Olipa mukavaa, että löysit Kuunvärinä-blogini.

Täällä kirjoittelen Kuun väristä ja värinästä, sen vaiheista ja siitä, kuinka se vaikuttaa minuun ja ehkä sinuunkin, joka ikinen päivä. Kuu valaisee minun elämänpolkuani, ehkä sinunkin.

Tämä Äiti Maa, sen kaunis luonto, kivet ja kristallit, kaikki kauniit kasvit tuoksuineen ja värineen, sekä kaikkea elämää ylläpitävät elementit, maa, ilma, tuli ja vesi, ovat myös lähellä sydäntäni, ehkä sinunkin. Niistä tarinoin myös.

Olen siis oman elämänkouluni opiskelija, niinkuin ehkä sinäkin. Opiskelen luonnossa kulkien, hiljaisuutta kuunnellen ja sitä tutkien. Oppaina vierelläni kulkevat oma enkeli ja yksisarvinen, sekä ihanat, iloiset ja kujeilevat luonnonhenget, jotka auttavat ja keventävät kulkuani joka ikinen päivä. Ehkä sinäkin aistit omat oppaasi.

Toivon, että viihdyt blogissani. Tutki ja ota vastaan rakkaudella jakamani pienet ajatuksen siemenet, kuinka sinäkin voit tehdä omasta matkastasi iloisempaa ja helpompaa, joka ikinen päivä.

Muistathan, että kun sinä voit hyvin, kaikki lähelläsi voivat hyvin ja jonain päivänä koko planeettamme voi hyvin.
Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin antaa oman valosi loistaa.
Sen värinä voi olla mikä itse sen haluat olevan.

Kuun kivenä obsidiaani


Marraskuun kiveksi avuksi arkeesi valikoituu musta obsidiaani. Se on hyvin maadoittava ja suojeleva kivi, joka toimii voimakkaasti ja nopeasti, kun sen apua tarvitset. Muistathan, että kivien energiallinen apu on käytettävissäsi aina kun sitä tarvitset, vaikket kyseistä kiveä omistaisikaan. Riittää, kun omalla ajatuksellasi luot yhteyden kiven energiaan vaikkapa vain kuvittelemalla sen värin tai muodon lähellesi.

Musta obsidiaani toimii hyvänä turva- ja onnenkivenä, koska se imee itseensä pelkoa ja kielteisyyttä antaen näin turvallisuuden ja suojatun tunteen. Se auttaa ymmärtämään vaikeiden aikojen merkitystä ja opetusta elämässämme, sekä selvittämään ja ymmärtämään sairauksien alkuperäisiä syitä. 

Se poistaa herkkäuskoisuutta ja auttaa myöntämään anteeksiannon itsellemme ja muille. Se on myös loistava apu tyynyn alla tai vuoteen vierellä, koska se auttaa tyhjentämään mielen jännityksen ja stressin.Tämä maatähtichakraamme vahvistava kivi ja monta muuta kivienergiaa löydät myös Tietoisuuden portailla - askelmina oman kehon chakrat-kirjastani.
Kirjani tarina alkaa maatähtichakrasta ja siitä syystä tarjoankin sinulle koko marraskuun ajan kauttani tilatun e-kirjan hintaan 12 euroa, kun sen normaalihinta on 15 euroa. Jos siis tunnet kutsua omille tietoisuutesi portaille, laita rohkeasti viestiä sähköpostiini margitkin@gmail.com tai Kuunvärinän facebooksivujen kautta.Ihanaa maadoittavaa marraskuuta juuri sinulle <3 Margitilta