Olipa mukavaa, että löysit Kuunvärinä-blogini.

Täällä kirjoittelen Kuun väristä ja värinästä, sen vaiheista ja siitä, kuinka se vaikuttaa minuun ja ehkä sinuunkin, joka ikinen päivä. Kuu valaisee minun elämänpolkuani, ehkä sinunkin.

Tämä Äiti Maa, sen kaunis luonto, kivet ja kristallit, kaikki kauniit kasvit tuoksuineen ja värineen, sekä kaikkea elämää ylläpitävät elementit, maa, ilma, tuli ja vesi, ovat myös lähellä sydäntäni, ehkä sinunkin. Niistä tarinoin myös.

Olen siis oman elämänkouluni opiskelija, niinkuin ehkä sinäkin. Opiskelen luonnossa kulkien, hiljaisuutta kuunnellen ja sitä tutkien. Oppaina vierelläni kulkevat oma enkeli ja yksisarvinen, sekä ihanat, iloiset ja kujeilevat luonnonhenget, jotka auttavat ja keventävät kulkuani joka ikinen päivä. Ehkä sinäkin aistit omat oppaasi.

Toivon, että viihdyt blogissani. Tutki ja ota vastaan rakkaudella jakamani pienet ajatuksen siemenet, kuinka sinäkin voit tehdä omasta matkastasi iloisempaa ja helpompaa, joka ikinen päivä.

Muistathan, että kun sinä voit hyvin, kaikki lähelläsi voivat hyvin ja jonain päivänä koko planeettamme voi hyvin.
Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin antaa oman valosi loistaa.
Sen värinä voi olla mikä itse sen haluat olevan.

sunnuntai 19. toukokuuta 2019

Ihana täydenkuun päivä



Kauniin, kesäisen päivän aurinko meni juuri nukkumaan, jättäen taivaan hohtavan hennoksi vaaleansiniseksi. On tulossa kaunis, selkeä kesäyö, jota täysikuu on vuorostaan noussut valaisemaan. Ihanaa, ettei yhtään nukuta. Tämän päivän ja yön energialla jaksaa, vaikka yön yli valvoisikin, tiedäthän sinäkin sen?

Tämä kaunis kesätaivaallemme kohoava täysikuu loistaa skorpionin energiaa ja vahvistaa omaa voimaamme elämämme rikkauksien luomiseen.
Kesäyön hiljaisuudessa itsekin hiljentyen onkin hyvä hetki luoda elämään kaikkea hyvää, juuri sellaista runsautta, jota eniten toivoo. 

Omaan elämääni tämän täydenkuun tarjoama energia asettuu jälleen kerran niin, että voin tuntea vain syvää kiitollisuutta. Sain tänään rakkaudella ja kesän lämmössä hikeä virraten luopua yhdessä rakkaani kanssa seitsemän vuoden ajanjaksosta ja siitä yli. Vaikka luopumisen tuskaa tunnenkin, teen sen suurella rakkaudella, koska tiedän, miten ihania, uusia mahdollisuuksia tästä kaikille avautuu.
Tunnen, kuinka täydenkuun energia kasvattaa kaikkia tunteitani. Koska tiedän, että mihin ajatukseni ja tuntemukseni nyt kiinnitän, tulee elämässäni kasvamaan, sipaisen kaikki huolen kyyneleet poskiltani pois ja lähden rakentamaan uutta. 
Tunnen tuulen viilentävän ihoa ja auringon taas vuorostaan sitä lämmittävän. Tunnen ihanan Äiti Maan paljaitten varpaitteni alla ja huomaan, kuinka vielä vähän viileä vesi houkutellen kutsuu. Kuulen, kuinka linnut ympärilläni laulavat, kuin ennakoiden kaikkea ihanaa runsautta, jota tämä kaunis kesä tuo tullessaan. Arvaatko, mitä tein?
Veden äärellä, ilta-auringossa, lasken lempeästi kaikki elämäni rikkaudet kiitollisuudella tyyneen vedenpintaan. Tiedän, että siinä maailmankaikkeuden viisaudenkantajan kannattelemana niistä jokainen kasvaa ja ulottuu lopulta juuri sinne, missä niitä tarvitaan. Lähetin sinne kiitollisuutta perheestä, kodista, terveydestä, rohkeudesta oman tien kulkemiseen, ystävyydestä ja yhteistyöstä, kauniista ja puhtaasta luonnostamme ja sen kaikista antimista. Kiitin  tästä ihmeellisestä planeetastamme, ja kaikesta vastaanottamastani ilosta, valosta, rakkaudesta ja runsaudesta, jota olen täällä saanut tuntea.
Kiitin myös kaikista elämäni haasteista ja vastoinkäymisistä, elämäni suurista opettajista. Tiedän, että elämäni ilman niitä täällä olisi ihan turhaa.
Jos jotain näistä tämän täydenkuun energiassa valvoessasi itsellesi haluat luoda, ota se vastaan, se on rakkaudella lähetetty. Ja jos joskus haluat omia kiitollisuusajatuksiasi rakkaudella veden vietäväksi antaa, tiedäthän, että niille löytyy aina kiitollinen vastaanottaja. Se voin olla minäkin, valmiina täällä veden äärellä.

Näin luodaan runsautta.


Sinulle juuri sitä, mitä eniten tarvitset <3 Margitilta