Olipa mukavaa, että löysit Kuunvärinä-blogini.

Täällä kirjoittelen Kuun väristä ja värinästä, sen vaiheista ja siitä, kuinka se vaikuttaa minuun ja ehkä sinuunkin, joka ikinen päivä. Kuu valaisee minun elämänpolkuani, ehkä sinunkin.

Tämä Äiti Maa, sen kaunis luonto, kivet ja kristallit, kaikki kauniit kasvit tuoksuineen ja värineen, sekä kaikkea elämää ylläpitävät elementit, maa, ilma, tuli ja vesi, ovat myös lähellä sydäntäni, ehkä sinunkin. Niistä tarinoin myös.

Olen siis oman elämänkouluni opiskelija, niinkuin ehkä sinäkin. Opiskelen luonnossa kulkien, hiljaisuutta kuunnellen ja sitä tutkien. Oppaina vierelläni kulkevat oma enkeli ja yksisarvinen, sekä ihanat, iloiset ja kujeilevat luonnonhenget, jotka auttavat ja keventävät kulkuani joka ikinen päivä. Ehkä sinäkin aistit omat oppaasi.

Toivon, että viihdyt blogissani. Tutki ja ota vastaan rakkaudella jakamani pienet ajatuksen siemenet, kuinka sinäkin voit tehdä omasta matkastasi iloisempaa ja helpompaa, joka ikinen päivä.

Muistathan, että kun sinä voit hyvin, kaikki lähelläsi voivat hyvin ja jonain päivänä koko planeettamme voi hyvin.
Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin antaa oman valosi loistaa.
Sen värinä voi olla mikä itse sen haluat olevan.

torstai 12. kesäkuuta 2014

Kesäkuun värinä violetti

Viimeistä viedään, tai no viimeistä ja viimeistä... Viimeistä siinä mielessä, että se ensimmäinen ajatus kuunväristä, joka syksyllä syntyi, päättyi tähän kesäkuun violettiin ja kruunuchakraan. Paljon on matkan varrella tapahtunut ja vaikka vähän haikein mielin laitoin kirjojen kannet kiinni, kun violetin värin kasasin, on kuitenkin enemmän iloinen ja odottava olo, mitä seuraavaksi tapahtuu. Kroppa saadaan nyt loppuun, mutta eihän energiakeho siihen lopu.
Violetti väri odottaa siis valmiina, kasasin sen jo viime viikonloppuna ihanassa auringonpaisteessa. Sitäkään en osannut syksyllä odottaa, näin ihanaa alkukesää. Luonto täydessä kukoistuksessa ympärillä, keijukaiset ja kaikki, on tämä ihanaa!
Kiitollisuusmittari on taas pyörinyt ympäri oman päänsäkin pyörryksiin saakka. Joskus tuntuu, että korvissa kuulee sen raksutuksen, kun aina huomaa ympäriltä ja itsestä asioita, joista on vaan niin kiitollinen olo.

Niin, enää puuttuu vain kutsu sinulle. Siispä:

Tervetuloa

kesäkuun väri-iltaan

ensi keskiviikkona 18.6. klo:18.00

Blackstage tattoo studiolle

=)

Vähän mietin tuota paikkaa, että olisko pidetty meillä täällä Hintelän saunalla, kun jotenkin siellä se tunnelma oli aika mukavanoloinen ainakin siinä yksisarvisillassa, mutta sitten kuitenkin päätin, että viedään loppuun saakka niinkuin on alotettukin. Ja eipähän syö itikat.
Jutustellaan sitten yhdessä jatkosta, mitä, milloin ja missä tehdään.

Huomenna on täysikuu, sen energioita kannattaa taas ottaa ilolla ja kiitollisuudella vastaan. Koska täysikuu on silloin jousimiehen merkissä, on se erityisen hyvää aikaa lisätä yhteistyökykyä. Eikä välitetä muuten sitten yhtään siitä, että huomenna on myös kolmastoista päivä ja perjantai...