Olipa mukavaa, että löysit Kuunvärinä-blogini.

Täällä kirjoittelen Kuun väristä ja värinästä, sen vaiheista ja siitä, kuinka se vaikuttaa minuun ja ehkä sinuunkin, joka ikinen päivä. Kuu valaisee minun elämänpolkuani, ehkä sinunkin.

Tämä Äiti Maa, sen kaunis luonto, kivet ja kristallit, kaikki kauniit kasvit tuoksuineen ja värineen, sekä kaikkea elämää ylläpitävät elementit, maa, ilma, tuli ja vesi, ovat myös lähellä sydäntäni, ehkä sinunkin. Niistä tarinoin myös.

Olen siis oman elämänkouluni opiskelija, niinkuin ehkä sinäkin. Opiskelen luonnossa kulkien, hiljaisuutta kuunnellen ja sitä tutkien. Oppaina vierelläni kulkevat oma enkeli ja yksisarvinen, sekä ihanat, iloiset ja kujeilevat luonnonhenget, jotka auttavat ja keventävät kulkuani joka ikinen päivä. Ehkä sinäkin aistit omat oppaasi.

Toivon, että viihdyt blogissani. Tutki ja ota vastaan rakkaudella jakamani pienet ajatuksen siemenet, kuinka sinäkin voit tehdä omasta matkastasi iloisempaa ja helpompaa, joka ikinen päivä.

Muistathan, että kun sinä voit hyvin, kaikki lähelläsi voivat hyvin ja jonain päivänä koko planeettamme voi hyvin.
Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin antaa oman valosi loistaa.
Sen värinä voi olla mikä itse sen haluat olevan.

lauantai 4. toukokuuta 2019

Uusikuu ja toukokuun uusi talvi



Koetaan taas viimeisiä hetkiä ennen uudenkuun syntymää ja on hyvä hetki hiljentymiseen. Tarjoan siis ajattelemisen aihetta lauantai-iltaasi. Jos haluat, sytytä kynttilä pöydälle tai lumoudu kauniista lumisesta luonnostamme, niinkuin minä tällä hetkellä teen. Ristiriita ajatuksissani, kun kuitenkin on niin kaunista ja toivoisi, että olisi jo se ihana kesän lämpö, josta maistiaisia vielä vain muutama päivä sitten sain kokea...

Pohdi sinäkin, onko elämässäsi juuri nyt asioita, jotka toivoisit saavasi päätökseen. Onko elämässäsi asioita, joita et enää mielestäsi tarvitse? Löydätkö ajatuksistasi uskomuksia, jotka kahlitsevat ja ahdistavat, estävät sinua elämästä omanlaistasi elämää? Tiedäthän, että juuri nyt, tässä hetkessäsi, voit kaiken tämän luovuttaa pois ja antaa näin itsellesi uuden tilan ja mahdollisuuden omaan kasvuusi ja hyvinvointiisi?

Kaikkea luopumisen ajatustasi tukemaan kaiken energiansa antaa kuun viimeiset hetket ennen uudenkuun syntymää ensi yönä. 

Uusikuu syntyy härän tähtimerkin vaikutusalueella ja syntymälahjakseen tämä toukokuun uusikuu saa rauhan, vakauden ja harmonian energian, jonka toivottavasti myös sinä voit yössäsi  aistia. Seuraavien viikkojen aikana kuun voima kasvattaa kaikkea tätä ja luovuttaa sen myös sinun käyttösi, jos niin haluat. 
Se vahvistaa myös kaikkea vaurauteen, säästämiseen ja kodin tasapainoon liittyviä pyrkimyksiäsi ja antaa sinulle hyvän mahdollisuuden hankkeen rahoitukseen ja pitkällisten suunnitelmien tekemiseen. 
Se antaa voimaa myös kaikkeen  rakkauteen ja paranemiseen liittyviin elämäntilanteisiin, sekä oman henkisen tasapainon kasvattamiseen.

Tässä kauniissa illassa, keväisen luonnon harmaassa harmoniassa, aion ottaa kaiken ihanan uudenkuun tarjoaman energian voimavarakseni seuraaviin viikkoihini. Vaikka kuun kanssa olenkin jo vuosia kulkenut, aina näiden hetkien täydellinen ajoittuminen elämäntilanteeseen ja niiden antama mahdollisuus oman elämän eheyttämiseen sykähdyttää ja otan kiitollisena vastaan ihan kaiken avun.

Ota sinä vastaan myös kaikki se, mitä tähän hetkeesi tarvitset <3 Margitilta