Olipa mukavaa, että löysit Kuunvärinä-blogini.

Täällä kirjoittelen Kuun väristä ja värinästä, sen vaiheista ja siitä, kuinka se vaikuttaa minuun ja ehkä sinuunkin, joka ikinen päivä. Kuu valaisee minun elämänpolkuani, ehkä sinunkin.

Tämä Äiti Maa, sen kaunis luonto, kivet ja kristallit, kaikki kauniit kasvit tuoksuineen ja värineen, sekä kaikkea elämää ylläpitävät elementit, maa, ilma, tuli ja vesi, ovat myös lähellä sydäntäni, ehkä sinunkin. Niistä tarinoin myös.

Olen siis oman elämänkouluni opiskelija, niinkuin ehkä sinäkin. Opiskelen luonnossa kulkien, hiljaisuutta kuunnellen ja sitä tutkien. Oppaina vierelläni kulkevat oma enkeli ja yksisarvinen, sekä ihanat, iloiset ja kujeilevat luonnonhenget, jotka auttavat ja keventävät kulkuani joka ikinen päivä. Ehkä sinäkin aistit omat oppaasi.

Toivon, että viihdyt blogissani. Tutki ja ota vastaan rakkaudella jakamani pienet ajatuksen siemenet, kuinka sinäkin voit tehdä omasta matkastasi iloisempaa ja helpompaa, joka ikinen päivä.

Muistathan, että kun sinä voit hyvin, kaikki lähelläsi voivat hyvin ja jonain päivänä koko planeettamme voi hyvin.
Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin antaa oman valosi loistaa.
Sen värinä voi olla mikä itse sen haluat olevan.

maanantai 26. toukokuuta 2014

Yksisarvisterveisiä =)

Viikonloppu on nyt vietetty yksisarvisenergioissa ja meno oli juuri sellaista kuin kuvittelinkin hevosenselässä olemisen olevan. Sehän oli ihan mahdotonta ryttyytystä ylös ja alas, välillä sivullekin, eikä määränpää ollut ollenkaan se, johon olit kuvitellut ratsastavasi. Eli unohtakaa vaan se kaunis kuvaus, jossa ratsastetaan kauniisti auringonlaskuun...
Yksisarvisenergia on kovin hersyväistä. Ne hopottimet itkettää ja naurattaa, suorastaan hirnuttaa, eikä itsekään enää pysty tunnistamaan, missä on itkun ja naurun raja. Juu, kuten kurssin hidas hämäläinen sanoi oman paikkakuntansa sananparren: Kyllä nous vesi pesähän. Tarkoittaa, että kyllä itkettiin, naurusta ja herkistymisestä, kuitenkin koko ajan äärimmäisestä rakkaudesta ja ilosta. Yksisarvisenergiat on niin äärettömän herkkiä ja helliä energioita, että sielu lepää niiden seurassa ihan koko ajan. Tottakai sielu lepää, yksisarvisethan nimenomaan toimii sielun kanssa.
Ptrrrr, takasi nyt vielä tuon ratsastamiseen auringonlaskuun kanssa.
Ihana päätös koulutuksella oli, ihka ensimmäiset yksisarvisopet valmistui jokainen. Ja kyllä, olen ylpeä itsestäni ja ihan intopinkeenä odotan, että pääsen opettamaan ihan kunnolla.
Siksi ajattelinkin, että

ensi viikon keskiviikkona 

4.5.2014 klo.18.00

istutaan täällä meillä saunalla

ensimmäistä yksisarvisiltaa


Tai ainakin minä istun. Lämmitän saunan illan kuluessa ja käyn uimassa illan päätteeksi, oman heposeni kanssa.
Ja koska olen nyt Diana Cooper Schoolin Yksisarvisopettaja,

iltakurssin hinta on 35 euroa.

 

Tämä on se minulle vielä hankala asia, mutta tähän nyt opettelen. Kuun värit jatkuu ihan normaalisti studiolla hintaan nolla, koska se on vasta opettelua. Tämä on eri juttu ja varmasti huomaatte sen sitten itsekin.
Kiva, jos mun ja heposeni ei tarvitse istua saunalla ihan kaksistaan,
ota pyyhe ja se ruusukvartsisi mukaan + tietysti kaikki muu, minkä tunnet tarpeelliseksi. Äläkä huolehdi tuleeko oma heposesi, illan aikana hänelle lähetetään ihan oikea kutsu ja hän ihan varmasti ottaa sen ilolla ja rakkaudella vastaan sinulta.

Ja kiitos, laittakaa kommentteja tähän, tai sähköpostiin tai puhelimeen, oletteko mukana tällä reissulla.