse sen haluat olevan.

lauantai 31. maaliskuuta 2018

Keiju puunoksallaTämä maaliskuun toinen ja siitä syystä myös siniseksi kuuksi nimetty täysikuu on vaa'an tähtimerkissä ja sen energia vahvistaa meidän jokaisen omaa itseluottamusta ja vahvuutta. Tämän täydenkuun energiassa onkin hyvä aika tehdä päätöksiä ja tuoda rohkeasti julki oma mielipide. Jos tuntuu, ettei omaa ääntä ja mielipidettä kunnioiteta tarpeeksi, tämän kuun energiassa on helppo myös pyytää oikeutta siihen, itseltä ja muilta. 

Itseensä luottaminen ei ole välttämättä aina ihan helppo juttu, vaikka sen pitäisi olla itsestäänselvyys meille jokaiselle. Tässä täydenkuun sinisessä energiassa onkin hyvä tarkastella rakkaudella itseään ja omaa tapaa toimia.

Minä teen sen tänäänkin näin: Kuvittelen itseni pieneksi sinisiipiseksi keijukaiseksi ja pyrähdän puun oksalle istumaan. Tarkkailen sieltä itseäni. Katselen, mitä olen kokenut ja kuinka olen toiminut. Voin huomata ja hyväksyä myös tekemäni virheet, koska näen, etten olisi niillä kokemuksillani siinä tilanteessa voinut toisin toimia. Pystyn ymmärtämään, mikä oppi kokemuksiini ja tilanteeseen sisältyy ja kuinka olen sen ottanut vastaan. Voin myös nähdä ratkaisun, joka auttaa minua eteenpäin juuri niinkuin tällä hetkellä on parasta. Puun oksalla heiluttelen edelleen jalkojani ja ymmärrän, että tuon tyypin on  opittava kunnioittamaan ja arvostamaan itseään enemmän, murrettava se vanha, syvälle haudattu uskomus, ettei niin saisi tehdä.

Tämä ymmärrys mielessäni hyppään alas puun oksalta ja asetun jälleen omaan kehooni. Tässä vaiheessa oman egoni olisi todella helppo alkaa puolustamaan vanhaa uskomustani oikeaksi jälleen, jotta halvaantuisin edelleen tähän paikkaan ja jatkaisin toimintaani niinkuin tähänkin asti. Mutta minä vilkaisen ylös, sinne puun oksalle ja näen siellä sen pienen sinisiipisen keijukaisen, ja tunnen, että rakastan ja arvostan sitä niin paljon, että haluan ja voin murtaa tuon ikivanhan uskomuksen. 

Tämän täydenkuun energiaan tukeutuen ja siitä voimaa saaden, teen siis päätöksen, että kunnioitan ja arvostan itseäni, omaa kehoani ja omaa energiaani.  

Minkä päätöksen sinä voit tänään tehdä itsesi hyväksi?