Olipa mukavaa, että löysit Kuunvärinä-blogini.

Täällä kirjoittelen Kuun väristä ja värinästä, sen vaiheista ja siitä, kuinka se vaikuttaa minuun ja ehkä sinuunkin, joka ikinen päivä. Kuu valaisee minun elämänpolkuani, ehkä sinunkin.

Tämä Äiti Maa, sen kaunis luonto, kivet ja kristallit, kaikki kauniit kasvit tuoksuineen ja värineen, sekä kaikkea elämää ylläpitävät elementit, maa, ilma, tuli ja vesi, ovat myös lähellä sydäntäni, ehkä sinunkin. Niistä tarinoin myös.

Olen siis oman elämänkouluni opiskelija, niinkuin ehkä sinäkin. Opiskelen luonnossa kulkien, hiljaisuutta kuunnellen ja sitä tutkien. Oppaina vierelläni kulkevat oma enkeli ja yksisarvinen, sekä ihanat, iloiset ja kujeilevat luonnonhenget, jotka auttavat ja keventävät kulkuani joka ikinen päivä. Ehkä sinäkin aistit omat oppaasi.

Toivon, että viihdyt blogissani. Tutki ja ota vastaan rakkaudella jakamani pienet ajatuksen siemenet, kuinka sinäkin voit tehdä omasta matkastasi iloisempaa ja helpompaa, joka ikinen päivä.

Muistathan, että kun sinä voit hyvin, kaikki lähelläsi voivat hyvin ja jonain päivänä koko planeettamme voi hyvin.
Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin antaa oman valosi loistaa.
Sen värinä voi olla mikä itse sen haluat olevan.

maanantai 22. syyskuuta 2014

Uusi kuu ja uudet tuulet

Kovin energistä aikaa eletään, sen kyllä tuntee. Uudet tuulet tuntuu nyt puhaltavan ihan konkreettisesti tuolla ulkonakin. Jännä miten vuorokaudessa voi vuodenaika vaihtua näin selkeästi. Nyt on syksy.

Mutta mikäs siinä, ihanaahan sekin on. Uudet villasukat jalkaan, hellaan tulet ja siinä voi sitten laittaa ihanaa, lämmittävää, tulista ruokaa. On muuten jännää miten puuhellalla valmistettu ruoka maistuu ihan erilaiselle kuin normi sähköhellalla tehty, vaikka sen tekee samoissa astioissa ja samoista raaka-aineista. Siinä on vaan se jokin tuntu. =)

Oman openi sivuilta äsken luin, että platinasäteessä eletään eilisestä alkaen lokakuun loppuun. Ihan mahtavaa, se on se sama säde, joka viimeiksi delfiineiden kanssa ankkuroitiin. Toivottavasti sen voima nyt vahvistuu.
Hymyssä suin luin myös, että se maadoittaa ja harmonisoi kaikki 12 chakraa. (= Viikonloppuna kirjoitin kasaan 12 chakran materiaalin =)
Se on valmiina pidettäväksi heti kun aikataulut sopii yhteen.
Nyt olisi loistava aika tuo ilta pitää. Laittakaa viestiä, milloin itsekullekin sopisi parhaiten.
Uusien asioiden ilmentämisessä auttaa platinasäteen aika myös.

Energialatausta tulossa tällä viikolla muutenkin. 
Huomenna on syyspäiväntasaus. Se on päivä jolloin luonto menee lepoon, eli uusi aika alkaa myös siinä suhteessa. Syyspäiväntasaus on vastakkaisuuksien päivä, yö ja päivä, valo ja pimeys, elämä ja kuolema ottavat mittaa toisistaan.

Ja keskiviikkona syntyy uusikuu. Eli nyt eletään viimeisiä päiviä, todella parasta aikaa päästää irti ylimääräinen painolasti elämässä, mahdollisuus karistaa pois kaikki, mikä estää. Platinasäde auttaa myös tässä.
Uusikuu syntyy neitsyen merkissä ja se liittyy tutkimuksiin, analysointiin, lahjoihin ja älyllisiin pohdintoihin.
On hyvä aika kerätä voimia ratkaisuihin, tiedon hankkimiseen, vaikeisiin valintoihin ja hyvien arvosanojen tavoittelemiseen.
Kannattaa vähän analysoida itseään ja näin välttää virheitä.
On hyvä aika etsiä ihmisiä, jotka voivat palvella ja joille voi itse olla hyödyksi.

Mmmmmh... kuulostaa ihan sille, että minun pitäisi nyt tosissaan alkaa ilmentämään uutta kurssisuunnitelmaa talveksi. Heittää pois viimeisetkin uskomukset ja pelot, jotka estävät sitä toteuttamasta, kerätä voimaa tehdä ratkaisu, mitä teen ja alkaa etsimään uusia, innokkaita kurssilaisia...