Olipa mukavaa, että löysit Kuunvärinä-blogini.

Täällä kirjoittelen Kuun väristä ja värinästä, sen vaiheista ja siitä, kuinka se vaikuttaa minuun ja ehkä sinuunkin, joka ikinen päivä. Kuu valaisee minun elämänpolkuani, ehkä sinunkin.

Tämä Äiti Maa, sen kaunis luonto, kivet ja kristallit, kaikki kauniit kasvit tuoksuineen ja värineen, sekä kaikkea elämää ylläpitävät elementit, maa, ilma, tuli ja vesi, ovat myös lähellä sydäntäni, ehkä sinunkin. Niistä tarinoin myös.

Olen siis oman elämänkouluni opiskelija, niinkuin ehkä sinäkin. Opiskelen luonnossa kulkien, hiljaisuutta kuunnellen ja sitä tutkien. Oppaina vierelläni kulkevat oma enkeli ja yksisarvinen, sekä ihanat, iloiset ja kujeilevat luonnonhenget, jotka auttavat ja keventävät kulkuani joka ikinen päivä. Ehkä sinäkin aistit omat oppaasi.

Toivon, että viihdyt blogissani. Tutki ja ota vastaan rakkaudella jakamani pienet ajatuksen siemenet, kuinka sinäkin voit tehdä omasta matkastasi iloisempaa ja helpompaa, joka ikinen päivä.

Muistathan, että kun sinä voit hyvin, kaikki lähelläsi voivat hyvin ja jonain päivänä koko planeettamme voi hyvin.
Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin antaa oman valosi loistaa.
Sen värinä voi olla mikä itse sen haluat olevan.

perjantai 1. toukokuuta 2015

Kesän ensimmäinen päivä

Tänään se on, kesän ensimmäinen päivä, vuoden paras päivä, jonka toivoisi niin kestävän pitkään. Viimeisetkin jään rippeet keinahteli aallokon mukana pois ja nyt voi taas ihan mykistyneenä seurata veden ääretöntä liikettä, loppumatonta laineiden leikkiä ja tuulen tyyntyessä pilvien peilikuvaa veden pinnasta. Vesi on taas vapaa ja vähän samanlainen olotila siitä heijastuu itseenkin. On jotenkin helpompi hengittää taas. 
Kesän ensimmäinen uinti jäi lyhyeksi mutta sitäkin virkistävämmäksi ja samalla päätin, että tämän kesän huomioin joka ikinen päivä. En anna yhdenkään hiirenkorvan syntymän jäädä huomaamatta, en yhdenkään linnunlaulun jäädä kuulematta, kehun jokaisen kukan ainutlaatuista kauneutta ja värejä, haistan jokaisen kesän tuoksun ja maistelen jokaisen maun, jonka luonto tänä kesänä tarjoaa. Heitän pois villasukat, jotta tunnen maan jalkojeni alla, käännän kasvot aurinkoon ja annan tukan hulmuta tuulessa. Veteen menen aina kun mahdollista. Hengitän sisään tämän kesän energiaa ja hengitän ulos kiitollisuutta, ihan tietoisesti, joka hetki.
Tänään vietetään maaelementin hedelmällisyysjuhlaa. Kiitetään uuden elämän ja uuden hedelmällisyyden paluuta, uutta kesää. Puhdistaudutaan ja valmistaudutaan ottamaan vastaan onni, rakkaus ja runsaus, jonka jokainen on syntymäoikeutenaan saanut. Kuljeskellaan puutarhassa sitä siunaten. Jos katse kiinnittyy mielenkiintoiseen oksanpätkään, sen voi sujauttaa taskuun antamaan suojelua tai kerätä niitä koko kimppu koristamaan ovensuuta ja suojelemaan kotia. Aamukasteen pisaroissa on tänään taikavoimaa, sitäkin voi kerätä, jos sille tuntuu. Maistaa ainakin kannattaa.
Maanantaina oman energiansa meille antaa taivaalla täysikuu. Täysikuu skorpionissa mahdollistaa energian ohjauksen varojen kasvattamiseen. Olisikohan hyvä päivä lotota tai ostaa arpa? Täydenkuun kunniaksi voisi pöydälle poimia kimpun leskenlehtiä ja sytyttää vihreän kynttilän. Se houkuttaa luokseen runsautta, hedelmällisyyttä ja nuorekkuutta. Se parantaa energioita, tasapainottaa kehoa ja mieltä. Sitä katsellessa sielu lepää ja leskenlehtien kirkas keltainen saa varmasti viimeisetkin talven totisuudet häviämään huulilta hymyn tieltä pois.
Ihanata kesän ensimmäistä päivää!