Olipa mukavaa, että löysit Kuunvärinä-blogini.

Täällä kirjoittelen Kuun väristä ja värinästä, sen vaiheista ja siitä, kuinka se vaikuttaa minuun ja ehkä sinuunkin, joka ikinen päivä. Kuu valaisee minun elämänpolkuani, ehkä sinunkin.

Tämä Äiti Maa, sen kaunis luonto, kivet ja kristallit, kaikki kauniit kasvit tuoksuineen ja värineen, sekä kaikkea elämää ylläpitävät elementit, maa, ilma, tuli ja vesi, ovat myös lähellä sydäntäni, ehkä sinunkin. Niistä tarinoin myös.

Olen siis oman elämänkouluni opiskelija, niinkuin ehkä sinäkin. Opiskelen luonnossa kulkien, hiljaisuutta kuunnellen ja sitä tutkien. Oppaina vierelläni kulkevat oma enkeli ja yksisarvinen, sekä ihanat, iloiset ja kujeilevat luonnonhenget, jotka auttavat ja keventävät kulkuani joka ikinen päivä. Ehkä sinäkin aistit omat oppaasi.

Toivon, että viihdyt blogissani. Tutki ja ota vastaan rakkaudella jakamani pienet ajatuksen siemenet, kuinka sinäkin voit tehdä omasta matkastasi iloisempaa ja helpompaa, joka ikinen päivä.

Muistathan, että kun sinä voit hyvin, kaikki lähelläsi voivat hyvin ja jonain päivänä koko planeettamme voi hyvin.
Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin antaa oman valosi loistaa.
Sen värinä voi olla mikä itse sen haluat olevan.

sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Rauhaa meille ja maailmalle

Tänään syntyy taas uusikuu. Se syntyy edelleen kalojen merkeissä, joten merkitykset ovat samat kuin kuun alussa syntyneellä kuulla. Käy lukemassa teksti "Uusikuu kaloissa" ja palauta sieltä mieleen asiat, joita nyt voi kehittää.

Minulla palaa pöydällä tänään vihreä kynttilä. Sen toivon kasvattavan rauhaa ihan kaikkialla. Omassa mielessäni, perheessäni, lähiympäristössäni ja ihan kaikkialla maailmassa.

Tämän kuun värinä oli vihreä, kasailen siitä kertauksen tänne heti kun aikaa siihen järjestyy, samoin huhtikuun kylvö- ja istutusajat. 

Kiitos Niinalle ihanasta simpukasta. Se on aika merkillinen tapaus, sen sisusta näyttää joka kerta eriväriseltä kun sitä katson...vihreä...lila... sininen... Uskomatonta!

Ihana kesäaika on alkanut, nautitaan siitä!