Olipa mukavaa, että löysit Kuunvärinä-blogini.

Täällä kirjoittelen Kuun väristä ja värinästä, sen vaiheista ja siitä, kuinka se vaikuttaa minuun ja ehkä sinuunkin, joka ikinen päivä. Kuu valaisee minun elämänpolkuani, ehkä sinunkin.

Tämä Äiti Maa, sen kaunis luonto, kivet ja kristallit, kaikki kauniit kasvit tuoksuineen ja värineen, sekä kaikkea elämää ylläpitävät elementit, maa, ilma, tuli ja vesi, ovat myös lähellä sydäntäni, ehkä sinunkin. Niistä tarinoin myös.

Olen siis oman elämänkouluni opiskelija, niinkuin ehkä sinäkin. Opiskelen luonnossa kulkien, hiljaisuutta kuunnellen ja sitä tutkien. Oppaina vierelläni kulkevat oma enkeli ja yksisarvinen, sekä ihanat, iloiset ja kujeilevat luonnonhenget, jotka auttavat ja keventävät kulkuani joka ikinen päivä. Ehkä sinäkin aistit omat oppaasi.

Toivon, että viihdyt blogissani. Tutki ja ota vastaan rakkaudella jakamani pienet ajatuksen siemenet, kuinka sinäkin voit tehdä omasta matkastasi iloisempaa ja helpompaa, joka ikinen päivä.

Muistathan, että kun sinä voit hyvin, kaikki lähelläsi voivat hyvin ja jonain päivänä koko planeettamme voi hyvin.
Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin antaa oman valosi loistaa.
Sen värinä voi olla mikä itse sen haluat olevan.

maanantai 10. helmikuuta 2014

Helmikuussa kuunvärinä keltainen

Vaikka taivas vähän harmaalta näyttääkin, oma mieli on aurinkoinen.
Tuntuu kivalle alkaa kasaamaan keltaista väriä ja solar plexusta.
Keltainen taulu vähän arveluttaa, mutta otan sitriinin taskuun ja hengittelen sisään sen keltaista energiaa, katsotaan mitä siitä tulee...
 
Viime viikolla maalasin Elämänpuun, aika mielenkiintoisin fiiliksin. Se työ piti itseasiassa tehdä jo syksyllä, mutta aina tuli kaikenmaailman esteitä ja viivästyksiä eteen. Mutta niin uskomatonta kuin se onkin, kyllä kaikki tapahtuu juuri oikealla ja omalla ajallaan, niin tämä Elämänpuukin. 
Omaa itsetuntoa olen kasvatellut ja rohkeutta ihan omaan tekemiseen, kuten keltaiseen hyvin sopii. 

Keltaiseen kuuluu myös uuden oppiminen, sitäkin teen. Tosi onnellisena, että universumiin lähettämäni pyyntö toteutettiin, sain viime viikolla vinon pinon Diana Cooperin kirjoja ihan omaksi, enkeleistä ja yksisarvisista ja kaikesta muusta mielenkiintoisesta. Diana Cooper on muuten tällä hetkellä Suomessa, viikonlopun Minä Olen-messut on jo takanapäin, mutta huomenna hän pitää vielä luennon. Vähän harmittaa, kun minä olen aina se mattimyöhäinen, enkä ehdi/pääse/ole vielä valmis menemään mukaan tällaisiin isoihin juttuihin. Mutta jospa se tarkoittaakin vain sitä, että tilaisuus vielä toistuu, kunhan ensin vielä vähän kasvan...
 
Olen kovasti odottanut oikein kultaista aurinkoista päivää, että laittaisin kutsun helmikuun keltaiseen, mutta aika harmaalta tuo taivas vaan näyttää. Vaan eilen illalla bongasin keskeltä pimeää taivasta hetkeksi pilven takaa esiin lipuvan kuun, siinä oli keltaista kylliksi, jotta katson oikeaksi ajaksi kutsun nyt laittaa...

Eli..
Toivottavasti pääset tulemaan
BLACKSTAGE tattoo studiolle
helmikuun kolmantena keskiviikkona
19.2. klo: 19.00

Kuunvärinä on keltainen,
joka vaikuttaa meidän solar plexus chakraamme.
Edustaa elämäniloa ja -voimaa,
hyvää itsetuntoa, uuden oppimista ja tietenkin aurinkoa.

Niinalle viesti, jos luet tätä siellä maailman toisella puolen,
laita sitä auringonpaistetta tänne meillekin. Ihan uskomatonta muuten, miten radio soittaa nykyään ihan koko ajan sitä Haloo Helsingin biisiä: "isä olen täällä, maailman toisella puolen, ja laulan..." Siitä kappaleesta olet sinä tullut ihan aina mun mieleen ja nyt se vaan sopii hetkeesi niin täydellisesti.
Kivalle tuntuu, että olet lähellä, vaikka oletkin siellä kaukana.

Auringonkeltainen ja kultainen halaus sinulle
ja kaikille muillekin
Margitilta