Olipa mukavaa, että löysit Kuunvärinä-blogini.

Täällä kirjoittelen Kuun väristä ja värinästä, sen vaiheista ja siitä, kuinka se vaikuttaa minuun ja ehkä sinuunkin, joka ikinen päivä. Kuu valaisee minun elämänpolkuani, ehkä sinunkin.

Tämä Äiti Maa, sen kaunis luonto, kivet ja kristallit, kaikki kauniit kasvit tuoksuineen ja värineen, sekä kaikkea elämää ylläpitävät elementit, maa, ilma, tuli ja vesi, ovat myös lähellä sydäntäni, ehkä sinunkin. Niistä tarinoin myös.

Olen siis oman elämänkouluni opiskelija, niinkuin ehkä sinäkin. Opiskelen luonnossa kulkien, hiljaisuutta kuunnellen ja sitä tutkien. Oppaina vierelläni kulkevat oma enkeli ja yksisarvinen, sekä ihanat, iloiset ja kujeilevat luonnonhenget, jotka auttavat ja keventävät kulkuani joka ikinen päivä. Ehkä sinäkin aistit omat oppaasi.

Toivon, että viihdyt blogissani. Tutki ja ota vastaan rakkaudella jakamani pienet ajatuksen siemenet, kuinka sinäkin voit tehdä omasta matkastasi iloisempaa ja helpompaa, joka ikinen päivä.

Muistathan, että kun sinä voit hyvin, kaikki lähelläsi voivat hyvin ja jonain päivänä koko planeettamme voi hyvin.
Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin antaa oman valosi loistaa.
Sen värinä voi olla mikä itse sen haluat olevan.

lauantai 1. maaliskuuta 2014

Uusikuu kaloissa

Tänään syntyy taas uusikuu ja aina maaliskuussa se syntyy kalojen tähtimerkissä. Tämä uusikuu liittyy mielenkykyihin ja rauhaan.
Se ruokkii mielikuvitusta ja luovuutta, kasvattaa kykyä visualisoida, ennustaa ja nähdä unia sekä parantaa telepaattisia kykyjä. Tämä uudenkuun aika kannattaa siis käyttää hyödyksi, jos haluaa näitä kykyjään vahvistaa. Laventelinvärinen kynttilä auttaa herkistymään ja ymmärtämään unien merkityksiä.

Itse sytytin tänään vihreän kynttilän koska pidän sitä rauhan värinä ja halusin tänään keskittyä saavuttamaan rauhan ihmissuhteessa, joka on ollut vähän hankala viimeaikoina. Hyvin toimi ja olen siitä kiitollinen. Tämä uusikuu auttaa myös kasvattamaan myötätuntoa ja rauhaa itsessä ja muissa, sekä koko maailmanrauhan parantamisessa. Kaikenlaisilla ajatuksilla maailmanrauhan kohentamiseksi on siis tänään erityisen suuri vaikutus.

Tiibetiläisen viisauden mukaan kevääseen ja tähän uudenkuun aikaan kuuluu punainen väri ja sen kyky tuoda kaikki kevään elinvoima, kyky parantaa, puhdistaa mieli ja keho, sekä johdatus  onneen. Eli punainen kynttilä tänään pöydällä toimii hyvin myös.

Itse olen sitä mieltä, että uudenkuun aika on aina niin voimallista, että mihin tahansa haluat voimasi pistää ja keskittyä, sen saat. 

Tästä alkaa kasvavan kuun aika, on aika rauhoittua ja toipua, kerätä ja varastoida energiaa, hengittää sisään ja ottaa sisään uusia ideoita ja asioita, suunnitella tulevaa, rakentaa uutta ja vahvistaa jo olemassa olevaa itselle tärkeää.

Tästä alkaa taas myös hyvä aika kasvattaa kaikenlaista vihreää, mutta maltetaan vielä viikko, naistenpäivänä alkaa se vielä parempi kylvö- ja istutusaika.

Ja hei, seuraavaan kahteen viikkoon ei kannata ressata siivouksista tai muista kotitöistä, ne jätetään suosioilla parempiin päiviin sitten vähenevän kuun aikaan.

Nautitaanpa tästä uudestakuusta tänään.