Olipa mukavaa, että löysit Kuunvärinä-blogini.

Täällä kirjoittelen Kuun väristä ja värinästä, sen vaiheista ja siitä, kuinka se vaikuttaa minuun ja ehkä sinuunkin, joka ikinen päivä. Kuu valaisee minun elämänpolkuani, ehkä sinunkin.

Tämä Äiti Maa, sen kaunis luonto, kivet ja kristallit, kaikki kauniit kasvit tuoksuineen ja värineen, sekä kaikkea elämää ylläpitävät elementit, maa, ilma, tuli ja vesi, ovat myös lähellä sydäntäni, ehkä sinunkin. Niistä tarinoin myös.

Olen siis oman elämänkouluni opiskelija, niinkuin ehkä sinäkin. Opiskelen luonnossa kulkien, hiljaisuutta kuunnellen ja sitä tutkien. Oppaina vierelläni kulkevat oma enkeli ja yksisarvinen, sekä ihanat, iloiset ja kujeilevat luonnonhenget, jotka auttavat ja keventävät kulkuani joka ikinen päivä. Ehkä sinäkin aistit omat oppaasi.

Toivon, että viihdyt blogissani. Tutki ja ota vastaan rakkaudella jakamani pienet ajatuksen siemenet, kuinka sinäkin voit tehdä omasta matkastasi iloisempaa ja helpompaa, joka ikinen päivä.

Muistathan, että kun sinä voit hyvin, kaikki lähelläsi voivat hyvin ja jonain päivänä koko planeettamme voi hyvin.
Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin antaa oman valosi loistaa.
Sen värinä voi olla mikä itse sen haluat olevan.

torstai 16. huhtikuuta 2015

Uudenkuun voimalla yksisarvisten energiailtaan

Viimeisiä päiviä vietetään taas. Talvi ainakin tuntuu nyt nauttivan omasta olostaan taatusti ihan viimeiseen hetkeen asti, aivan kuin aavistaen oman loppunsa olevan jo auttamatta lähellä. Mikäs siinä, torstaiaamuiseen valkeuteen jos olisi herännyt loka- tai marraskuussa, olisi olotila ja energia omassakin mielessä ollut varsin valoisa. Näin huhtikuun loppupuolella yön aikana maailman muuttuminen taas vanhan näköiseksi, mustavalkoiseksi lumipeitteiseksi maisemaksi ei enää paljon kesää kaipaavaa mieltä kohota.  Mutta kun heittää taas oman kärsimättömyytensä romukoppaan ja katsoo maisemaa uudestaan, niin näyttäähän se kauniilta tuo lumipeite puissa ja pensaissa. Maakin taas hehkui puhtaassa lumessa. Niin, lumi puhdistaa, samoin jää ja vesi, ja näitä meillä nyt tuntuu taas kerran riittävän. Kuinkahan puhdasta meillä kohta onkaan? Arkkienkeli Gabrielille tämä kysymys oli osoitettu, hän kun vastaa pohjoisesta ja eteläisestä napapiiristä, lumesta, jäästä ja vedestä, puhdistamisesta. Jospa hän pian saisi työnsä päätökseen...

Vaikka nyt uudenkuun päivänä, lauantaina. Hetki on taas hyvin energinen, kuten uudenkuun ja täydenkuun ajat aina. Tämä uusikuu syntyy oinaan merkissä ja tämä ajankohta merkitsee voimaa ja energiaa, itseilmaisua ja -luottamusta sekä rohkeutta. Tätä uudenkuun energiaa hyödyntäen onkin loistava hetki ja mahdollisuus kehittää omaa itseluottamusta ja rohkeasti ilmaista oma mielipide. Eikä tarvitse pelätä menettävänsä itsehillintää, koska tämä uudenkuun aika tukee myös vihan kontrollointia. Jos mielessä on ajatus tai ehkä vain pieni haave jonkin uuden aloittamisesta, nyt on siihen hyvä hetki. Uuteen itselle tärkeää ja merkitykselliseen asiaan kannattaa nyt ryhtyä vaikka se vaatisi vähän riskinottoakin. Tämä uusikuu antaa siihen täyden tukensa, vaikkei sitä taivaalla näykään.

Jos omassa mielessä on kaipaus jostakin, mitä ei osaa oikein nimetä, tunne siitä, että jotain pitäisi tehdä, muttei oikein tiedä mitä, halu saada tietää miksi ja mitä tänne on tullut tekemään, ja tahto tehdä se, tule mukaan tiistain yksisarvisenergiailtaan. Yksisarvisenergian avulla voidaan selvitellä omaa sielunsuunnitelmaa ja etsiä omaa elämänpolkua. Mutta muista, että oma sielunsuunnitelma ei välttämättä olekaan juuri sitä, mitä tutussa ja turvallisessa, tämänhetkisessä elämässä oma egosi kuvittelee ja tahtoisi sen olevan. Tämän uudenkuun aika antaa meille kuitenkin juuri tarvitsemaamme rohkeutta, voimaa ja energiaa sekä itseluottamusta lähteä sitä etsimään ja tavoittelemaan. Voimme tehdä sen turvallisin mielin, oman heposemme johdattelemana.