Olipa mukavaa, että löysit Kuunvärinä-blogini.

Täällä kirjoittelen Kuun väristä ja värinästä, sen vaiheista ja siitä, kuinka se vaikuttaa minuun ja ehkä sinuunkin, joka ikinen päivä. Kuu valaisee minun elämänpolkuani, ehkä sinunkin.

Tämä Äiti Maa, sen kaunis luonto, kivet ja kristallit, kaikki kauniit kasvit tuoksuineen ja värineen, sekä kaikkea elämää ylläpitävät elementit, maa, ilma, tuli ja vesi, ovat myös lähellä sydäntäni, ehkä sinunkin. Niistä tarinoin myös.

Olen siis oman elämänkouluni opiskelija, niinkuin ehkä sinäkin. Opiskelen luonnossa kulkien, hiljaisuutta kuunnellen ja sitä tutkien. Oppaina vierelläni kulkevat oma enkeli ja yksisarvinen, sekä ihanat, iloiset ja kujeilevat luonnonhenget, jotka auttavat ja keventävät kulkuani joka ikinen päivä. Ehkä sinäkin aistit omat oppaasi.

Toivon, että viihdyt blogissani. Tutki ja ota vastaan rakkaudella jakamani pienet ajatuksen siemenet, kuinka sinäkin voit tehdä omasta matkastasi iloisempaa ja helpompaa, joka ikinen päivä.

Muistathan, että kun sinä voit hyvin, kaikki lähelläsi voivat hyvin ja jonain päivänä koko planeettamme voi hyvin.
Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin antaa oman valosi loistaa.
Sen värinä voi olla mikä itse sen haluat olevan.

lauantai 15. maaliskuuta 2014

Intuition kuu ja maaliskuun väri

Olipa upea, aurinkoinen aamupäivä! Toivottavasti illaksi selkenee, tai ainakin viimeistään huomenillaksi niin saataisiin nauttia maaliskuun kuutamosta. 
Tämä täysikuu on neitsyen merkeissä ja tämä on juuri sopivaa aikaa etsiä vastauksia näyistä, kehittää ennustamista ja intuitiota.
Eli jatkaa samoilla linjoilla kuin uusikuukin. Ja tämä unien, enteiden, intuition ja telepatian aika jatkuu itseasiassa vielä kolme viikkoa tästä eteenkinpäin, koska seuraava uusikuu, joka syntyy 30.3. on edelleen kalojen merkeissä.
Tämä aika todellakin kannattaa käyttää hyödyksi. Yksinkertaisimmillaan vaikka niin, että illalla pyytää, että muistaisi unet aamulla herätessään. Yöpöydälle voi ottaa kynää ja paperia, jos haluaa unet kirjoittaa muistiin. Unipäiväkirjakin on vallan loistava ajatus toteutettavaksi. 
Jos haluaa käyttää nukkumansa ajan vielä paremmin hyödyksi, voi pyytää selkeyttä ja johdatusta johonkin tiettyyn mieltä askarruttavaan asiaan. Aamulla saattaa olla ihan uudenlaisia ajatuksia asiasta.
Tai jos haluaa, voi pyytää enkeliä auttamaan kun on yöllä syvässä unessa. Enkeliltä voi pyytää ihan mitä tahansa, kunhan se on itselle ja muille parhaaksi. Rohkeutta, vapauttumista peloista tai niiden tunnistamista, vapautumista vanhoista kiinnikkeistä, jotka estävät elämässä etenemisen, iloa ja valoa, rakkautta ja runsautta, ihan mitä tahansa.

Sunnuntaista täysikuuta voi hyvin juhlistaa sytyttämällä kynttilän ja virittäytyä sen tunnelmaan. Kultainen kynttilä tuo onnea ja yleistä syvää ymmärrystä ja se myös aktivoi unia.
Laventelinvärinen taas tuo syvempää ymmärrystä unien tulkintaan.
Tai sitten puhdas ja aina voimallinen valkoinen.

Ensi viikolla on myös toinen kynttilän sytyttämisen arvoinen päivä, kevätpäiväntasaus. Silloin juhlitaan valon syntymää ja sen voittoa pimeydestä. Hyvä me, talven pimeys on silloin selätetty!

Nopsaan tämä talvi on mennytkin, kun miettii sitä aikaa, jolloin laitoin ekat kutsut marraskuun mustaan...
Siitäpä tulikin mieleen, että maaliskuun värinä on vihreä ja silloin jutustellaan sydämen asioista, koska vihreä on sydänchakramme väri. Olemme edenneet chakrajärjastelmän puoleen väliin saakka. Sydänchakra yhdistää kolme alinta ja kolme ylintä chakraamme.
 
            Viime kerralla jo sovittiin, että
                    maaliskuun väri
       pidetään reilu viikko normaalia myöhemmin, eli
              Torstaina 27.3. klo:19.00
                      paikka sama.


Kiva, jos saadaan maailmanmatkaajammekin silloin mukaan.=)