Olipa mukavaa, että löysit Kuunvärinä-blogini.

Täällä kirjoittelen Kuun väristä ja värinästä, sen vaiheista ja siitä, kuinka se vaikuttaa minuun ja ehkä sinuunkin, joka ikinen päivä. Kuu valaisee minun elämänpolkuani, ehkä sinunkin.

Tämä Äiti Maa, sen kaunis luonto, kivet ja kristallit, kaikki kauniit kasvit tuoksuineen ja värineen, sekä kaikkea elämää ylläpitävät elementit, maa, ilma, tuli ja vesi, ovat myös lähellä sydäntäni, ehkä sinunkin. Niistä tarinoin myös.

Olen siis oman elämänkouluni opiskelija, niinkuin ehkä sinäkin. Opiskelen luonnossa kulkien, hiljaisuutta kuunnellen ja sitä tutkien. Oppaina vierelläni kulkevat oma enkeli ja yksisarvinen, sekä ihanat, iloiset ja kujeilevat luonnonhenget, jotka auttavat ja keventävät kulkuani joka ikinen päivä. Ehkä sinäkin aistit omat oppaasi.

Toivon, että viihdyt blogissani. Tutki ja ota vastaan rakkaudella jakamani pienet ajatuksen siemenet, kuinka sinäkin voit tehdä omasta matkastasi iloisempaa ja helpompaa, joka ikinen päivä.

Muistathan, että kun sinä voit hyvin, kaikki lähelläsi voivat hyvin ja jonain päivänä koko planeettamme voi hyvin.
Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin antaa oman valosi loistaa.
Sen värinä voi olla mikä itse sen haluat olevan.

maanantai 8. elokuuta 2016

Tietoisuuden portailla - askelmina oman kehon chakrat

Hintelässä on vietetty tänään jännittäviä hetkiä. Tänään on ensimmäisen kirjani virallinen julkaisupäivä.
Pihtiputtaan pupunen on siis viimein vetänyt päänsä pois pensaasta. Se on oppinut, että oikeasti elämässä on ainoastaan kyse siitä, että rohkaistuu elämään omanlaistansa elämää ja tekee sitä mikä itsestä hyvälle ja oikealle tuntuu, joka ikinen päivä. Se on myös oppinut kuuntelemaan oman kehonsa kertomaa, omaa sisintään ja myös valon auttajia, joita sen ympärillä on. Tästä kaikesta kertoo myös Tietoisuuden portailla - askelmina oman kehon chakrat - eli mun kirja. 
Jos aiheet kiinnostaa, tänään kirja on virallisesti saatavilla. Voit ostaa sen minulta tai kustantajaltani 17.Julkaisut ja sen Seitsemastoista-kaupasta, kun se avautuu. Kirja löytyy myös Adlibriksestä, Akateemisesta-, Suomalaisesta ja Info-kirjakaupoista. E-kirjan saat minulta tai kustantajaltani. Kirjan hinta on 26€ + postikulut 7€. E-kirjan hinta on 15€.
Pihtiputtaan pupunen oppi tänään myös yhden uuden asian pelosta. Se oppi, että pelon voi voittaa myös tekemällä jotain vieläkin pelottavampaa. Ja koska elämässäni, kuten myös sinun elämässäsi, kaikki liittyy kaikkeen, niin tämäkin pelottava asia oli yksi askelma matkalla unelman toteutumiseen. Se on tarpeeksi suuri syy olla laittamatta päätä pensaaseen, niinkuin pienet pupuset joskus tekevät.