Olipa mukavaa, että löysit Kuunvärinä-blogini.

Täällä kirjoittelen Kuun väristä ja värinästä, sen vaiheista ja siitä, kuinka se vaikuttaa minuun ja ehkä sinuunkin, joka ikinen päivä. Kuu valaisee minun elämänpolkuani, ehkä sinunkin.

Tämä Äiti Maa, sen kaunis luonto, kivet ja kristallit, kaikki kauniit kasvit tuoksuineen ja värineen, sekä kaikkea elämää ylläpitävät elementit, maa, ilma, tuli ja vesi, ovat myös lähellä sydäntäni, ehkä sinunkin. Niistä tarinoin myös.

Olen siis oman elämänkouluni opiskelija, niinkuin ehkä sinäkin. Opiskelen luonnossa kulkien, hiljaisuutta kuunnellen ja sitä tutkien. Oppaina vierelläni kulkevat oma enkeli ja yksisarvinen, sekä ihanat, iloiset ja kujeilevat luonnonhenget, jotka auttavat ja keventävät kulkuani joka ikinen päivä. Ehkä sinäkin aistit omat oppaasi.

Toivon, että viihdyt blogissani. Tutki ja ota vastaan rakkaudella jakamani pienet ajatuksen siemenet, kuinka sinäkin voit tehdä omasta matkastasi iloisempaa ja helpompaa, joka ikinen päivä.

Muistathan, että kun sinä voit hyvin, kaikki lähelläsi voivat hyvin ja jonain päivänä koko planeettamme voi hyvin.
Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin antaa oman valosi loistaa.
Sen värinä voi olla mikä itse sen haluat olevan.

torstai 18. elokuuta 2016

Elokuun täysikuu, kissa ja mopedi

Olen nyt jokusen vuoden tässä seurannut kuun kiertoa ja kuinka se on vaikuttanut omaan elämääni ja kyllä jo tällä kokemuksella voin sanoa, että kyllä kuun energia vaikuttaa ainakin minun elämääni yllättävänkin paljon. Selasin vanhoja blogi- ja päiväkirjatekstejäni vuosia taaksepäin ja joka vuosi tähän samaan aikaan on tämä sama fiilis. Akut on enemmän tai vähemmän auringossa ladattu ja on taas se hetki, kun kaikki pysähtyy. Kärsimätön ego taas yrittää väkisin polkea mopoa käyntiin, vaikka suunnasta ei oikein ole vielä aavistustakaan. Mutta onneksi ego ei sitä mopoa käyntiin yksin saa ja hyvä niin, koska silloin voisi suunta olla väärä. En väitä etteikö sekin lopulta veisi oikeaan päämäärään, mutta kokemuksesta tiedän, että matka näin voi olla mutkaisempi, pitempi ja varmasti haasteellisempi.
On siis jälleen palauttaa mieleen se tosiasia, että tässä maailmankaikkeudessa kaikki tapahtuu juuri oikealla tavalla ja juuri oikeaan aikaan, ja paljon helpommin, kun ei lähde hötkyilemään sen egon kyytiin. Nämä muutamat päivät kannattaa siis ottaa ihan rennosti ja täydellisesti luottaen siihen, että pian tapahtuu ja silloin varmasti tekemistä riittää. On siis viimeisten lomapäivien aika.
Olo on siis kuin pienellä kissalla, joka on päivän köllötellyt auringossa ja siitä pikkuhiljaa heräilee haukotellen, silmiään siristellen ja jäseniään venytellen. Se kuulee jotain ääntä ruohikosta ja virittää kaikki aistinsa, jotta voisi löytää oikean suunnan ratkaisevaan loikkaansa. Tässä vaiheessa ei kissankaan kannata hötkyillä, ettei hyppää ohi tai säikytä saalistaan lipettiin. Vasta kun aika ja suunta ovat oikeat ja selkeästi kissan korvien välissä, se voi ottaa ratkaisevan loikkansa.
Juuri siinä hetkessä pienen kissankin täytyy rohkeasti luottaa omiin vaistoihinsa, olla uskollinen ja luottavainen oman kehonsa ja aistiensa välittämiin viesteihin. Ainoastaan tällä tavoin se voi kasvaa oman elämänsä johtajaksi. Ja kun se viimein oman, ensimmäisen saaliinsa tavoittaa, sen itsearvostus ja riippumattomuus lisääntyvät.

 
Tänään elokuisen täydenkuun valossa ja energiassa juuri nämä hyveet elämässä voivat kasvaa erityisen hyvin, koska täysikuu vesimiehessä antaa energiaa rohkeuden, uskollisuuden, johtajuuden, itsearvostuksen ja riippumattomuuden kasvattamiseksi. Jos sinäkin siis tänään tunnet, että näitä ominaisuuksia tahtoisit tänään itsessäsi kasvattaa niin menepä illalla kuutamokävelylle tai käperry kuin kissa lämpimän viltin sisään kehräämään vaikka valkoisen kynttilän valoon ja ota vastaan kuun energia.
Eikä hötkyillä vielä tänään. Annetaan egon polkea sitä mopedia käyntiin, hypätään kyytiin vasta sitten, kun sen suunta on selvillä. Odotetaan, että maailmankaikkeus tässä pari päivää taas järjestelee asioita, jotta suunnat ja ajoitukset selkeytyvät. Kun on aika lähteä liikkeelle, pidetään mielessä se, että oma ilo ja innostus toimivat ainoina oikeina tienviittoina elämänpolullamme.
Jokatapauksessa kohti kultaista aikaa tässä menossa ollaan, jokainen, omalla tavallaan ja omalla tyylillään. Siihen liittyen olen laittanut kurssikalenteriin tyrkylle jo joitain kurssipäiviä ja jotain on sinne vielä tulossa lisääkin. Käy kurkistamassa ja ilmoittaudu mukaan, jos tunnet kiinnostusta, iloa ja innostusta aiheita kohtaan
Ihanaa elokuista täydenkuun iltaa sinulle <3 Margitilta