Olipa mukavaa, että löysit Kuunvärinä-blogini.

Täällä kirjoittelen Kuun väristä ja värinästä, sen vaiheista ja siitä, kuinka se vaikuttaa minuun ja ehkä sinuunkin, joka ikinen päivä. Kuu valaisee minun elämänpolkuani, ehkä sinunkin.

Tämä Äiti Maa, sen kaunis luonto, kivet ja kristallit, kaikki kauniit kasvit tuoksuineen ja värineen, sekä kaikkea elämää ylläpitävät elementit, maa, ilma, tuli ja vesi, ovat myös lähellä sydäntäni, ehkä sinunkin. Niistä tarinoin myös.

Olen siis oman elämänkouluni opiskelija, niinkuin ehkä sinäkin. Opiskelen luonnossa kulkien, hiljaisuutta kuunnellen ja sitä tutkien. Oppaina vierelläni kulkevat oma enkeli ja yksisarvinen, sekä ihanat, iloiset ja kujeilevat luonnonhenget, jotka auttavat ja keventävät kulkuani joka ikinen päivä. Ehkä sinäkin aistit omat oppaasi.

Toivon, että viihdyt blogissani. Tutki ja ota vastaan rakkaudella jakamani pienet ajatuksen siemenet, kuinka sinäkin voit tehdä omasta matkastasi iloisempaa ja helpompaa, joka ikinen päivä.

Muistathan, että kun sinä voit hyvin, kaikki lähelläsi voivat hyvin ja jonain päivänä koko planeettamme voi hyvin.
Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin antaa oman valosi loistaa.
Sen värinä voi olla mikä itse sen haluat olevan.

keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Toukokuun täysikuu skorpionissa

Koko ajan kasvaessaan tämä toukokuun kuu on ohjannut energiaa varojen kasvattamiseen ja säästämiseen. Juu, kyllä ajatukset tuossa aiheessa on taas hyvin ollut. Ja koska energia seuraa ajatusta, on se vienyt energiaakin. Vielä kun oppisin, miten se energia saadaan ilmentymään pankkitilille tai lompakkoon, tai edes jääkaappiin.
Tänään täydenkuun päivänä se sitten huipentuu, olisikohan hyvä päivä ostaa vaikka arpa?

Tänään ajattelin myös tomuttaa kesällä tekemästäni noitarummusta talven pölyt pois. Tänään on nimittäin myös hyvä päivä rumpujen soittoon.

Tunteitahan se tietenkin taas pintaan nostattaa, mutta hyvä niin. Kun kuu täyttyy skorpionin merkissä, se saattaa meitä herkimpiä sukelluttaa syvään kuiluun meren pohjassa, mutta tekee sen hellästi, parannuttaakseen meitä. Eli jos on tänään tunteet pinnassa ja itku herkässä, se on vain hyvä merkki. Itku ja tunteen purkaukset helpottaa aina olotilaa ja kun on sukellettu vähän syvemmälle sieluun, sieltä noustaan aina sydän kepeämpänä ylös.

Kyllä minua tänään ainakin luonto herkistää. Jotenkin se tuntuu nyt availevan kaikki aistini ammolleen. Miten varovasti ja herkästi pienet silmut alkavat avautumaan, linnut riehakoivat ja laulavat yhteen säkeistöön koko talven kuulumiset ja miten vesi iloitsee vapaudestaan. Pohjoistuulen saattelemana se intoutuu tänään vaahtopäiksi asti.
Kaunista.

Vesi onkin tänään ihan indigonsinistä. Sopii hyvin, alan tänään kasailemaan toukokuun väriä, eli indigonsinistä ja kolmas silmä chakraa.
Olen enemmän kuin kiitollinen siitä. Saan sitäpaitsi tehdä sen nyt eka kerran opekoulutuksen jälkeen, saa nähdä muuttuuko siinä nyt asioita.
Paljon uusia ideoita ainakin on päässä paljon. Mutta jutellaan niistä enemmän sitten...

keskiviikkona 21.5. klo:18.00 

Toukokuun värinä indigo ja kolmas chakra

Blackstage tattoo studiolla

Huomioikaa aika! Viimeksi oli puhe, että jos aloitettaisiin tuntia aikaisemmin, niin ei menisi niin yöhön, kun juttua aina tuntuu olevan.

Niin ja tietysti, olet sydämellisesti tervetullut!